Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 27.373
- Πόντοι
- 6.256
Βλεπω τους μπλε να παιρνουν τα αρχιδια μου αυριο...σκορ 3-2.
Παιχτο μαν να πάρεις κανένα ψιλοΒλεπω τους μπλε να παιρνουν τα αρχιδια μου αυριο...σκορ 3-2.
Παιχτο μαν να πάρεις κανένα ψιλο
Τι εγινε αρκιντι πεταξες παλι ενα ποστ και μετα θα εξαφανιστεις για κανα 3ωρο;αμα δεν τα παρει στην γκρανα ο Μπομπενας και σημερα δεν θα βλεπεται η μαλακία
Μονο Ποπαρα ρε αρκιντι!!!Μπομπενας uber alles ρε νιαμου
Απο τη στιγμη που τον παψανε απο αρχηγο και εχασε τη πιθανη καβαντζα ασυλιας εχει βαλει την ουρα στα σκελια και κανει τον γλυκουλη σε ολους η σκουληκαντερα.....Μουνοπανα, σε 5 λεπτά με εκνευρίσατε ήδη. Μίλα ρε αμεα μπομπίνα, έχεις τα μουνοπανα και σου τη λένε και δεν απαντάς
ειναι τακτικη τυπε , τους αφηνει μονους τους να γινουν τσιμπουκι .. σημερα χανουν , δεν τους χαλασεΜουνοπανα, σε 5 λεπτά με εκνευρίσατε ήδη. Μίλα ρε αμεα μπομπίνα, έχεις τα μουνοπανα και σου τη λένε και δεν απαντάς
εδω ειμαι για να σεΤι εγινε αρκιντι πεταξες παλι ενα ποστ και μετα θα εξαφανιστεις για κανα 3ωρο;![]()
παλι το πιατο του Μπομπενα η σαλατα γαμησε , ξεκωλιασε οχι απλα γαμησεΑπο τη στιγμη που τον παψανε απο αρχηγο και εχασε τη πιθανη καβαντζα ασυλιας εχει βαλει την ουρα στα σκελια και κανει τον γλυκουλη σε ολους η σκουληκαντερα.....![]()
Ετοιμασου για τρελο γλεντι στον Μπιχλα σου σημερα....παλι το πιατο του Μπομπενα η σαλατα γαμησε , ξεκωλιασε οχι απλα γαμησε
και δεν ειναι και αρχηγος
και τους κατουραει ολους
σε γαμησεΕτοιμασου για τρελο γλεντι στον Μπιχλα σου σημερα....![]()
Hellraiser4EverΠως λέγεται ( εκτός σπό Νικήτας) άραγε αυτός που βλέπει όνειρο πως περιτριγυρίζεται απο φαλικά σύμβολα (μελιτζάνες) ?