ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 35.416
- Πόντοι
- 5.006
όχι μαν σε αγαπάμε... :S :S :SΑν δεν με θετε να μου το πειτε να κανω σολο καριερα.....![]()
όχι μαν σε αγαπάμε... :S :S :SΑν δεν με θετε να μου το πειτε να κανω σολο καριερα.....![]()
εφαγες μπικ νικ σουβλάκι?εσύ μια λες για το μπάρμπα σταυρο για το πεινερλι μια για το σουβλακι καί τρως τελικά παξιμάδια...είναι δυνατόν αφού στο λέω εγώ εγγυημένα ρε :S :S :S
ολα καλα τυπε, χτυπησες τπτ για τη λιγουρα...?εσύ θα το φας το κεφαλάκι σου παλιό κλωνονιμου... :S :S :S
Αν δεν με θετε να μου το πειτε να κανω σολο καριερα.....![]()
είχα πάει από το μεσημέρι για κρεατακι με το χελ Μαραθώνα στον Αργε ντινο... :S μιας και φάγαμε το Σάββατο γαριδομακαροναδα... :Sεφαγες μπικ νικ σουβλάκι?:S
όχι μαν σε αγαπάμε... :S :S :S
όχι μαν σε αγαπάμε... :S :S :S
για τη τσικνοπέμπτη έχεις ξεκινήσει τη μαρινάδα?είχα πάει από το μεσημέρι για κρεατακι με το χελ Μαραθώνα στον Αργε ντινο... :S μιας και φάγαμε το Σάββατο γαριδομακαροναδα... :S
μαγκας ο συγκλωνοςΑν δεν με θετε να μου το πειτε να κανω σολο καριερα.....![]()
ηρθαμε από τον Μαραθώνα με τα πόδια μαν να χωνέψουμε φαγαμε μπολικο πραμα κοκορέτσια γαρδουμπες χοντρό μπριζολες μπιφτέκια κοτόπουλα Αρνακι.. :S :S :Sολα καλα τυπε, χτυπησες τπτ για τη λιγουρα...?![]()
πω ρε τυπε ξεκινησε η νηστεια και δεν πηρα χαμπαριηρθαμε από τον Μαραθώνα με τα πόδια μαν να χωνέψουμε φαγαμε μπολικο πραμα κοκορέτσια γαρδουμπες χοντρό μπριζολες μπιφτέκια κοτόπουλα Αρνακι.. :S :S :S
τον εφαγες τον χελ? :S :S :S :Sείχα πάει από το μεσημέρι για κρεατακι με το χελ Μαραθώνα στον Αργε ντινο... :S μιας και φάγαμε το Σάββατο γαριδομακαροναδα... :S
όχι ρε απλώς έχει πιει ένα κιβώτιο σουρωτες.. :S :S :Sτον εφαγες τον χελ? :S :S :S :S
άστα μαν χάλια τα πράγματα...πω ρε τυπε ξεκινησε η νηστεια και δεν πηρα χαμπαρι:S :S :S
τα καψατε τοτε τυπε, ξαναπαραγγειλτε.....ηρθαμε από τον Μαραθώνα με τα πόδια μαν να χωνέψουμε φαγαμε μπολικο πραμα κοκορέτσια γαρδουμπες χοντρό μπριζολες μπιφτέκια κοτόπουλα Αρνακι.. :S :S :S
τώρα πήρα από τη Δέσποινα τυπε να πάνε κάτω τα φαρμακια δύο ταψιά μιλφειγ... :S :S :Sτα καψατε τοτε τυπε, ξαναπαραγγειλτε.....![]()
![]()
![]()
και μολις τα φας περπατα μεχρι Λιανοκλαδι....τώρα πήρα από τη Δέσποινα τυπε να πάνε κάτω τα φαρμακια δύο ταψιά μιλφειγ... :S :S :S
παει το προφιτερολ τυπετώρα πήρα από τη Δέσποινα τυπε να πάνε κάτω τα φαρμακια δύο ταψιά μιλφειγ... :S :S :S
ναι άλλαξα αδελφέ τα προφιτερολ είναι βαρια με χάλαγανε... :S :S :Sπαει το προφιτερολ τυπεδεν παιρνεις και 2-3 ταψια γαλακτομπουρεκο μην εχεις υπογλυκαιμια βραδυατικα :S :S :S
ξερω τι φταιει,εκεινο το κερασακι κανει ολη τη ζημιαναι άλλαξα αδελφέ τα προφιτερολ είναι βαρια με χάλαγανε... :S :S :S