Νέα

Master Chef 2020-Οι δηλητηριασμένοι δεν πεινάνε ποτέ!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιος θελετε να ειναι ο επομενος που θα παρει μπουλο;

• Γκιωργκο Χεσοδοχειο

Ψήφοι: 1 2,2%
  • Μαριανα μαφιοζα μπετονιερα

Ψήφοι: 10 22,2%
  • Ντεμεκ Βιγκαν Πλακομουνα

Ψήφοι: 17 37,8%
  • Μουρλεν Γουρουνα

Ψήφοι: 5 11,1%
  • Σταυρος Καγκουρας απο Λιοσια

Ψήφοι: 1 2,2%
  • Σταυρης Βγαλεφρυδακιας Τζιμπριος

Ψήφοι: 2 4,4%
  • Διονυσης Αργεντινος Κωλογερας

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Μαρια κοντοχοντρη γκοθου

Ψήφοι: 7 15,6%
  • Δημητρης Μουνοδουλος Υποτακτικος

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Τζον Φιλλιπινεζικο Λειντιμποι

Ψήφοι: 2 4,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    45

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
823
Πόντοι
146
Οι λεσβιες οταν συναντηθουν με τον χ αντρα που μεσα στο μυαλο τους θα ειναι ο διαφορετικος, θα κανουν το καλυτερο σεξ που εχεις βιωσει ποτε.

Για δυο λογους.

Jigsaw24

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Like
748
Πόντοι
96
Ε καραφλός είναι στα 30.Μέτριο πρόσωπο και απλά είναι γυμνασμένος και ψηλός. Για τα δεδομένα της Ελλάδας θεωρείται καλός 7/10. Γενικά 6/10.
Και αυτή ψιλοπατσαβουρίτσα είναι..κοντή χοντρή με περίεργο πρόσωπο.

Αυτή άβαφη ειδικά είναι πολύ μέτρια. Αν δεν φοράει και τους φακούς, είναι πιο στραβή και από τον τυφλό στις οντισιόν. Ο πιρφόρος λογικά είναι μέχρι να βγει από το σπίτι. Μετά μην τον είδατε... :S :S

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.126
Πόντοι
6.056
Αυτή άβαφη ειδικά είναι πολύ μέτρια. Αν δεν φοράει και τους φακούς, είναι πιο στραβή και από τον τυφλό στις οντισιόν. Ο πιρφόρος λογικά είναι μέχρι να βγει από το σπίτι. Μετά μην τον είδατε... :S :S
μην γινει το αντιθετο μαν,αυτη εκτος των αλλων είναι και νευρόσπασμα με τουπε :vomit:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.856
Πόντοι
19.795
Κανεις λαθος τυπε.

Ολες οι κοπελες που ξερω ειναι οι πιο πολλες απο 22 εως και 29 και γουσταρουν απο 40αρηδες και πανω.

Τους τυπους που ειναι στην ηλικια τους ή λιγο μεγαλυτερους, τους εχουν για αλλες χρησεις και μετα πεταμα στο σωστο timing.

Συνηθως τους εχουν ως αξεσουαρ. Σχεση. Γαμος. Παιδια. Διαζυγιο. Διατροφη. Κατι απο ολα αυτα (σχεση) ή ολα αυτα με αυτη τη σειρα.

Για να μην ειναι μονες τους, για να μη πληρωνουν τα εξοδα στις εξοδους και στις διακοπες, δωρακια, να δειχνουν οτι ειναι ικανες να εχουν ενα καλο υπακουο σκυλακι (κυριως για τις φιλες τους, ποια θα επιβληθει ως πιο ικανη της παρεας).

Οταν θελουν να γαμηθουν και να ερωτευτουν, θα το κανουν με καποιον που ειναι τουλαχιστον 10 ετη πιο πανω απο αυτες. Εχουν μαθει πλεον οτι οι μικροτεροι ειναι μαλθακοι-γυναικωτοι-φλωροι και δεν καυλωνουν για αυτους. Τους εχουν μονο για τις παραπανω χρησεις, αξεσουαρ.

Ενα νορμαλ αντρικο σωμα να εχεις (στα κιλα σου και απλα σφιχτος), αντρικη συμπεριφορα και ενα σωστο αντρικο ντυσιμο και θα βαρεθεις να γαμας τυπε.

Τωρα θα πεις αυτα που θα πεις, οκ. Οταν το δεις να συμβαινει απο κοντα τοτε να σε δω τι θα πεις.

:hi:
Τυπε, πανω απο σαραντα χρονια σπουδαζω τις γυναικες. Ενα πραγμα εχω καταλαβει μονο. Οτι δεν εχω καταλαβει τιποτα απο δαυτες.
Η, μαλλον, το μονο που εχω καταλαβει ειναι οτι η γυναικα, το κυριοτερο που ζηταει απο τον ανδρα ειναι η σιγουρια.
Σιγουρια και προστασια.

(Μεταξυ μας ειμαι πολυ αθλητικος τυπος, γυμναζομαι και κολυμπαω σχεδον σε επαγγελματικο επιπεδο. Καμμια γυναικα δεν εδωσε σημασια στο κορμι μου, πολυ περισσοτερες εντυπωσιασα με το χιουμορ μου.)

AlexEasyRider

Μέγας
Εγγρ.
3 Ιαν 2016
Κριτικές
12
Like
13.337
Πόντοι
4.546
Από ότι βλέπω έχει και Νίκολας Κέιτζ μετά ίδιο κανάλι, κι καλά Σταυροφόρος που πάει στην Κίνα και ξεσκίζει σχιστοματηδες.

:heavymetalbig:

Μάλλον θα κάτσω να τω δω.

AlexEasyRider

Μέγας
Εγγρ.
3 Ιαν 2016
Κριτικές
12
Like
13.337
Πόντοι
4.546
Τυπε, πανω απο σαραντα χρονια σπουδαζω τις γυναικες. Ενα πραγμα εχω καταλαβει μονο. Οτι δεν εχω καταλαβει τιποτα απο δαυτες.
Η, μαλλον, το μονο που εχω καταλαβει ειναι οτι η γυναικα, το κυριοτερο που ζηταει απο τον ανδρα ειναι η σιγουρια.
Σιγουρια και προστασια.

(Μεταξυ μας ειμαι πολυ αθλητικος τυπος, γυμναζομαι και κολυμπαω σχεδον σε επαγγελματικο επιπεδο. Καμμια γυναικα δεν εδωσε σημασια στο κορμι μου, πολυ περισσοτερες εντυπωσιασα με το χιουμορ μου.)

Σιγουριά και προστασία τυπε. Όπως ακριβώς το έγραψες!

Είναι το Α και το Ω για αυτές. Όλες τους!

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.126
Πόντοι
6.056
σερ νιονιος"να φαμε μια αφρατη π.τσα?"
τζιμπριος :effemine: "εγω προτιμω τη λεπτη"
σερ νιονιος"να σου ανοιξω τη …(ζυμη)"
μετα πηγε κι η λεμονομουνα κι εγινε χαρντκορ :takethis: :vomit: :vomit: :vomit:

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.947
Πόντοι
4.766
Θα πάει στην γυναίκα της ...θα γίνει χαμός το βράδυ  :2funny:

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
823
Πόντοι
146
Σιγουριά και προστασία τυπε. Όπως ακριβώς το έγραψες!

Είναι το Α και το Ω για αυτές. Όλες τους!

Οταν σε προοριζουν για καποιον ρολο, ναι.

Οταν θελουν απλα να γαμηθουν και να περασουν καλα, καμια σχεση.

Αυτα τα ψαχνουν να τα βρουν στους υποψηφιους σχεσακηδες-αγαπουληδες-γαμπρους.

Οχι στον χ αντρα που θελουν να καυλωσουν και να γαμηθουν.

OP
OP
Hellraiser4Ever

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.160
Πόντοι
6.256
Η κοντοχοντρη δεν εβαλε βασικο υλικο στο πιατο της,εκαψε το παστελι αλλα το πιατο της ηταν μια χαρα γιατι πονααααααααει οταν μαγειρευει κρεας.... :jerking:

AlexEasyRider

Μέγας
Εγγρ.
3 Ιαν 2016
Κριτικές
12
Like
13.337
Πόντοι
4.546
Λετε να τη γλυτωσει η βηγκαν λεσβια φακλανα ξυνομουρα,,?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom