AlexEasyRider
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 13.711
- Πόντοι
- 4.546
λετε να τον σεντραρουν τον αυτια;
Λιαν πιθανο δικε μου.
![Headbaning2 :headbaning2: :headbaning2:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbaning2.gif)
![Headbaning2 :headbaning2: :headbaning2:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbaning2.gif)
απαγορευεται το κοκορετσι τυπε ε?
Εννοειται... οξω οι κοκορετσαδες
Και το γκολακι μετραει μονο απο τους επιθετικους
Εννοειται... οξω οι κοκορετσαδες
Και το γκολακι μετραει μονο απο τους επιθετικους
Αχαχαχ τι ειπε ο μαλακας ο σερφερ!!!![]()
![]()
![]()
Χεσοδοχειο,Βιγκαν Πλακομουνα και Γοριλας στο τακο...
Λες να την γλυτωσει ο γερος?![]()
Χεσοδοχειο,Βιγκαν Πλακομουνα και Γοριλας στο τακο...
ρε μαλακες ο κουβας νομιζει οτι ειναι ομορφη?
για να το καταλάβεις κι εσυ ο αξεστος,η χοντρη μπετονιερα νομιζε ότι ηταν τοπ μοντελ,η φακλανα καραμουζα μουρλεν νομιζε ότι ηταν μις υφήλιος,η σαικο κομμωτρια νομιζει ότι είναι η Θεα Αφροδιτη,ο ντεμης ότι ριχνει γκομενες σαν τον Πρισλει η χοντρογκοθου με 17 κιλα σοβα νομιζει ότι είναι η επιτομη της ομορφιας...σε καλυψαρε μαλακες ο κουβας νομιζει οτι ειναι ομορφη?
ντρεπομαι για τους γονεις της τυπε που την λεγανε πριγκηπισα αλλα ο κωλος ηταν σαν την πλατεια αλεξανδραςΑφού έχει τον μαλακά σφιχτη να τρέχει από πίσω της...
ποσο αηδια πραγματικα,να κανουν ζουζουνιες σαν παιδακια μπροστα στην καμερα,και ο τοζουτζουκος μου ετσι κι ο μπουμπουκος μου αλλιως,σαλιααααααΑφού έχει τον μαλακά σφιχτη να τρέχει από πίσω της...
ντρεπομαι για τους γονεις της τυπε που την λεγανε πριγκηπισα αλλα ο κωλος ηταν σαν την πλατεια αλεξανδρας
αυτό με την κουκουβαγια που λεει ότι το παιδι της είναι το πιο ομορφο δεν το χεις ακουσειντρεπομαι για τους γονεις της τυπε που την λεγανε πριγκηπισα αλλα ο κωλος ηταν σαν την πλατεια αλεξανδρας