Peacful_Warrior
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 238
- Πόντοι
- 36
Και εγω σοβαρα μιλαω... :S :S :S
Η κοιλια ειναι γοητεια
Και εγω σοβαρα μιλαω... :S :S :S
άντε μαν καλή μασαμπουκα. :SΉρθε και η παραγγελία, πάνω στο διάλειμμα.
Αυτά είναι.
Τυπε εχεις σκεφτει να αλλαξεις το νικ σε ΚΑΘΕΧΡΟΝΟΚΑΙΝΩΡΙΤΕΡΑΓΙΑΥΠΝΟ;
πας για ξενύχτι μαν σημερα
Φοβαμαι τυπε οτι πιο πιθανον ειναι να γινει το αντιθετο.δηλαδη αν εσκαγε το βραδυ ο Γιωργος ατη σοφιτα που κοιμαται η ξυνο-κατερινα και την αρχιζε στο μπαλαμουτι, δεν θα του καθοταν;
ρητορικο το ερωτημα
αυτο μου διεφυγε....ομολογω πολυ ρεαλιστικο σεναριο...Φοβαμαι τυπε οτι πιο πιθανον ειναι να γινει το αντιθετο.
τι καταντια ειναι αυτη ρε κρις.... η γαγγραινα της εποχης μας...20χρονες σαυρες να επιβαλονται ετσι σε κοντσαμ μαντραχαλουςΧαμηλοκωλα χοντροκωλα ταπα ασχημομουρα και λεει "σουζα θα τον εχω" και αυτος καθεται.
Σκυλακια, αξεσουαρ.
Καταντια.
Πλεον δεν ισχυει το 80/20.
Τα τελευταια 5 ετη εχουμε παει στο 95/5.
Τυπε, αφου αυτος ο τυπος που ειναι σχετικα αντρουκλα, πιρφοριζει με αυτην την χοντροκωλα εμεις οι κωλο-γεροι δεν εχουμε κανενα μελλον ουτε ακομα αν την πεφταμε στην βιγκω. :SΧαμηλοκωλα χοντροκωλα ταπα ασχημομουρα και λεει "σουζα θα τον εχω" και αυτος καθεται.
Σκυλακια, αξεσουαρ.
Καταντια.
Πλεον δεν ισχυει το 80/20.
Τα τελευταια 5 ετη εχουμε παει στο 95/5.
φευΤυπε, αφου αυτος ο τυπος που ειναι σχετικα αντρουκλα, πιρφοριζει με αυτην την χοντροκωλα εμεις οι κωλο-γεροι δεν εχουμε κανενα μελλον ουτε ακομα αν την πεφταμε στην βιγκω. :S
τι εφαγες και σε πειραξε μαν
Τυπε, αφου αυτος ο τυπος που ειναι σχετικα αντρουκλα, πιρφοριζει με αυτην την χοντροκωλα εμεις οι κωλο-γεροι δεν εχουμε κανενα μελλον ουτε ακομα αν την πεφταμε στην βιγκω. :S
ολους αυτους τους χλεμπνιαρηδες εκει μεσα τυπε....τι εφαγες και σε πειραξε μαν
τι καταντια ειναι αυτη ρε κρις.... η γαγγραινα της εποχης μας...20χρονες σαυρες να επιβαλονται ετσι σε κοντσαμ μαντραχαλους