troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 29.045
- Πόντοι
- 5.506
Ετσι και δεν το δεις και σημερα παιρνω Αφρικανο ακροδεξιο μπαχαλακια απο Ναουσα και ερχομαι να σε καψω ρε νιμου....
Ετσι και δεν το δεις και σημερα παιρνω Αφρικανο ακροδεξιο μπαχαλακια απο Ναουσα και ερχομαι να σε καψω ρε νιμου....
και βγάλσιμο από τρέιλερ σκληρών καριοληδων :S :S :SΕτσι και δεν το δεις και σημερα παιρνω Αφρικανο ακροδεξιο μπαχαλακια απο Ναουσα και ερχομαι να σε καψω ρε νιμου....
:S :S :Sκαι βγάλσιμο από τρέιλερ σκληρών καριοληδων :S :S :S
τσιμπαω κάτι κανελονια μόλις γινανε :S :S :S:S :S :S
και βγάλσιμο από τρέιλερ σκληρών καριοληδων :S :S :S
τσιμπαω κάτι κανελονια μόλις γινανε :S :S :S
μην φας πανω απο 28 αδερφε μου ατζελο...ειναι βραδυ :S :S :Sτσιμπαω κάτι κανελονια μόλις γινανε :S :S :S
θα πνίγω ρε μαν με τα κανελονια :S :S :SΕτσι τυπε...εχει παρει πολλες απουσιες το νιμου.Ολο στα νηματα των πουτανων ειναι και πιρφοριζει και λιγο πριν πεσει για υπνο στις 9 το βραδυ μπαινει στους παππουληδες να γεροντομπεμπεκισει πριν ξεβγαλει στο ποτηρι το μασελι. :S :S :S
μην φας πανω απο 28 αδερφε μου ατζελο...ειναι βραδυ :S :S :S
Ποσα ταψια τυπε; :S :S :S
:S :S :SΕτσι τυπε...εχει παρει πολλες απουσιες το νιμου.Ολο στα νηματα των πουτανων ειναι και πιρφοριζει και λιγο πριν πεσει για υπνο στις 9 το βραδυ μπαινει στους παππουληδες να γεροντομπεμπεκισει πριν ξεβγαλει στο ποτηρι το μασελι. :S :S :S
τώρα βγήκε ένα ταψί με 31 κανελονια τα μισά τωρα τα άλλα με την έναρξη...Ποσα ταψια τυπε; :S :S :S
:S :S :Sμην φας πανω απο 28 αδερφε μου ατζελο...ειναι βραδυ :S :S :S
ενα ενα ρε...μην σε χασουμεθα πνίγω ρε μαν με τα κανελονια :S :S :S
ενα ενα ΤΑ ΤΑΨΙΑ ρε...μην σε χασουμε
μην φας πανω απο 28 αδερφε μου ατζελο...ειναι βραδυ :S :S :S
:S :S :Sτώρα βγήκε ένα ταψί με 31 κανελονια τα μισά τωρα τα άλλα με την έναρξη...
ρεπο λουστρακο σημερα?Και εγω πηρα απο το κινητο στο σουβλατζιδικο που δουλευω να παραγγειλω κατι ποικοιλιες για 30 ατομα,τις εκανα ντελιβερι σπιτι μου και περιμενω να αρχισει το σοου με τα ναυαγια της κουζινας.... :S :S :S