dodinos
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 2
- Like
- 218
- Πόντοι
- 66
Τυπε οριακα....εκει που το ανθρωπινο πακμαν πηγε να με κατασπαραξει του πεταξα το γκαρσονι στα σαγονια του. :S :S :S
Τυπε οριακα....εκει που το ανθρωπινο πακμαν πηγε να με κατασπαραξει του πεταξα το γκαρσονι στα σαγονια του. :S :S :S
μπλουμπερι ή συκο ητανε ρε τυπε,μην τον απαξιωνες :S :S :SΧελ όλα καλα :S :S :S τρως γιαούρτι με δαμάσκηνο.
φατονε τον πουστη ρε αδερφε....Χελ όλα καλα :S :S :S τρως γιαούρτι με δαμάσκηνο.
αποξηραμένο τυπε :S :S :Sμπλουμπερι ή συκο ητανε ρε τυπε,μην τον απαξιωνες :S :S :S
τυπε πως πάει ο κηπος :S :Sρε νιαμου
τι θα γινει,πως θα μπω στο κλιμα του σκουπιδιασματος,εχει επαρκη αριθμο απο κοντοκουρεμενες λεσβιες,πουστηδες,μαγειρες χωρις χερια,τον αλλον τον Αφγανο κριτη :S :S :S
τυπε μονο πουστηδες και λεσβιες εχουν περασει μεχρι τωρα.....ρε νιαμου
τι θα γινει,πως θα μπω στο κλιμα του σκουπιδιασματος,εχει επαρκη αριθμο απο κοντοκουρεμενες λεσβιες,πουστηδες,μαγειρες χωρις χερια,τον αλλον τον Αφγανο κριτη :S :S :S
τυπε δεν εχασες επεισοδιορε νιαμου
αποξηραμένο τυπε :S :S :S
ρε νιαμου
Χελ όλα καλα :S :S :S τρως γιαούρτι με δαμάσκηνο.
τυπε πως πάει ο κηπος :S :S
υπομονή τυπε θα τον συνεφέρεις.. :S :S :S
τρωω ψωλιες γενικα τυπε,βλεπω και τα αγγουρια να τα βαζω στον πατο μου,teddy φαση :S :S :S
τρωω ψωλιες γενικα τυπε,βλεπω και τα αγγουρια να τα βαζω στον πατο μου,teddy φαση :S :S :S
ποιος καριολης σε πειραξε ρε τυπε?πολυ πεσμενο σε βλεπω,τοσο δυσκολα ηταν στο υπογειο :S :S :S
και εγώ πρώτη ψήφο εκεί έδωσα..Εβαλα και νεα δημοσκοπηση τυποι...στηριζω Πιπαλεκο. :S :S :S
εγω δεν ψηφισα γιατι η επιλογή lgbthahjf Πουστης και πιπαλεκος είναι στην ιδια κατηγορια :S :S :Sκαι εγώ πρώτη ψήφο εκεί έδωσα..