Νέα

Master chef 2018

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Μίστερ μαλακας 2018

• Πιπαλεκος

Ψήφοι: 2 25,0%
  • Ντοπας

Ψήφοι: 1 12,5%
  • Ο ίδιος κλώνος είναι αυτοί οι τρυπιοι

Ψήφοι: 4 50,0%
  • Μπαρνταμου

Ψήφοι: 1 12,5%
  • Τσιμυς

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    8

guy123guy123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2017
Like
2.394
Πόντοι
446
Μόνο εγώ πιστεύω ότι η Μάγκυ είναι απίστευτο milf; Την έγλυφα για άπειρες ώρες

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.888
Πόντοι
1.446
:coffee:

πάντως... ενώ συχαινόμουν τη Γωγώ  τώρα ειλικρινά συχαίνομαι την @ούστρα τον Τζώρτζη 10 φορές πάνω

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
355
Πόντοι
186
:huh: :huh: :S :S :S

Συνημμένα

• .m.jpg
    .m.jpg
    42,9 KB · Εμφανίσεις: 22

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
355
Πόντοι
186
:S :S :S

Η Ελένη Ψυχούλη αποκάλυψε, σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή “Όλα Καλά” ότι θα είναι καλεσμένη στο MasterChef. Όπως τόνισε, μάλιστα, η ίδια έμεινε εντυπωσιασμένη από το επίπεδο των διαγωνιζόμενων.

«Το βλέπω το MasterChef και μάλιστα είμαι και καλεσμένη. Θα δείτε ένα επεισόδιο που είμαι κι εγώ. Είναι πολύ ωραίο. Νομίζω ότι είναι το καλύτερο MasterChef των τελευταίων ετών. Είναι ένα ριάλιτι, αλλά είναι σοβαρό. Η λέξη ριάλιτι έχει γίνει συνώνυμο του ξεκατινιάσματος, ενώ αυτό είναι ένα σοβαρό παιχνίδι. Μαθαίνει ο κόσμος πράγματα, μαθαίνουν τα παιδιά. Έχω να σου πω, πηγαίνοντας εκεί, ότι τα παιδιά είναι φοβεροί μάγειρες οι περισσότεροι. Υπάρχει ένα επίπεδο απίστευτο», είπε μεταξύ άλλων η Ελένη Ψυχούλη.

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
355
Πόντοι
186
Ηταν λιγο σουπα το χθεσινο επεισοδιο τυπε....στο επεισοδιο με τη νεκροκεφαλη καλεσμενη θα σπασουμε ολα τα ρεκορ. :S :S :S

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Καλημέρα τύπε, δεν το είδα το χθεσινό επεισόδιο όλο.. Για να δούμε τι θα λέει το σημερινό..

Επισκέπτης
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Καλημέρα τύπε, δεν το είδα το χθεσινό επεισόδιο όλο.. Για να δούμε τι θα λέει το σημερινό..

Καλημερα καμμια 10αρια μαλακες προσπαθουσαν να φτιαξουν ενα πεινιρλι και μια τυροπιτα κουρου και τα κανανε σκατα...ηταν και ενας Ναζι γκραν μαστερμπαιτορ και τους εκρινε. :S :S :S

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
355
Πόντοι
186
Καλημερα καμμια 10αρια μαλακες προσπαθουσαν να φτιαξουν ενα πεινιρλι και μια τυροπιτα κουρου και τα κανανε σκατα...ηταν και ενας Ναζι γκραν μαστερμπαιτορ και τους εκρινε. :S :S :S

Τύπε τον Ναζί που λες τον έκανα για αλβανό μαφιόζο από την φωνή του...

Μήπως έδειξε αν μπομπ-βασίλης έφτιαξε κανα μπουρί με την ζύμη για να φουμάρει στο σπίτι??

Επισκέπτης
Τύπε τον Ναζί που λες τον έκανα για αλβανό μαφιόζο από την φωνή του...

Μήπως έδειξε αν μπομπ-βασίλης έφτιαξε κανα μπουρί με την ζύμη για να φουμάρει στο σπίτι??

Ας πουμε τυπε οτι το κοκκινο χρωμα στα πρετσελ δεν ηταν απο το παντζαρι... :S :S :S

Jigsaw24

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Like
748
Πόντοι
96
Ο Γουμενίδης αποκάλυψε την τελική εξάδα και μάλιστα ξέρει και τον τελικό νικητή!!  :S :S :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom