Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 13.082
- Πόντοι
- 2.606
συζητάγαμε για την φτωχεια και πως τα βγαζουν περα οσοι ζουν σε χαρτοκουτο,που να ξες εσυ... :S :S :S
βλεπω ταινιαρα θα ενημερωσω σε λιγο![]()
Ταινιάρα μαστερσεφ?
συζητάγαμε για την φτωχεια και πως τα βγαζουν περα οσοι ζουν σε χαρτοκουτο,που να ξες εσυ... :S :S :S
θα ηθελα μια μερα να ζησω φτωχος και βαζελας ετσι για να εκτιμησω που ειμαι παμπλουτος και ολυμπιακος...συζητάγαμε για την φτωχεια και πως τα βγαζουν περα οσοι ζουν σε χαρτοκουτο,που να ξες εσυ... :S :S :S
κι ένα μερος του φαγητού ετσι καταληγει :S :S :S σε μαγειρικο νημα ειμαστε ρε νιαμου κρατήστε ένα επιπεδοΚαι ο καφές το χρώμα τον σκατών έχει,΄'ολα τα ωραία θυμίζουν σκατα.![]()
ολο μικυ μαου και ταινιες με κιτρινους βλεπει αυτος θειο....Ταινιάρα μαστερσεφ?![]()
και τα σκατα φαγητό είναι,αφού φιλτράρει ο οργανισμός τα ωφέλιμα τα υπόλοιπα καταλήγουν σε σκατά. :Sκι ένα μερος του φαγητού ετσι καταληγει :S :S :S σε μαγειρικο νημα ειμαστε ρε νιαμου κρατήστε ένα επιπεδο![]()
![]()
θα ηθελα μια μερα να ζησω φτωχος και βαζελας ετσι για να εκτιμησω που ειμαι παμπλουτος και ολυμπιακος...
όχι τυπε,κανονικηΤαινιάρα μαστερσεφ?![]()
καλα,ντυσου πλούσιος σημερα και τον υπολοιπο χρονο επανέρχεσαι σε φυσιολογικούς ρυθμουςθα ηθελα μια μερα να ζησω φτωχος και βαζελας ετσι για να εκτιμησω που ειμαι παμπλουτος και ολυμπιακος...
πενομαιΘείο δώσε κανένα φράγκο στο ΠΑΟ live και σώσε.
πενομαι
τι ντυσου ρε?όχι τυπε,κανονικηκαλα,ντυσου πλούσιος σημερα και τον υπολοιπο χρονο επανέρχεσαι σε φυσιολογικούς ρυθμους
:S :S :S
![]()
πενομαι
τα χει επενδυσει όλα σε ακινητα και δεν κρατησε ρευστο :S :S :SΠάλι? :S :S :S
ρε νιμου σημερα είναι αποκριες όχι πρωταπριλια,ολο τα μπερδευειςτι ντυσου ρε?
αφου να φανταστεις εχω νοικιασει 5αρι στην βουλα με θεα μονο για να βαζω τα κουστουμια μου....λιγο πιο κατω εχω ενα μικρο 3αρι για τα παπουτσια
Είναι μεγαλοκατασκευαστής,φτιάχνει βίλες απο παλλέτες και χαρτόκουτα. :S :S :Sτα χει επενδυσει όλα σε ακινητα και δεν κρατησε ρευστο :S :S :Sρε νιμου σημερα είναι αποκριες όχι πρωταπριλια,ολο τα μπερδευεις:S :S :S
μεσοτοιχια εχω γκαρσονιερα που εχω τα μποξερακια μουτα χει επενδυσει όλα σε ακινητα και δεν κρατησε ρευστο :S :S :Sρε νιμου σημερα είναι αποκριες όχι πρωταπριλια,ολο τα μπερδευεις:S :S :S
Τυπε εγω το master class το βαζω στο youtube σε ταχυτητα x2 οποτε ετσι και το βλεπω και κανω τον μισο χρόνο μονο :S :S :SΑρχιδάκια σνομπάρετε μαστερ κλας?![]()
ετσι επρεπε να το παιζουν και στην τιβι τυπε....Τυπε εγω το master class το βαζω στο youtube σε ταχυτητα x2 οποτε ετσι και το βλεπω και κανω τον μισο χρόνο μονο :S :S :S
ετσι επρεπε να το παιζουν και στην τιβι τυπε....
εισαι σωστος
νιαμου εχει γκουρμεδιαρικο ταραμα σημερα...![]()
![]()
![]()
![]()
και καλη σας ορεξη :S :S :S :S