AlexEasyRider
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 13.325
- Πόντοι
- 4.546
Στανταρ στρατηγικη πλεον σε τετοιου ειδους τηλεπαιχνιδια και γενικα στα πανελ στην τιβι
Ενα ριαλιτυ σοου ειναι, σκηνοθετημενο, και πολυ πιθανον οι περισσοτεροι που παιζουν να ειναι γνωστοι των παραγωγων και της τριαδας.
Μεσα δικε μου, μας βλεπω χαλαρα να κτυπαμε 3 κοτόπουλα σουβλας, ετσι για προθερμανση!
σερ νιονιος"να φαμε μια αφρατη π.τσα?"
τζιμπριος "εγω προτιμω τη λεπτη"
σερ νιονιος"να σου ανοιξω τη …(ζυμη)"
μετα πηγε κι η λεμονομουνα κι εγινε χαρντκορ
......ΚΑΝΕΝΑΣ σας δεν είδε την μπίχλα μέσα στον φούρνο την ώρα που φούρνισαν τις πίτσες ? και καλά εσείς-εμείς δεν το είδαμε η ΠΑΡΑΓΩΓΗ να τους στείλει ?
εεε???????
δεν εχεις δει τα προηγουμενα?μεταξυ μας...περυσι η άλλη δεν ηξερε να βρασει νερο,κι εφατσε δεκαδα κάθε φορα προτινωμενη και τη σκαπουλαρε,μην με ρωτας πως :-( σε πιατα αντιγραφης ξεχνανε βασικα υλικα και τους περνανε :-( ενταξει πεφτει και λιγο καθοδηγηση μαλλον για το τι θα παιχτει :S :S :S
Δεν το εγραψα σωστά... εννοούσα ότι από τους 20 μάγειρες (τόσοι ξεκινάνε;) σπρώχνουν διάφορους και τους κρατάνε στο παιχνίδι για διάφορους λόγους αλλά όταν πλησιάζουν την πεντάδα δεν μπορούν πια να κοροϊδεύουν τους τηλεθεατές.
ασε το μαστερσεφ τωρα,το ψυγειο στο αβαταρ από που το πηρες να χω καβατζα κι ένα δευτερο αν χαλασει το πρωτο :S :S :SΔεν το εγραψα σωστά... εννοούσα ότι από τους 20 μάγειρες (τόσοι ξεκινάνε;) σπρώχνουν διάφορους και τους κρατάνε στο παιχνίδι για διάφορους λόγους αλλά όταν πλησιάζουν την πεντάδα δεν μπορούν πια να κοροϊδεύουν τους τηλεθεατές.
ασε το μαστερσεφ τωρα,το ψυγειο στο αβαταρ από που το πηρες να χω καβατζα κι ένα δευτερο αν χαλασει το πρωτο :S :S :S
πληρουσε ολες τις προδιαγραφες όπως βλεπωΤο πήρα από τα expert...
Λέω στην πωλήτρια να μου δείξει όλα τα ράφια για να τσεκάρω την χωρητικότητα του και με έπεισε με το πρώτο σκύψιμο
πληρουσε ολες τις προδιαγραφες όπως βλεπω
πληρουσε ολες τις προδιαγραφες όπως βλεπω
μην πας να με γελασεις,αυτη είναι άλλη,δεν είναι από το αβαταρ,καλα ποσα ψυγεία πηρες κανει και ντιφροστ μονο του :S :S :SΚάθε μερα πλέον εχω αυτό το θέαμα Ψυγειαρα
μην πας να με γελασεις,αυτη είναι άλλη,δεν είναι από το αβαταρ,καλα ποσα ψυγεία πηρες κανει και ντιφροστ μονο του :S :S :S
καταπτυστος νηματοθετης δεν βαζει κανενα τετοιο ψυγειο να ανεβασει την ποιοτητα του νηματος,μειναμε με τις γουανμπι καντινιερισες του σοου :S :S :SΕίχαν προσφορές... πήρα ένα και για το εξοχικο
Φυσικά κάνει ντιφροστ ;) μόνο στιπτιζ δεν κάνει :S
καταπτυστος νηματοθετης δεν βαζει κανενα τετοιο ψυγειο να ανεβασει την ποιοτητα του νηματος,μειναμε με τις γουανμπι καντινιερισες του σοου :S :S :S
ποταπος ντελιβερας,χελρειζερ,θα τον ακουσεις να με φωναζει κλωνο του,ειμαι ο πρωτότοκος ομως :S :S :SΈχεις δίκιο
Πτύω τον νηματοθετη > > > (αλήθεια ποιος είναι )
ποταπος ντελιβερας,χελρειζερ,θα τον ακουσεις να με φωναζει κλωνο του,ειμαι ο πρωτότοκος ομως :S :S :S