Νέα

Master chef 2018

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Μίστερ μαλακας 2018

• Πιπαλεκος

Ψήφοι: 2 25,0%
  • Ντοπας

Ψήφοι: 1 12,5%
  • Ο ίδιος κλώνος είναι αυτοί οι τρυπιοι

Ψήφοι: 4 50,0%
  • Μπαρνταμου

Ψήφοι: 1 12,5%
  • Τσιμυς

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    8

Επισκέπτης
Ποιος απο ολους σας εχει γλυψει περισσοτερο τη σουφρα του Ιακωβου....ομολογηστε τωρα για να σωσετε τις ψυχες σας. :S :S :S

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
355
Πόντοι
186

Επισκέπτης
ΞΕΡΟΧΥΝΩ ΜΕ ΤΥΠΟΥΣ ΕΝΤΟΥΡΟΙΑΚΩΒΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΤΟΥΣ!!! :wanker: :wanker: :wanker:

Celebc

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2017
Like
100
Πόντοι
66
Ειμαι και τιμη μου και καμαρι μου...το λεγομενο παρεακι ειναι ατομα με χιουμορ,τουλαχιστον διψηφιο iq και ψυχικα διαταραγμενοι σε επιτρεπτα επιπεδα.Το ακριβως αντιθετο δηλαδη απο το 95% των μελων αυτου του σαι και των κλωνων τους...
τυπε παρε αυτο με το διψηφιο αι κιου πισω,δεν εχω χιουμορ να το καταλαβω γιατι δεν πηρα την φαρμακευτικη μου αγωγη...αντε μην βρισω κανενα κλωνο μου :S :S :S
:happy: :happy:

Επισκέπτης
κριειτορ εισαι ιδρυτικο μελος στο παρεακι :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

Ειμαι και τιμη μου και καμαρι μου...το λεγομενο παρεακι ειναι ατομα με χιουμορ,τουλαχιστον διψηφιο iq και ψυχικα διαταραγμενοι σε επιτρεπτα επιπεδα.Το ακριβως αντιθετο δηλαδη απο το 95% των μελων αυτου του σαι και των κλωνων τους...

dodinos

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2016
Κριτικές
2
Like
218
Πόντοι
66
:S :S :S  :hi:  :think:

dodinos

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2016
Κριτικές
2
Like
218
Πόντοι
66
τυπε παρε αυτο με το διψηφιο αι κιου πισω,δεν εχω χιουμορ να το καταλαβω γιατι δεν πηρα την φαρμακευτικη μου αγωγη...αντε μην βρισω κανενα κλωνο μου :S :S :S
:happy: :happy:
νιμου εσυ δες κανα μικυμαο να χαλαρωσεις... :S :S :S

Επισκέπτης
Πως βλεπεις την αναμετρηση Δοπα-ΤζιμιΤζιμ-Πιπαλεκος-ΟmegasRagnar και ποιος στο πουτσο αλλος εναντιον ΕντουροΙακωβακηδων;

Επισκέπτης
ενας εναντιον ολων...

Πως κρινεις την απασφαλιση του Δοπα-ΤζιμιΤζιμ κτλ εναντιον των ΕντουροΙακωβων;Διακοπη φαρμακευτικης αγωγης ή παιδικο τραυμα με συνδρομο δεν με θελει κανεις και δεν με παιζουν και εμενα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom