Peacful_Warrior
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 238
- Πόντοι
- 36
Ρε παιδιά ειπε για τη «φίλη» της έξω; Έχει πει ότι είναι λεσβία;
Σχεδον σε καθε επεισοδιο το λεει :S
Ρε παιδιά ειπε για τη «φίλη» της έξω; Έχει πει ότι είναι λεσβία;
είναι σαν τα φαστ εντ φιουριους,ή τα παουερ ρειτζερς,εναν λευκο,εναν,μαυρο,εναν,κινεζο,μια γυναικα να πιασουμε ολες τις κατηγοριες :S :S :SΣτανταρ στρατηγικη πλεον σε τετοιου ειδους τηλεπαιχνιδια και γενικα στα πανελ στην τιβι
είναι σαν τα φαστ εντ φιουριους,ή τα παουερ ρειτζερς,εναν λευκο,εναν,μαυρο,εναν,κινεζο,μια γυναικα να πιασουμε ολες τις κατηγοριες :S :S :S
Τυπε παντρεμένη είναι με τη φίλη της.Ρε σεις εχω δει σχεδόν όλα τα επεισόδια αλλά αυτό το είχα χάσει
Σορυ
μονο 10-20 φορες σε κάθε επεισοδιο
και βιγκαν που δεν τρωνε κρεας αλλα στις δεν εχουν θεμα :-( :S :S :SΤωρα ολοι η παουερ ρειντζερς ειναι ροζ, γκει αντρες, μια λεσβια κινεζα, και ενας μαυρος μπαισεξουαλ :S
μονο 10-20 φορες σε κάθε επεισοδιο
και βιγκαν που δεν τρωνε κρεας αλλα στις δεν εχουν θεμα :-( :S :S :S
Διαφωνω φιλε,σειρα να ξεκουμπιστουν εχουν η χοντρη βρωμοβιγκαν λεσβω,και ο υποκριταρος Αργεντινος κωλογερος.Σκατοχαρακτηρες φουλ...Σειρά να πάρει η Κατερίνα τώρα
Τωρα ολοι η παουερ ρειντζερς ειναι ροζ, γκει αντρες, μια λεσβια κινεζα, και ενας μαυρος μπαισεξουαλ :S
και βιγκαν που δεν τρωνε κρεας αλλα στις δεν εχουν θεμα :-( :S :S :S
μεχρι στιγμης είναι απ τις λιγοτερο αντιπαθητικες προσωπικότητες για μενα,δεν το βλεπω και συνεχεια,αλλα αυτό το εχω να δω τη φιλη μου που το λεει συνεχεια,και τον αντρα μου να λεγε παλι το ιδιο μου κανει,δηλαδη πας σε ένα παιχνιδι,με τη θεληση σου και κλαψουριζεις που εισαι μακρια απ τους δικους σου :S :S :SΤι διάολο τόσο αντιπαθητική μου είναι που εκανα ζάπινγκ όταν ξεροσταλιαζε
Τυπε παντρεμένη είναι με τη φίλη της.
Για παιδάκι δεν ξέρω.. :S
μεχρι στιγμης είναι απ τις λιγοτερο αντιπαθητικες προσωπικότητες για μενα,δεν το βλεπω και συνεχεια,αλλα αυτό το εχω να δω τη φιλη μου που το λεει συνεχεια,και τον αντρα μου να λεγε παλι το ιδιο μου κανει,δηλαδη πας σε ένα παιχνιδι,με τη θεληση σου και κλαψουριζεις που εισαι μακρια απ τους δικους σου :S :S :S
εεε???????Είναι τέτοιο το ύφος του παιχνιδιού που είναι αδύνατο να μην βγάλεις τον πραγματικό εαυτό σου (καλό η κακό)... όλοι θα ξεβρακωθούν
Έχουν στρατηγική, έχουν παρακολουθησει παλιά παιχνιδια κτλ
Πέρα πάντως από τις επιλογές προσώπων της παραγωγής αν δεν αξίζεις ως μάγειρας δεν μπορείς να πας παρακάτω...
Πιστεύω μέχρι την πεντάδα υπάρχει αξιοκρατία... μετά παίζονται και αλλά
Ενα ριαλιτυ σοου ειναι, σκηνοθετημενο, και πολυ πιθανον οι περισσοτεροι που παιζουν να ειναι γνωστοι των παραγωγων και της τριαδας.Γιατι πιστευει κανεις απο εσας οτι ειναι μαγειρικος διαγωνισμος;
:S :S :S
ωραίος τυπε μαζί σου ειμαι να τσιμπάμε μαζί αν ειναι
Η κοιλια ειναι γοητεια
https://[URL unfurl="true"]www.spoudazwgiannena.gr/wp-content/uploads/2014/04/6-packs.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Γοητεια ναι.
Αλλα όχι και ετσι ρε δικε μου..!
:afro: :afro: :afro: