Τύπε μου το να με απαξιώνεις προσωπικά το αντέχω.
Μην πιάνεις στο στόμα σου όμως την φιλόλογο, ρασταφάρι, κοτσιδακιμεχριτησουφρα, μελλοντική μαστερ σεφ!
Εχει αφήσει υπόνοιες οτι στραπονάρει κανένα;
Είδες να παραπονέθηκε ο Τζώρτζης;
Τύπε είμαι σίγουρος οτι είσαι βαλτός απο τους δίπλα τους αναβολοτούμπανους να σπείρεις διχόνοια.
Οποιος δεν γουστάρει τον αδαμάντινο χαρακτήρα της ντρέντλοκ πηγαίνει απέναντι και βλέπει Σπυροπούλου κύριε.
Εισαι σε μια κουζινα με 40 καρναβαλους,δεν ξερεις τη τυφλα σου και πρεπει να συννενοηθεις με εναν Τζιμπριον,εναν Κουρδο,μια Ιταλιανα και μια γρια απο το Ανατολικο μπλοκ.
Τύπε μου το να με απαξιώνεις προσωπικά το αντέχω.
Μην πιάνεις στο στόμα σου όμως την φιλόλογο, ρασταφάρι, κοτσιδακιμεχριτησουφρα, μελλοντική μαστερ σεφ!
Εχει αφήσει υπόνοιες οτι στραπονάρει κανένα;
Είδες να παραπονέθηκε ο Τζώρτζης;
τυπε μου δεν είχα σκοπό να σε απαξιωσω και ζητώ συγγνώμη εάν η ερώτηση μου προκάλεσε αυτό το αποτέλεσμα.. :S :S :S
Τώρα όσο αναφορά το ράστα τσιγγανάκι απλά να σε ενημερώσω ότι εχθές το είχαν βοηθητικό στην κουζίνα (σκούπισμα σφουγγάρισμα ) και τα έκανε και πουτανα όλα σπάζοντας κάτι βάζα με καρύδια... :thubsdown: :thubsdown:το γιαπωνι θα την καθαρίσει με συνοπτικές διαδικασιες..
21,8 / 22,1 / 22,8 είναι στα όρια του στατιστικού λάθους τύποι μου.
Το ορθό είναι οτι στην γενική κατάταξη είμαστε στην τρίτη θέση με ανοδικές τάσεις.
Φυσικά αν το δούμε ανα κατηγορία είμαστε πρώτοι χωρίς ανταγωνισμό στα "μαγειρικά σόου". :headbang3: :headbang3:
τυπε μου δεν είχα σκοπό να σε απαξιωσω και ζητώ συγγνώμη εάν η ερώτηση μου προκάλεσε αυτό το αποτέλεσμα.. :S :S :S
Τώρα όσο αναφορά το ράστα τσιγγανάκι απλά να σε ενημερώσω ότι εχθές το είχαν βοηθητικό στην κουζίνα (σκούπισμα σφουγγάρισμα ) και τα έκανε και πουτανα όλα σπάζοντας κάτι βάζα με καρύδια... :thubsdown: :thubsdown:το γιαπωνι θα την καθαρίσει με συνοπτικές διαδικασιες..
Τι να κάνουμε ρε τύπε; Οποιος δουλεύει κάνει και ζημιές.
Οχι να κάτσουμε να αράζουμε και να ρωτάμε γύρω-γύρω που είναι το αγγούρι!
Σάμπως άμα δεν τα έριχνε δεν θα τα έβαζαν οι άλλοι οι άμπαλοι στο φούρνο να τα κάνουν μπουρλότο!
Αλλά απο το ποστ σου φαίνεται η ρατσιστική αντιμετώπιση των παικτών.
Επειδή είμαστε λίγο σκούροι κατ'ευθείαν σφουγγαρίστρα.
Ρε αυτοί και τον Αντετοκούνμπο θα βάζαν στην λάντζα!
Θέλει αέρινη κίνηση η κουζίνα τυπε...βλέπεις πως ελίσσεται ο Τζώρτζης??είχε βέβαια κρύψει το αγγούρι στον κωλο του και ήταν χαρούμενος αλλά ήταν και αέρινος..η τσιγγανοραστα περιφερόταν άσκοπα μέσα στον εργασιακό χώρο και χωρίς αγγούρι έσπαγε και κατέστρεφε.. :thubsdown:
21,8 / 22,1 / 22,8 είναι στα όρια του στατιστικού λάθους τύποι μου.
Το ορθό είναι οτι στην γενική κατάταξη είμαστε στην τρίτη θέση με ανοδικές τάσεις.
[b]Φυσικά αν το δούμε ανα κατηγορία είμαστε πρώτοι χωρίς ανταγωνισμό στα "μαγειρικά σόου".[/b] :headbang3: :headbang3:
[/quote]
Εδώ να σημειώσουμε οτι είμαστε πρώτοι και με ιστορικά ρεκόρ διαφοράς στα μαγειρικά σόου του Σταρ τζαννελε για το 2018. :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: