AlexEasyRider
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 13.747
- Πόντοι
- 4.546
Τα ψιλοκομματα η, τα ψωλοχυματα ειπε η αλλη;![]()
Νομιζω το 2ο....
Τα ψιλοκομματα η, τα ψωλοχυματα ειπε η αλλη;![]()
και με αγουρο τελειοφοιτο νομικης κανουμε δουλιτσα... το πραγμα μιλαει απο μονο του μανΤυπε μου αποστελνω μεηλ σε δικηγορικο Κουγια, να αναλαβει τα περαιτέρω!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
και με αγουρο τελειοφοιτο νομικης κανουμε δουλιτσα... το πραγμα μιλαει απο μονο του μαν![]()
Κανονικο μασαζ στη στημενη καριολα μπας και βγαλει το πιατο που στησανε για παρτη της...![]()
![]()
![]()
σκληρο αλλα ρεαλιστικο...Να κτυπήσουμε ΣΙΓΟΥΡΑ τα ισοβια μαν!
![]()
Εντωμεταξύ καλά λένε ότι η ομορφιά είναι σχετική. Η κομμώτρια μπροστά στις άλλες δύο μπουχέσες φαίνεται...κουκλάρα :SΜωρακι κομμωτρια πρεπει να χει ριξει πολυ κλαμα......τα ματακια της ειναι κατακοκκινα..... :-( :-( :-(
και ειναι κ 40αρα τυπε....Εντωμεταξύ καλά λένε ότι η ομορφιά είναι σχετική. Η κομμώτρια μπροστά στις άλλες δύο μπουχέσες φαίνεται...κουκλάρα :S
σκληρο αλλα ρεαλιστικο...
Παντως εσπασε ευκολα η "μολων λαβε"
και ειναι κ 40αρα τυπε....![]()
![]()
![]()
Το μονταζ με μπερδευει ρε νιαμου.... συνηθως δεν φευγει αυτος που δειχνουν οτι τα κανε πουτανα....![]()
συγκρινε την με την Μαριαννα που ναι 20 τυπε....Ισον δυο 20αρες τυπε μου...?
Αυτό σκεφτόμουν κι εγώ τυπε. Πολύ φανερό να φύγει η κομμώτρια.Το μονταζ με μπερδευει ρε νιαμου.... συνηθως δεν φευγει αυτος που δειχνουν οτι τα κανε πουτανα....![]()
Γι αυτο οτα ημουν νεος, ολοι οι φιλοι μου, οταν πηγαινανε για καμακι με παιρνανε μαζι τους :SΕντωμεταξύ καλά λένε ότι η ομορφιά είναι σχετική. Η κομμώτρια μπροστά στις άλλες δύο μπουχέσες φαίνεται...κουκλάρα :S
συγκρινε την με την Μαριαννα που ναι 20 τυπε....![]()