giatioxi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 355
- Πόντοι
- 186
συγνωμη τυπε,παρασύρθηκα![]()
![]()
![]()
Καλά τα λες τύπε, μην τους ακούς.. θα τις ξέσκιζαν όλοι τους... :S :S :S
συγνωμη τυπε,παρασύρθηκα![]()
![]()
![]()
Ψηφιστε ονοι και χοιροι
απο πέρυσι τους τα λεω τυπεΚαλά τα λες τύπε, μην τους ακούς.. θα τις ξέσκιζαν όλοι τους... :S :S :S
Εχω παθει οβερντοζ απο της ψηφοριες μπρο....Τι ψήφισες αδερρφέ μου? :S :S :S
Σκεφτειτε αυτην Βαλαβανη....μια πατσαβουρα εμφανισιακα χωρις βυζια,με τατουαζ καλυμμενη και μηδεν θηλυκοτητα και χωρις να εχει ουτε ενα προσον περα απο το οτι ο πατερας της ηταν σωφερ στον Τουιτι.Και εχει γεμισει τα καναλια και τα περιοδικα με τη παρτη της και τον στραπονιασμενο αναβολικο σφιχτη της.
απο πέρυσι τους τα λεω τυπε![]()
![]()
![]()
Το ξερεις φανταζομαι οτι ειμαστε μερος του παιχνιδιου και εμεις που βριζουμε ε?Σκεφτειτε αυτην Βαλαβανη....μια πατσαβουρα εμφανισιακα χωρις βυζια,με τατουαζ καλυμμενη και μηδεν θηλυκοτητα και χωρις να εχει ουτε ενα προσον περα απο το οτι ο πατερας της ηταν σωφερ στον Τουιτι.Και εχει γεμισει τα καναλια και τα περιοδικα με τη παρτη της και τον στραπονιασμενο αναβολικο σφιχτη της.
Εχω παθει οβερντοζ απο της ψηφοριες μπρο....
Τωρα που μου το θυμισατε παω να μηδενισω στο παουερ ναχουμε να ψηφιζουμε ανετα σημερα
Οι ποιο πολλοί από αυτούς έχουν πάθει αφυδάτωση τύπε... μην πιστεύεις τίποτα.. :S :S :S
αν το κανεις σε τουιτερ ινστα φεισβμουκ γιουτουμπ που εχουν δημοσια προβολη ναι,αν μπαχαλευεις σε σαιτ οπως εδω δεν προσφερεις κατι στις τρισαθλιες πατσαβουρες..ψοφανε για προβολη αυτες,ακομα κι αν τις ξεφτιλιζει ενα εντυπο κλπ δεν τις νοιαζει τοσο αρκει να ακουγεται το ονομα τους στα μμε..Το ξερεις φανταζομαι οτι ειμαστε μερος του παιχνιδιου και εμεις που βριζουμε ε?
Το ξερεις φανταζομαι οτι ειμαστε μερος του παιχνιδιου και εμεις που βριζουμε ε?
Αυτα τα λενε ολοι οι σαβουρομπιχτηδες για να παρηγοριουνται τυπε.... :S :S :S
Εχω παθει οβερντοζ απο της ψηφοριες μπρο....
Τωρα που μου το θυμισατε παω να μηδενισω στο παουερ ναχουμε να ψηφιζουμε ανετα σημερα
αυτο λεω ακριβως..τυπε και η δυσφήμιση είναι αρνητική ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
τυπε και η δυσφήμιση είναι αρνητική ΔΙΑΦΗΜΙΣΗαν το κανεις σε τουιτερ ινστα φεισβμουκ γιουτουμπ που εχουν δημοσια προβολη ναι,αν μπαχαλευεις σε σαιτ οπως εδω δεν προσφερεις κατι στις τρισαθλιες πατσαβουρες..ψοφανε για προβολη αυτες,ακομα κι αν τις ξεφτιλιζει ενα εντυπο κλπ δεν τις νοιαζει τοσο αρκει να ακουγεται το ονομα τους στα μμε..
Σκουπιδιασμα ις ε μαιντ γκειμ....παρατηρησε οτι η βαλαβανη πχ δεν εχει σοβαρο λογο....ο αλλος ηταν τερμα μουνις και εμετοςΤο ξερω τυπε αλλα και τον Χανταπουστρακη βριζαμε και οταν εκανε εκπομπη πηρε τα αρχιδια μου...
ο χανταπουστακης ήταν πιοΤο ξερω τυπε αλλα και τον Χανταπουστρακη βριζαμε και οταν εκανε εκπομπη πηρε τα αρχιδια μου...