Νέα

Master chef 2018

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Μίστερ μαλακας 2018

• Πιπαλεκος

Ψήφοι: 2 25,0%
  • Ντοπας

Ψήφοι: 1 12,5%
  • Ο ίδιος κλώνος είναι αυτοί οι τρυπιοι

Ψήφοι: 4 50,0%
  • Μπαρνταμου

Ψήφοι: 1 12,5%
  • Τσιμυς

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    8

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
32.522
Πόντοι
5.006
Ειμαι τεζα τυπε απο χθες γαμω τη ζεστη μου.....
τι εγινε γατες πολλη ζεστη :S :S :S.αδελφε θα πας πλατεια αλεξανδρας να υποδεχτεις  Μακ ρει :grin: οπως ειχες παει για αμανικε :-( :undecided:

Επισκέπτης
τι εγινε γατες πολλη ζεστη :S :S :S.αδελφε θα πας πλατεια αλεξανδρας να υποδεχτεις  Μακ ρει :grin: οπως ειχες παει για αμανικε :-( :undecided:

Τυπε ποιον Μακ Κει και πρασινα αλογα;Εγω περιμενω πως και πως επιστροφη τιτανοτεραστιου Μπουχαλακη!

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.574
Πόντοι
5.006
Τυπε δεν βλεπω εκπομπες με καγκουρες και πλαστικες πουτανες...
Τυπε ειναι δικαιωμα σου να εισαι ενα ξεφτιλισμενο ναυαγιο και ενας γαμημενος χαφτομουνης και να μην βλεπεις την εκπομπη...το κατανοω και το σεβομαι απολυτως...
Αλλα τουλαχιστον μαθε 2-3 βασικα πραγματα για να μπορεις να συμμετασχεις σε καμια συζητηση της προκοπης....ακου εκει να μην ξες την αννυ....

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
32.522
Πόντοι
5.006
Τυπε ποιον Μακ Κει και πρασινα αλογα;Εγω περιμενω πως και πως επιστροφη τιτανοτεραστιου Μπουχαλακη!link=topic=271947.msg8368197#msg8368197 date=1528016822]
Τυπε ποιον Μακ Κει και πρασινα αλογα;Εγω περιμενω πως και πως επιστροφη τιτανοτεραστιου Μπουχαλακη!
μιλαμε για σχεδιασμο οτι να ναι φετος για πολλυ περιορισμενο δυνατοτητον και μπατζες επισης.

Επισκέπτης
Τυπε ειναι δικαιωμα σου να εισαι ενα ξεφτιλισμενο ναυαγιο και ενας γαμημενος χαφτομουνης και να μην βλεπεις την εκπομπη...το κατανοω και το σεβομαι απολυτως...
Αλλα τουλαχιστον μαθε 2-3 βασικα πραγματα για να μπορεις να συμμετασχεις σε καμια συζητηση της προκοπης....ακου εκει να μην ξες την αννυ....

Τυπε και εσενα ειναι δικαιωμα σου να εισαι ενας τελειωμενος αυνανας που τη βρισκεις με πλαστικοποιημενες ψωλαρπαχτρες και βγαζεις ακομα καυλοσπυρα αλλα αυτο δεν σημαινει οτι ολοι πρεπει να γινουμε σαν τα μουτρα σου για να συζηταμε μαζι σου....

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
30.133
Πόντοι
5.506
ετσι ακριβως...

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
30.133
Πόντοι
5.506
Τυπε και εσενα ειναι δικαιωμα σου να εισαι ενας τελειωμενος αυνανας που τη βρισκεις με πλαστικοποιημενες ψωλαρπαχτρες και βγαζεις ακομα καυλοσπυρα αλλα αυτο δεν σημαινει οτι ολοι πρεπει να γινουμε σαν τα μουτρα σου για να συζηταμε μαζι σου....
πτου σου...

Επισκέπτης
μιλαμε για σχεδιασμο οτι να ναι φετος για πολλυ περιορισμενο δυνατοτητον και μπατζες επισης.

Οτι δεν επαιζε στον Ολυμπιακο Β θα ερθει σε εμας τυπε....ενα μηνα παλευουν να κλεισουν ενα στοπερ.Γελαει και το παρδαλο εριφιο....

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.574
Πόντοι
5.006

Με γεια μου και καμαρι μου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom