ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 33.233
- Πόντοι
- 5.006
μια είναι η γαμιολα η κομμωτρια...αλλά και η μουλαρα και όλες γαμιουνται
για ποια λες αδερφε?
μια είναι η γαμιολα η κομμωτρια...αλλά και η μουλαρα και όλες γαμιουνται
για ποια λες αδερφε?
ναι δώσε καργα..Με κάτι τσιπουριτσες είμαι από το μεσημέρι τυπε μου και τώρα νιώθω ένα άγριο κενό....
Μάλλον σπέσιαλ κοτομπεικον και τυλιχτα από το μάστερ σεφ γυραδικο της γειτονιάς!
Εκεί στο Νιάρχος δεν είναι το μουνακι η Μπουσδούκου; Ε είναι σοβαρή παραγωγή τώρα αυτή;;;;; Που είναι η Μπουσδούκου βρε βόδια;
ναι δώσε καργα..
για πιο μετά για το έργακι που έχει..Τα μισα κατεβηκαν ηδη, αλλα με αυτά που βλεπω, δυσκολα να φαω και άλλο....
για πιο μετά για το έργακι που έχει..
Λες να την πηρε σε καστινγκ με 3 αραπηδες ο Σειρηνακης..?
τώρα βάζω τους τρεις σωματοφύλακες στον άλφα ...σήμερα είναι αηδία τυπε το μάστερΠοιο είναι αυτό τυπε μου?
γραψε μου το νημα...Τι εγινε νιαμου;Ειμαι 5 μερες με πονοκεφαλο και σημερα το νιμου ο Τσιοδρας ειπε οτι ο πονοκεφαλος ειναι συμπτωμα για κορωνοιο...να ζησουμε να με θυμομαστε.
Τι εγινε νιαμου;Ειμαι 5 μερες με πονοκεφαλο και σημερα το νιμου ο Τσιοδρας ειπε οτι ο πονοκεφαλος ειναι συμπτωμα για κορωνοιο...να ζησουμε να με θυμομαστε.
τώρα βάζω τους τρεις σωματοφύλακες στον άλφα ...σήμερα είναι αηδία τυπε το μάστερ
..
Τι εγινε νιαμου;Ειμαι 5 μερες με πονοκεφαλο και σημερα το νιμου ο Τσιοδρας ειπε οτι ο πονοκεφαλος ειναι συμπτωμα για κορωνοιο...να ζησουμε να με θυμομαστε.
τυπε δεν είναι τίποτα θα αναλάβω εγώ το πόστο σου και εσύ πήγαινε άνετα για νοσοκομείο..Τι εγινε νιαμου;Ειμαι 5 μερες με πονοκεφαλο και σημερα το νιμου ο Τσιοδρας ειπε οτι ο πονοκεφαλος ειναι συμπτωμα για κορωνοιο...να ζησουμε να με θυμομαστε.
κομπρεσεςΕγω έχω 3 μέρες καούρες τυπε.. Τι σκατα να παρω ντοκτορ? :S
τι έφαγες Τάκη καμιά αρκουδα :S αμασητη :SΕγω έχω 3 μέρες καούρες τυπε.. Τι σκατα να παρω ντοκτορ? :S
τι έφαγες Τάκη καμιά αρκουδα :S αμασητη :S
τι έφαγες Τάκη καμιά αρκουδα :S αμασητη :S
άστα Τάκη μια από τα ίδια κάθε δύο ώρες βαράει καμπανάκιΤώρα με την καραντίνα έχω βγει εκτός προγράμματος και τρώω ότι να ναι όποτε ναναι...
Λες να πάω κάνα ντοκτορ για παλινδρομηση?
υγ : πρέπει να ανοιχτεί ένα ιατρικό νήμα εδώ... Να ξέρουμε που να ρωτάμε..