troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 30.802
- Πόντοι
- 5.506
δεν εχεις ιδεα απο ουφακιαποιο ηταν αυτό,στριτ φαιτερ θυμαμαι,πανισερ
δεν εχεις ιδεα απο ουφακιαποιο ηταν αυτό,στριτ φαιτερ θυμαμαι,πανισερ
με τις μαλακιες σας εχω δει μιση ωρα τζακ σπαρου το τελευταιο διωρο
ε δεν προλαβα και την κατοχή παμπτωχε,δεν τα θυμαμαι όλα :S :S :S ειχε καλα παιχνίδια παντωςδεν εχεις ιδεα απο ουφακια
ποιο ηταν αυτό,στριτ φαιτερ θυμαμαι,πανισερ
τι να δει αυτος ρε....Δεν βλέπεις οπεν?
τι εχει εκπομπή και αναλυουν γιατι αδικηθηκε η ομαδα του ιμπαν του τρομερου :S :S :SΔεν βλέπεις οπεν?
σβηστον ΤΩΡΑ!!!!!Δεν ξέρει double dragon ρε...στη πυρααααα.
τι εχει εκπομπή και αναλυουν γιατι αδικηθηκε η ομαδα του ιμπαν του τρομερου :S :S :S
με τον ντανιελ Κρεγκ ή το άλλο το οριτζιναλ πολύ καλα είναιΤο κορίτσι με τα τατου, ευτυχώς οι δίκες μας τελείωσαν.
ο νινος φενεκ μικελιδηςμε τον ντανιελ Κρεγκ ή το άλλο το οριτζιναλ πολύ καλα είναι
όταν με επαιρνε τηλεφωνο ο Στανλει(ο Κιουμπρικ ε)για να του δωσω καμια ιδεα εσυ δεν ειχες καν τηελοραση :S :S :Sτι να δει αυτος ρε....
μονο 2 ΕΡΓΑ ΚΑΡΑΤΕ-ΣΕΞ ειναι ολο το σινεμα στην ζωη του
με τον ντανιελ Κρεγκ ή το άλλο το οριτζιναλ πολύ καλα είναι
ο νινος φενεκ μικελιδης
ρε παπαριδη εγω εχω δει λαιβ τελικους μουντιαλ στον κορασιδη στο πασαλιμανι που εσεις οταν σας φερανε τηλεοραση κανανατε κακα πανω σαςόταν με επαιρνε τηλεφωνο ο Στανλει(ο Κιουμπρικ ε)για να του δωσω καμια ιδεα εσυ δεν ειχες καν τηελοραση :S :S :S
όταν με πρωτοειπε εστι νομιζα μπερδευτηκε και αντι για ντεμεκ εγραψε φενεκ,μετα γκουγκλαρα και καταλαβα :S :S :SΈχω δει και τα άλλα.
Τιναφτος θείο?
ονοι και χοιροιΈχω δει και τα άλλα.
Τιναφτος θείο?
Εντβιζ Φενεκ. Ολοκληρη οικοδομη εχω σοβατισει.όταν με πρωτοειπε εστι νομιζα μπερδευτηκε και αντι για ντεμεκ εγραψε φενεκ,μετα γκουγκλαρα και καταλαβα :S :S :S
και ποιος νομιζεις ότι τις εστελει τις τηλεοράσεις που εβλεπες μουντιαλ πτωχε :S :S :Sρε παπαριδη εγω εχω δει λαιβ τελικους μουντιαλ στον κορασιδη στο πασαλιμανι που εσεις οταν σας φερανε τηλεοραση κανανατε κακα πανω σας
στο κλιμα εισαιΕντβιζ Φενεκ. Ολοκληρη οικοδομη εχω σοβατισει.
ακρατητος περιστεριου ειναι απο ομαδες ο παππουςστο κλιμα εισαι
Για την ακρατεια φοραω ειδικη βρακα.ακρατητος περιστεριου ειναι απο ομαδες ο παππους