celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 22.471
- Πόντοι
- 6.056
τις νερατζιες τις αδειασε ο νηματοθετης για να τρωει το γκουρμε γιαουρτακι :S :S :Sεχουν αδειάσει οι νερατζιες της δραπετσωνας και των γύρο δήμων. :S :S :S
τις νερατζιες τις αδειασε ο νηματοθετης για να τρωει το γκουρμε γιαουρτακι :S :S :Sεχουν αδειάσει οι νερατζιες της δραπετσωνας και των γύρο δήμων. :S :S :S
το εκανε γλυκου του κουταλιού σε χώμα γιαουρτιού με αφρό ούζο?τις νερατζιες τις αδειασε ο νηματοθετης για να τρωει το γκουρμε γιαουρτακι :S :S :S
τις νερατζιες τις αδειασε ο νηματοθετης για να τρωει το γκουρμε γιαουρτακι :S :S :S
με ειπε σκατορουφήχτρα.![]()
![]()
![]()
ο τρουμπάκης που τρώει τα αποφάγια ολου του κόσμου είναι πιο ευάλωτος.σε ψηφισα χελ![]()
![]()
σε ψηφισα τυπε,θα το ριχνα στο βιρλα αλλα αυτος είναι ηδη φορεας :S :S :SΕβαλα ψηφοφορια... :S :S :S
ε ναι.. :S :S :Sο τρουμπάκης που τρώει τα αποφάγια ολου του κόσμου είναι πιο ευάλωτος.![]()
ειμαι στο ιδιωτικο μου νησι στην μαδαγασκαρη με 38 βαθμους θερμοκρασια και τρωω μπερ κλαριφιεο τρουμπάκης που τρώει τα αποφάγια ολου του κόσμου είναι πιο ευάλωτος.![]()
το αλλο το νιμου ψοφησε τυπε?σε ψηφισα τυπε,θα το ριχνα στο βιρλα αλλα αυτος είναι ηδη φορεας :S :S :S
τι ψηφισες ρε νιμου?καποιος λεει ψεματα 3 ειμαστε κι εχει 2 ψηφους :S :S :Sσε ψηφισα χελ![]()
![]()
ο βαρος λεει συνεχως ψεματα τυπετι ψηφισες ρε νιμου?καποιος λεει ψεματα 3 ειμαστε κι εχει 2 ψηφους :S :S :S
Ειμαι κατω απο τη γεφυρα με 40 πυρετο,ασταματητο βηχα και δεν μπορω να αναπνευσω....
εχει να μπει 2 βδομάδες καπου,ειναι σε ιντερνετικη καραντινα μαλλοντο αλλο το νιμου ψοφησε τυπε?:S :S :S