μπαρμπαγιαννης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 7.822
- Πόντοι
- 2.646
Πουσταριο τυπεΠως λέγεται ( εκτός σπό Νικήτας) άραγε αυτός που βλέπει όνειρο πως περιτριγυρίζεται απο φαλικά σύμβολα (μελιτζάνες) ?
Πουσταριο τυπεΠως λέγεται ( εκτός σπό Νικήτας) άραγε αυτός που βλέπει όνειρο πως περιτριγυρίζεται απο φαλικά σύμβολα (μελιτζάνες) ?
Εννοείται τυπε.Βασιλική μπαίνετε,?????
Ενταξει ο ανθρωπος περα απο τη πλακα ειναι μουνοπανο με ανθρωπινη μορφη....Ολοι τον βρίζουν, μεχρι και οι καμερα μαν![]()
![]()
εχει παιχτει και σκηνικό που το εκοψαν
ρε μαλακα ρόλο παιζει , ξυπνα εισαι και επιστημονας ανθρωποςΕνταξει ο ανθρωπος περα απο τη πλακα ειναι μουνοπανο με ανθρωπινη μορφη....
Αμα παιζει ρολο τοτε ειναι βαλτος απο τη παραγωγη....αλλιως δεν εχει κανενα νοημα να κανει το μουνοπανο.ρε μαλακα ρόλο παιζει , ξυπνα εισαι και επιστημονας ανθρωπος
α μπραβο , ελα να σου δωσω μετα γλειφιτζουριΑμα παιζει ρολο τοτε ειναι βαλτος απο τη παραγωγη....αλλιως δεν εχει κανενα νοημα να κανει το μουνοπανο.
Σιγα ρε αλεπου της ερημου!!!Ακομα και ετσι καραγκιοζης ειναι.....μπηκε σε εναν διαγωνισμο μαγειρικης 48 χρονων να κανει τον κλοουν για περιορισμενες εμφανισεις για τη δημοσιοτητα....α μπραβο , ελα να σου δωσω μετα γλειφιτζουρι
κριμα μαλάκα και σε συμπαθω κιολας, δεν παει το μυαλο σου παρακατωΣιγα ρε αλεπου της ερημου!!!Ακομα και ετσι καραγκιοζης ειναι.....μπηκε σε εναν διαγωνισμο μαγειρικης 48 χρονων να κανει τον κλοουν για περιορισμενες εμφανισεις για τη δημοσιοτητα....
Ασε ρε μαλακα μια χαρα παει το μυαλο μου τι υποννοεις οτι γινεται....οτι εχουν συμφωνησει να κανει τον καραγκιοζη για θεαματικοτητα για να τον βοηθησουν να ανοιξει το μπουρδελο του.Τι αναιρει απο οσα λεω οτι ειναι γελοιος;κριμα μαλάκα και σε συμπαθω κιολας, δεν παει το μυαλο σου παρακατω
βρε μαλακα εισαι και μπουμπουναςΑσε ρε μαλακα μια χαρα παει το μυαλο μου τι υποννοεις οτι γινεται....οτι εχουν συμφωνησει να κανει τον καραγκιοζη για θεαματικοτητα για να τον βοηθησουν να ανοιξει το μπουρδελο του.Τι αναιρει απο οσα λεω οτι ειναι γελοιος;
Ναι βρε τριμαλακα το ιδιο πραγμα ειναι!!!Αυτο λεω και εγω βρε στοκο οτι τον βαλανε μεσα με συμφωνια που θα τον βοηθησει να ανοιξει το μπουρδελο του.Και σιγα κιολας τη διασημοτητα που απαιτησε και λεφτα πριν μπει στο παιχνιδι!!!βρε μαλακα εισαι και μπουμπουνας
ξερεις αν εχει συμφωνησει λεφτα ? κερδισει χασει ?
Εσυ πιστευεις οτι θα ανοιξει το μπουρδελο του ? μονο εσυ ο μαλακας μπορει να το σκεφτοσουν αυτο και ολα τα βλαμμενα στο τουιτερ
Ξυπνα μωρε μαλάκα , ξυπνα
Ακυρο εβαλε τον εαυτο της υποψηφιο...ανακαλω!!!Κωλογρια εκανε ολοκληρο θεατρικο και εδωσε την ασυλια στον εαυτο της!!!!![]()
Μαλακα Αλεξιζεις επικίνδυνα να το κοιταξεις αυτοΝαι βρε τριμαλακα το ιδιο πραγμα ειναι!!!Αυτο λεω και εγω βρε στοκο οτι τον βαλανε μεσα με συμφωνια που θα τον βοηθησει να ανοιξει το μπουρδελο του.Και σιγα κιολας τη διασημοτητα που απαιτησε και λεφτα πριν μπει στο παιχνιδι!!!