ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 30.887
- Πόντοι
- 5.006
όχι μαν σε αγαπάμε... :S :S :SΑν δεν με θετε να μου το πειτε να κανω σολο καριερα.....
όχι μαν σε αγαπάμε... :S :S :SΑν δεν με θετε να μου το πειτε να κανω σολο καριερα.....
εφαγες μπικ νικ σουβλάκι? :Sεσύ μια λες για το μπάρμπα σταυρο για το πεινερλι μια για το σουβλακι καί τρως τελικά παξιμάδια...είναι δυνατόν αφού στο λέω εγώ εγγυημένα ρε :S :S :S
ολα καλα τυπε, χτυπησες τπτ για τη λιγουρα...?εσύ θα το φας το κεφαλάκι σου παλιό κλωνονιμου... :S :S :S
Αν δεν με θετε να μου το πειτε να κανω σολο καριερα.....
είχα πάει από το μεσημέρι για κρεατακι με το χελ Μαραθώνα στον Αργε ντινο... :S μιας και φάγαμε το Σάββατο γαριδομακαροναδα... :Sεφαγες μπικ νικ σουβλάκι? :S
όχι μαν σε αγαπάμε... :S :S :S
όχι μαν σε αγαπάμε... :S :S :S
για τη τσικνοπέμπτη έχεις ξεκινήσει τη μαρινάδα?είχα πάει από το μεσημέρι για κρεατακι με το χελ Μαραθώνα στον Αργε ντινο... :S μιας και φάγαμε το Σάββατο γαριδομακαροναδα... :S
μαγκας ο συγκλωνοςΑν δεν με θετε να μου το πειτε να κανω σολο καριερα.....
ηρθαμε από τον Μαραθώνα με τα πόδια μαν να χωνέψουμε φαγαμε μπολικο πραμα κοκορέτσια γαρδουμπες χοντρό μπριζολες μπιφτέκια κοτόπουλα Αρνακι.. :S :S :Sολα καλα τυπε, χτυπησες τπτ για τη λιγουρα...?
πω ρε τυπε ξεκινησε η νηστεια και δεν πηρα χαμπαρι :S :S :Sηρθαμε από τον Μαραθώνα με τα πόδια μαν να χωνέψουμε φαγαμε μπολικο πραμα κοκορέτσια γαρδουμπες χοντρό μπριζολες μπιφτέκια κοτόπουλα Αρνακι.. :S :S :S
τον εφαγες τον χελ? :S :S :S :Sείχα πάει από το μεσημέρι για κρεατακι με το χελ Μαραθώνα στον Αργε ντινο... :S μιας και φάγαμε το Σάββατο γαριδομακαροναδα... :S
όχι ρε απλώς έχει πιει ένα κιβώτιο σουρωτες.. :S :S :Sτον εφαγες τον χελ? :S :S :S :S
άστα μαν χάλια τα πράγματα...πω ρε τυπε ξεκινησε η νηστεια και δεν πηρα χαμπαρι :S :S :S
τα καψατε τοτε τυπε, ξαναπαραγγειλτε.....ηρθαμε από τον Μαραθώνα με τα πόδια μαν να χωνέψουμε φαγαμε μπολικο πραμα κοκορέτσια γαρδουμπες χοντρό μπριζολες μπιφτέκια κοτόπουλα Αρνακι.. :S :S :S
τώρα πήρα από τη Δέσποινα τυπε να πάνε κάτω τα φαρμακια δύο ταψιά μιλφειγ... :S :S :Sτα καψατε τοτε τυπε, ξαναπαραγγειλτε.....
και μολις τα φας περπατα μεχρι Λιανοκλαδι....τώρα πήρα από τη Δέσποινα τυπε να πάνε κάτω τα φαρμακια δύο ταψιά μιλφειγ... :S :S :S
παει το προφιτερολ τυπε δεν παιρνεις και 2-3 ταψια γαλακτομπουρεκο μην εχεις υπογλυκαιμια βραδυατικα :S :S :Sτώρα πήρα από τη Δέσποινα τυπε να πάνε κάτω τα φαρμακια δύο ταψιά μιλφειγ... :S :S :S
ναι άλλαξα αδελφέ τα προφιτερολ είναι βαρια με χάλαγανε... :S :S :Sπαει το προφιτερολ τυπε δεν παιρνεις και 2-3 ταψια γαλακτομπουρεκο μην εχεις υπογλυκαιμια βραδυατικα :S :S :S
ξερω τι φταιει,εκεινο το κερασακι κανει ολη τη ζημια :S :S :Sναι άλλαξα αδελφέ τα προφιτερολ είναι βαρια με χάλαγανε... :S :S :S