Crucifix
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2014
- Κριτικές
- 63
- Like
- 7.907
- Πόντοι
- 4.766
Που την είδες την μουναρα ρε φίλεΚομμώτρια Μουνάρα μας γαμησε τις κακιασμενες τιποτενιες χοντρές σαβούρες!!!
Που την είδες την μουναρα ρε φίλεΚομμώτρια Μουνάρα μας γαμησε τις κακιασμενες τιποτενιες χοντρές σαβούρες!!!
Κομμώτρια Μουνάρα μας γαμησε τις κακιασμενες τιποτενιες χοντρές σαβούρες!!!
Θελει εναν σκληρο γαμια που μετα το σφυροκοπημα να την κανει ομως και μια αγκαλιτσα... ετσι μπορει να γιανει...
Η αγαμία κλείνει σπίτια τυπεΧυνει τρελο δηλητηριο η βηγκαν φακλανα ξυνομουρα….
Σε σχέση με τις άλλες? Ποια είναι καλύτερη δηλαδή?Που την είδες την μουναρα ρε φίλε
ολες κακιασμενες ειναι...τι πραγμα ειναι αυτο φετοςΧυνει τρελο δηλητηριο η βηγκαν φακλανα ξυνομουρα….
Μπροστά στις άλλες δύο χοντρές σαβούρες, την λες και μουνάρα τύπε :SΠου την είδες την μουναρα ρε φίλε
ή αλλιως φαρμακομουνες :S :S :SΤι αγκαλίτσα ρε τύπε, αυτή χαλαρά γίνεται τρίωρο επεισόδιο στο Deadly Women :S :S :S
τωρα ξυπνησες ρε νιμου....? Βλεπεις τι πολεμο κανουν τα ζηλοφθονα κητη στην κομμωτρια της καρδιας μας....? :Sμια ωραια ατμοσφαιρα διακρινω στον καναπε..
βιγκανοσαλαμολατρης "Πως πηγε?"
λεμονομουναψαλιδοχερης "Καλα"
ολες κακιασμενες ειναι...τι πραγμα ειναι αυτο φετος
σκέψου που φτάσαμεΜπροστά στις άλλες δύο χοντρές σαβούρες, την λες και μουνάρα τύπε :S
Ωχ μωρη καριολα κακιασμενη σαλτα γαμησου με τη κλαψα...μουνοπανο.
Η αγαμία κλείνει σπίτια τυπε
τι τωρα?εχω 5 λεπτα :-( δουλειες ρε νιμου να φυγει να γλιτωσει το κοριτσι απο κει μεσα(να μην πονανε τα ματια μας και το στομαχι μας δηλαδη) :S :S :Sτωρα ξυπνησες ρε νιμου....? Βλεπεις τι πολεμο κανουν τα ζηλοφθονα κητη στην κομμωτρια της καρδιας μας....? :S
Παρακολουθώ τα παντα και εχω ξερο χύσει με κλάψα κομμώτριας και κακιάς του Ντέμη
Μάλλον η Μαριάννα παίρνει το πουλο... ωμή γαρίδα
μεχρι τωρα εκλαιγαν οι άλλες και εχυνε δηλητηριο η λεμονομουνα,γυρισε ο τροχος :S :S :S
Παρακολουθώ τα παντα και εχω ξερο χύσει με κλάψα κομμώτριας και κακιάς του Ντέμη
Μάλλον η Μαριάννα παίρνει το πουλο... ωμή γαρίδα
Ναι ΔΕΝ υπαρχει μιλαμε, η ΚΑΡΙΟΛΑ!