Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 27.412
- Πόντοι
- 6.256
Εκει μάλλον δεν χρωστάς ακόμα. :S :S :S
Ποια η διαφορα αναμεσα σε ενα Baros και ενα κουβα με σκατα.... :S :S :S
Εκει μάλλον δεν χρωστάς ακόμα. :S :S :S
Ρε αδέκαρε τα κοινοχρηστα τα πλήρωσες η βγαίνεις μεταμφιεσμενος απο την πολυκατοικία?Ποια η διαφορα αναμεσα σε ενα Baros και ενα κουβα με σκατα.... :S :S :S
Ρε αδέκαρε τα κοινοχρηστα τα πλήρωσες η βγαίνεις μεταμφιεσμενος απο την πολυκατοικία?![]()
Δώσε μωρή κότα.Να σε δανεισω κανενα ευρω να παρεις τη σημερινη σου δοση κουβαδιασματος;![]()
τιναφταρε ντεκαφεινε με στεβια,γιαουρτακια λαιτ με φραγκοσυκαΕχω φτιαξει τον διπλο ντεκαφεινε καπουτσινο μου με στεβια και κρεμα και προσπαθω να χωνεψω τις γαριδομακαροναδες,τα χταποδακια κοκκινιστια,τους κολοκυθοκεφτεδες,τον ταραμα,και τα δεκα κιλα λαγανας που καταναλωσαμε....![]()
σκληρος ληςκαριο ο ραπ
τιναφταρε ντεκαφεινε με στεβια,γιαουρτακια λαιτ με φραγκοσυκα:S :S :Sσκληρος ληςκαριο ο ραπ
πατινι πηρες?εχει κατι προσφορες :S :S :S
οπως και ο αντζελό πίνει κόκα ζέρο για να μην παχύνει. :SΟταν θα ψοφατε με διαβητες,εμφραγματα και εγκεφαλικα θα δειτε τι ειναι αυτα ρε καταβοθρες... :S :S :S
εγω μοιρογνωμονιο προτιμω :S καλυτερα μια μερα ζωης αφανιζοντας το μισο ζωικο βασιλειο παρα 100 χρονια με δίαιτες :S :S :SΟταν θα ψοφατε με διαβητες,εμφραγματα και εγκεφαλικα θα δειτε τι ειναι αυτα ρε καταβοθρες... :S :S :S
εγω μοιρογνωμονιο προτιμω :S καλυτερα μια μερα ζωης αφανιζοντας το μισο ζωικο βασιλειο παρα 100 χρονια με δίαιτες :S :S :S
αντε τυχερε καλοκαιριαζει και θα το συνδυάζεις με παγωτακιΚαινουρια εβδομαδα καινουριο γιαουρτακι....με στρατσιατελα!![]()
θα ηθελές να σε κυνηγάει η μισή ελλάδα που της χρωστάς?αντε τυχερε καλοκαιριαζει και θα το συνδυάζεις με παγωτακιθα θελαμε ολοι να μαστε στη θεση σου :S :S :S
ποια μιση ρε ανθυπουδραυλικε?μονο η Μιχαλου ειναιθα ηθελές να σε κυνηγάει η μισή ελλάδα που της χρωστάς?![]()
καλο καλοκαιρι ρε νιμουΡε νιαμου καλή σαρακοστή![]()
ακόμα ρευομαι μύδια γαρίδες κυδονια χταπόδια :S :S :S.στο Κοσμίδη είναι περιμενω να φέρουν φρέσκο πράμα..
![]()
κάτσε ρε ακόμα στα γαριδοχταποδα ειμαστε :S :S :Sκαλο καλοκαιρι ρε νιμου![]()
![]()
εχεις παραγγειλει αρνακια-κατσικακια για το Πασχα
:S :S :S
επειδή εχω ακουσει για έναν που αφανιζει κοπαδια,μην μεινεις χωρις κρεας στις γιορτες,αμαρτια ειναικάτσε ρε ακόμα στα γαριδοχταποδα ειμαστε :S :S :S
ήπιες ζέρο για τη χώνεψη?κάτσε ρε ακόμα στα γαριδοχταποδα ειμαστε :S :S :S
κρασάκι και τώρα Σουρωτή με λεμονακι. :Sήπιες ζέρο για τη χώνεψη?![]()