dodinos
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 2
- Like
- 218
- Πόντοι
- 66
:S :S :S:S :S :S
:S :S :S:S :S :S
φαντασου θειο εχω και μια και βλεπω αρναουτογλου για τον καιροπόσες τηλεοράσεις έχετε?
βλέπετε και μπακοδήμου?
ατζελο οταν λες 7 εσυ για ταψια μιλας παλι φανταζομαι ε?Και έρχονται και 7 μιλφειγ από δεσποινα :-(
πόσες τηλεοράσεις έχετε?
βλέπετε και μπακοδήμου?
καλα κατσε εσυ και ξυνε τα αρχιδια σου ρε τυπε....τι πλεμπας εισαι?:S :S :S
φαντασου θειο εχω και μια και βλεπω αρναουτογλου για τον καιρο
στηριζω...εκτος απο το περσυνο φετος ειναι για γκειΜονο Μαστερ Τυλιχτης τυπε...δεν υπαρχουν γκει σοου τυπου Παουερ οφ Πλαστικ Λαβ για εμας. :S :S :S
γιατι ρε μουνι?στηριζω σοου :S :S :SΠου να γινει βραχυκυκλωμα απο τη κολονα ΔΕΗ που κλεβεις ρευμα και να σου καει το παγκακι ρε αυγολεμονε!
όχι ρε κομμάτια γιατί είναι μεγάλα... :S :S :Sατζελο οταν λες 7 εσυ για ταψια μιλας παλι φανταζομαι ε?
αχ κύριε Κοντιζά
αχ κύριε Ιωαννίδη
αχ κύριε Κουτσόπουλε
αχ χελρεισερ
εισαι σπαρτιατης στην διατροφη αδερφε :S :S :Sόχι ρε κομμάτια γιατί είναι μεγάλα... :S :S :S
αχ κύριε Κοντιζά
αχ κύριε Ιωαννίδη
αχ κύριε Κουτσόπουλε αχ
τυπε αξιζει...[playvid][/playvid]αξιζει να το ξεκινησω να το βλεπω ή θα ειναι σαν το power of love?
δεν φταιει αυτος...ειδε τον τρουμπ εδω κ ηρθε.... :S :S :SΟξω πουστη απο το νημα!!!
δεν φταει αυτος...ειδε τον τρουμπ εδω κ ηρθε.... :S :S :S
εγω δεν ενοχλω καμμια κυρια εδω μεσα ρεμπεσκε...Ετσι τυπε...σε λιγο θα σκασουν και οι πουτανες εδω μεσα που πιρφοριζει. :S :S :S
[playvid][/playvid]αξιζει να το ξεκινησω να το βλεπω ή θα ειναι σαν το power of love?
δεν πας να διαβασεις μπας κ παρεις κανα πτυχιο ρε τυπε..... :-([playvid][/playvid]αξιζει να το ξεκινησω να το βλεπω ή θα ειναι σαν το power of love?