Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.959
- Πόντοι
- 6.256
Να δουμε ενα γκομενακι να ξεχασουμε την χοντρη. :S :S :S
Αχαχαχα μαλακα...
Να δουμε ενα γκομενακι να ξεχασουμε την χοντρη. :S :S :S
Πές μου οτι είσαι ενας απο τους μαλάκες που κάθονται στην ουρά για ένα γλύκο? :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :Sηθελα κάτι διαφορετικό ο παυλακης είναι δύναμη ανέκαθεν.
μοιαζει με την γκομενα του κολλητου μου
όχι βρε μαλακσ ντελιβερι μου τα φέρανε καραγκιόζη.. :S ;)Πές μου οτι είσαι ενας απο τους μαλάκες που κάθονται στην ουρά για ένα γλύκο? :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S
ηθελα κάτι διαφορετικό ο παυλακης είναι δύναμη ανέκαθεν.
Αυτος ειναι ο κολλητος σου Τακη; :S :S :S
Ο Τ άκης τρώει γαβριηλίδη.Πρωτο της Βαρης αδελφε...μακραν το καλυτερο γαλακτομπουρεκο.
ε ναι...Πρωτο της Βαρης αδελφε...μακραν το καλυτερο γαλακτομπουρεκο.
δουλευουν οι νταλικερηδες τετοια ωρα :S?όχι βρε μαλακσ ντελιβερι μου τα φέρανε καραγκιόζη.. :S ;)
το μαλάκας δεκτόν αλλά οχι και καραγκιόζης. :S για την ουρα στον παυλάκη μιλάω. :Sόχι βρε μαλακσ ντελιβερι μου τα φέρανε καραγκιόζη.. :S ;)
εγώ ένα παιδί και του δίνω κάτι ψιλά και μου τα φέρνει όταν Σχολάει. :Sδουλευουν οι νταλικερηδες τετοια ωρα :S?
ναι ρε πλάκα κάνω έχει γαμηθει με τις ουρές για αυτό δεν πάει εκεί τώρα.μια Κυριακή θελεις να πας και το σκεφτεσαι..το μαλάκας δεκτόν αλλά οχι και καραγκιόζης. :S για την ουρα στον παυλάκη μιλάω. :S
αρχοντας :Sεγώ ένα παιδί και του δίνω κάτι ψιλά και μου τα φέρνει όταν Σχολάει. :S
μοιαζει με την γκομενα του κολλητου μου
του την ετρωγες τυπε :S :S :S
Αυτή ποια είναι; Αυτή που κυνηγούσε αγριογούρουνα;;