ΚΑΘΕΠΕΡΣΙΚΑΙΚΑΛΥΤΕΡΑ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2017
- Like
- 2.682
- Πόντοι
- 456
μετά από αυτό που θα δούμε σήμερα,
:S
οχι ρε παππου ....απλα ανα μισαωρο μπες εδω και ριξε εναν εμετο,θα ειναι σαν να το βλεπειςΚαι τωρα αυτο πρεπει να το δω μεχρι τελους; :S
τυπε τι θα τσιμπησεις;
Με κάτι τσιπουριτσες είμαι από το μεσημέρι τυπε μου και τώρα νιώθω ένα άγριο κενό....
Μάλλον σπέσιαλ κοτομπεικον και τυλιχτα από το μάστερ σεφ γυραδικο της γειτονιάς!
τύπε μη ξεχάσεις
Αμα παω κατω του χρονου, και εχει ακομα μαστερ σεφ 5, το πατησα το κουμπι και αμαρτια δεν εχω.οχι ρε παππου ....απλα ανα μισαωρο μπες εδω και ριξε εναν εμετο,θα ειναι σαν να το βλεπεις
αν ειχε εστω και ελαχιστη τσιπα ο λουστροντελιβερας νηματοθετης που πιρφοριζει ακαταπαυστα,το θρεντ αυτο θα το ειχε καταστρεψει....
Αμα παω κατω του χρονου, και εχει ακομα μαστερ σεφ 5, το πατησα το κουμπι και αμαρτια δεν εχω.
Α, ξεχασα.
η μπηλιω τσουκαλα ειχε περισσοτερο ενδιαφερον τρελε μουΠφφφφφ βαρεμάρα. Σαν να βλέπω ερτ2...
Μην αγχώνεσαι τυπε μου.
Έχουμε γίνει εξπερ στον βιολογικό καθαρισμό.
Με ένα στεριλιουμ όλη μέρα στα χέρια είμαστε, γαμω τον Χαρδαλιά μου...
τυπε δεν ειναι η καταλληλη στιγμη....με της 40 μερες που ειμαστε μεσα μπορει να επαιρνε ποσοστα κιμ γιογκ ουν :S :S :SΝα μπει ψηφοφορία "ποιος θα πηδαγε τη Μάρλεν;" να μετρήσουμε μερακληδες! :S
τυπε δεν ειναι η καταλληλη στιγμη....με της 40 μερες που ειμαστε μεσα μπορει να επαιρνε ποσοστα κιμ γιογκ ουν :S :S :S