celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 22.473
- Πόντοι
- 6.056
να πλημμυρισουν τυπε,να γυρισει και η φακλανομουρλεν να βουλωσουν τα πανταΑμα τους ξανα ξεβουλώσω χεστε με.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![Vomit :vomit: :vomit:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/vomit.gif)
![Vomit :vomit: :vomit:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/vomit.gif)
να πλημμυρισουν τυπε,να γυρισει και η φακλανομουρλεν να βουλωσουν τα πανταΑμα τους ξανα ξεβουλώσω χεστε με.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Θα τους χαλάσω και το θυροτηλέφωνο στα μουνιά.να πλημμυρισουν τυπε,να γυρισει και η φακλανομουρλεν να βουλωσουν τα παντα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μου κοψανε και το στοίχημα τα μουνιά,τι να παίξω αφου εχουν κλέισει όλα,μόνο αυστραλία. :S :S :SΜετά το στοίχημα ο Baros πήρε τα αρχιδια μου και στον αυνανισμό... :S :S :S
τι να παίξω αφου εχουν κλέισει όλα
να παίξω ποιο μέλος θα είναι το πρώτο κρούσμα κορονοιου?Δεν σε φοβαμαι τυπε κατι θα βρεις...
![]()
να παίξω ποιο μέλος θα είναι το πρώτο κρούσμα κορονοιου?![]()
Εχει τοσους μαλακες εδω μεσα που πιο ευκολο ειναι να πιασεις το Τζοκερ...
δεν μπορεις να πιασεις το τζοκερ :-( είναι κλεισταΕχει τοσους μαλακες εδω μεσα που πιο ευκολο ειναι να πιασεις το Τζοκερ...
:S :S :S >μου κοψανε και το στοίχημα τα μουνιά,τι να παίξω αφου εχουν κλέισει όλα,μόνο αυστραλία. :S :S :S
τυπε σοβαρα τωρα?εχεις γονατισει τα ντελιβερι ή πηρες τιποτα παλετες με κρεας κλπ
με προσευχη και πιστη δεν φοβομαστε τιποτατιγκα στους ιους ειναι το σαι
τρουμπάκης που τριγυρνάει στους κάδους είναι ο νούμερο 1.Εχει τοσους μαλακες εδω μεσα που πιο ευκολο ειναι να πιασεις το Τζοκερ...
εχω νοικιασει 3 ντελιβεραδες με βαρδιες εναλλαξ..και μου φαιρνουνε για τσιμπημα μερικα πραγματα... :S :S :Sτυπε σοβαρα τωρα?εχεις γονατισει τα ντελιβερι ή πηρες τιποτα παλετες με κρεας κλπ:S :S :S
![]()
εχουν αδειάσει οι νερατζιες της δραπετσωνας και των γύρο δήμων. :S :S :Sτυπε σοβαρα τωρα?εχεις γονατισει τα ντελιβερι ή πηρες τιποτα παλετες με κρεας κλπ:S :S :S
![]()
τρουμπάκης που τριγυρνάει στους κάδους είναι ο νούμερο 1.
εσυ που μεταφερεις τρόφιμα νούμερο 2
ο αντζελό που καταπίνει και τα νερατζια απο τα δεντρα του δήμου νούμερο 3
εγω εχω ανοσία λόγω σκατών.
Αλλά πάνω απ'ολα οσοι πηγαν στους οικους ανοχης τις τελευταιες ημέρες. :S :S :S
ο αρρωστος ρε μπακαλιάρε αρρωσταινει? :S :S :SΕσυ ρε τυπε τρως τα σκατα ολων οσων αναφερεις πως στο διαλα εχεις ανοσια;