AlexEasyRider
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 12.886
- Πόντοι
- 4.546
Τα ψιλοκομματα η, τα ψωλοχυματα ειπε η αλλη;
Νομιζω το 2ο....
Τα ψιλοκομματα η, τα ψωλοχυματα ειπε η αλλη;
και με αγουρο τελειοφοιτο νομικης κανουμε δουλιτσα... το πραγμα μιλαει απο μονο του μανΤυπε μου αποστελνω μεηλ σε δικηγορικο Κουγια, να αναλαβει τα περαιτέρω!!!
και με αγουρο τελειοφοιτο νομικης κανουμε δουλιτσα... το πραγμα μιλαει απο μονο του μαν
Κανονικο μασαζ στη στημενη καριολα μπας και βγαλει το πιατο που στησανε για παρτη της...
σκληρο αλλα ρεαλιστικο...Να κτυπήσουμε ΣΙΓΟΥΡΑ τα ισοβια μαν!
Εντωμεταξύ καλά λένε ότι η ομορφιά είναι σχετική. Η κομμώτρια μπροστά στις άλλες δύο μπουχέσες φαίνεται...κουκλάρα :SΜωρακι κομμωτρια πρεπει να χει ριξει πολυ κλαμα......τα ματακια της ειναι κατακοκκινα..... :-( :-( :-(
και ειναι κ 40αρα τυπε....Εντωμεταξύ καλά λένε ότι η ομορφιά είναι σχετική. Η κομμώτρια μπροστά στις άλλες δύο μπουχέσες φαίνεται...κουκλάρα :S
σκληρο αλλα ρεαλιστικο...
Παντως εσπασε ευκολα η "μολων λαβε"
και ειναι κ 40αρα τυπε....
Το μονταζ με μπερδευει ρε νιαμου.... συνηθως δεν φευγει αυτος που δειχνουν οτι τα κανε πουτανα....
συγκρινε την με την Μαριαννα που ναι 20 τυπε....Ισον δυο 20αρες τυπε μου...?
Αυτό σκεφτόμουν κι εγώ τυπε. Πολύ φανερό να φύγει η κομμώτρια.Το μονταζ με μπερδευει ρε νιαμου.... συνηθως δεν φευγει αυτος που δειχνουν οτι τα κανε πουτανα....
Γι αυτο οτα ημουν νεος, ολοι οι φιλοι μου, οταν πηγαινανε για καμακι με παιρνανε μαζι τους :SΕντωμεταξύ καλά λένε ότι η ομορφιά είναι σχετική. Η κομμώτρια μπροστά στις άλλες δύο μπουχέσες φαίνεται...κουκλάρα :S
συγκρινε την με την Μαριαννα που ναι 20 τυπε....