iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.700
- Πόντοι
- 2.606
του φιλου την γκομενα ποτέ ρε αλητη!!!
μονο αθωα μαλακια με λιπαντικο στο σπιτι
Για μια φορα δεν πιανεται τυπε. :S :S :S
του φιλου την γκομενα ποτέ ρε αλητη!!!
μονο αθωα μαλακια με λιπαντικο στο σπιτι
η semi-pretty ορεγεται τον τζιγγανο μου φαινεται
πολυ του κολλαει
τυπε ειναι λιγο μασιφ :Sκοιτα πως τον κοιταει τυπε.Μουσκεψε το μουνακι της. :S :S :S
εχω μια ακατανικητη επιθυμια να ριξω ενα σουτ στα δοντια της γυαλαμπουκας κορης των μεγαλογιατρων που απο τα 14 τους απαξιωσε και ηθελε να γινει ζαχαροπλαστης
είπες μεγάλη αλήθεια.εχω μια ακατανικητη μαλακία να ριξω ενα σουτ στα δοντια της γυαλαμπουκας κορης των μεγαλογιατρων που απο τα 14 τους απαξιωσε και ηθελε να γινει ζαχαροπλαστης
θελω να με παρεις απο πισω και τα παπαρια σου να μπιστανε στον κλανια μου
Μπορείς και καλύτερα η όχι?
τυπε ο τζιγγανος την ερωτευτηκε την αλογα:S :S :S
τυπε καλα εκανε γιατι αυτη ειναι ψυχακιας θα τους κανει κωλο εκει μεσαΠέρασε την άπλυτη ο άλλος
ευγε σπουργιτι εχεις κατανοησει πλήρως τον τροπο λειτουργριας του παιχνιδιου :S :S :Sτυπε καλα εκανε γιατι αυτη ειναι ψυχακιας θα τους κανει κωλο εκει μεσα
και καλα φαγια να μη δουμε, θα δουμε τουλαχιστον ξεφτιλικια
ο μονος σκληρος καριολης είναι ο κοντος :S :S :SΓνωστος μουνοδουλος ο κατα τα αλλα σκληρος καριολης Γιαπωνης... :S :S :S
τυπε καλα εκανε γιατι αυτη ειναι ψυχακιας θα τους κανει κωλο εκει μεσα
και καλα φαγια να μη δουμε, θα δουμε τουλαχιστον ξεφτιλικια
και ο πρωην καλογερος με τα φουσκωτα μαγουλακια μου φαινεται οτι πετσοκοβει γερους για να ταισει τα 600 αφρικανακιαΤύπε έχω εντοπίσει ένα άλλο ψυχάκι, αυτόν με το μουστάκι και το μαυρο ζιβάγκο. Μου κάνει στυλ Χάνιμπαλ που τηγανίζει μυαλά και ταυτόχρονα ακούει όπερα. :S :S