Profilaktika
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2017
- Like
- 271
- Πόντοι
- 36
κανονίστηκε λοιπόν :S :S :Sτι σπουδαζεις τοσο δυσκολο ρε νιμου....? Κομμωτικη στο ΙΕΚ Αμαραντος...? :S :S :S ....τεσπα θα πω στον Τρουμπ να κερασει που ναι κιμπαρης.....
κανονίστηκε λοιπόν :S :S :Sτι σπουδαζεις τοσο δυσκολο ρε νιμου....? Κομμωτικη στο ΙΕΚ Αμαραντος...? :S :S :S ....τεσπα θα πω στον Τρουμπ να κερασει που ναι κιμπαρης.....
Ποια μέρα θα κεράσει να σου πω τι σισίτιο έχει η αγία τριάδα. :S :Sτι σπουδαζεις τοσο δυσκολο ρε νιμου....? Κομμωτικη στο ΙΕΚ Αμαραντος...? :S :S :S ....τεσπα θα πω στον Τρουμπ να κερασει που ναι κιμπαρης.....
καλα τα λες τυπε,ετσι να τους τριξεις τα δοντια να μην λειπουν στην πρεμιερα εγω που θα λειπω,θα ενημερωθώ από κανενα τρειλερ αυριο :S :S :SΞεκιναει σημερα ο διαγωνισμος για τον επομενο τυλιχτη στον Κακο Λυκο....κανονιστε τη πορεια σας κατι κλωνοι. :S :S :S
μαν έγω κάνω ζεσταμα είμαι Μάνδρα για τσίμπημα μέχρι να αρχίσει το μάστερ σεφ. :S :S :SΞεκιναει σημερα ο διαγωνισμος για τον επομενο τυλιχτη στον Κακο Λυκο....κανονιστε τη πορεια σας κατι κλωνοι. :S :S :S
καλα τα λες τυπε,ετσι να τους τριξεις τα δοντια να μην λειπουν στην πρεμιερα εγω που θα λειπω,θα ενημερωθώ από κανενα τρειλερ αυριο :S :S :S
μαν έγω κάνω ζεσταμα είμαι Μάνδρα για τσίμπημα μέχρι να αρχίσει το μάστερ σεφ. :S :S :S
Νιαμου, αιτούμαι ολιγόωρης άδειας μέχρι 2245.
εσυ το ανοιξες το νημα μωρη βυζαντινη λεκανατζου; να σιχαινομαστε να μπουμε να σχολιασουμε τους αναπηρους μαγειρες απο την πορδιλα σου;Εβαλα και νεα δημοσκοπηση για να δουμε ποσα νομουπανα θα δουνε το ριαλιτι... :S :S :S
oχι μαν δικοί μας είναι όλοι...Νομιζα τυπε οτι σε εχουν μπαναρει απο εκει οι μαγειρες και τα γκαρσονια... :S :S :S
τυπε όπως σε κοβω θα το δεις από το μαγαζι το επεισοδιο :S :S :Sμαν έγω κάνω ζεσταμα είμαι Μάνδρα για τσίμπημα μέχρι να αρχίσει το μάστερ σεφ. :S :S :S
παταξον μεν ακουσον δε :S :S :SΘα σε παταξω ρε νιμου... :S :S :S
γεροτζων δεν παιρνεις μεχρι το 2050 να σαι πιο χαλαρος :S :S :SΝιαμου, αιτούμαι ολιγόωρης άδειας μέχρι 2245.
εσυ το ανοιξες το νημα μωρη βυζαντινη λεκανατζου; να σιχαινομαστε να μπουμε να σχολιασουμε τους αναπηρους μαγειρες απο την πορδιλα σου;
πορδε του σαη
μυθικο πουλι βλεπω να γινεσαι η επομενη γκουρμε συνταγή του νηματος :S :S :Sεσυ το ανοιξες το νημα μωρη βυζαντινη λεκανατζου; να σιχαινομαστε να μπουμε να σχολιασουμε τους αναπηρους μαγειρες απο την πορδιλα σου;
πορδε του σαη
ουστουδιαλου αληταμπουραΜπορεις να πας στα πακια να σε χυσουν εναλλακτικα ξεπουπουλιασμενη αγαμητη κοτα...
μυθικο πουλι βλεπω να γινεσαι η επομενη γκουρμε συνταγή του νηματος :S :S :S
ουστουδιαλου αληταμπουρα
μολις ψηφισα νιμου,θα στηριζα το 2 αλλα από σαν κλωνος συμβιβαστηκα με την τελευταια επιλογη :-( :S :S :SΣορυ τυπε δεν μαγειρευω αναρχιδες κουραδες... :-