- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 39.066
- Πόντοι
- 42.697
και ο άλλος πολύ μουνι τυπε
τελειως αχωνευτος και γλειωδης
και ο άλλος πολύ μουνι τυπε
τυπε ειναι πολυ γκουρμε για αυτες το τοστ... :S κανα φραπε θα τις βαλουν να φιαξουν
αντι για καφε θα βαλουν κακαο και αντι για ζαχαρη αλατι...και θα πουν οι αμεροληπτοι ακριβοδικαοιτυπε ειναι πολυ γκουρμε για αυτες το τοστ... :S κανα φραπε θα τις βαλουν να φιαξουν
αντι για καφε θα βαλουν κακαο και αντι για ζαχαρη αλατι...και θα πουν οι αμεροληπτοι ακριβοδικαοιωωω τι ωραιος συνδυασμος
![]()
![]()
![]()
Κσεροχίνο για τελικό Γωγουλίνι - Ηλέκτρα να φτιάχνουν κάνα τοστ... https://[URL unfurl="true"]www.petrolheads.gr/images/smilies/smooth/laughat.gif[/img[/URL]]
[/quote]
Στον τελικό επιστρεφούν στον εξώστη και όλοι οι προηγούμενοι παίκτες του masterchef...πιατάρες θα φτιάξουν οι κοριτσάρες
θα ξεκινησουν παλι τα σκονακια οι κορασιδες, γιατι χωρις αυτα δεν μπορουν να βρασουν ουτε ενα αυγο :SΣτον τελικό επιστρεφούν στον εξώστη και όλοι οι προηγούμενοι παίκτες του masterchef...πιατάρες θα φτιάξουν οι κοριτσάρες
Όχι πρέπει συναγωνιστή ΡΙΧΝΕΙ καντήλιαο πρέσκιας πρέπει να ρίχνει πολλά καντήλια στην κουζίνα του
τυπε στο επισοδειο που εφυγε ο σελιμ, εχουνε βαλει απο πανω τη φωνη του παπαρα να λεει οτι επειδη αντι για βανιλια εβαλε καφε το απογειωσε για να δικαιολογησουνε τη μαλακια που κανανε :Sαντι για καφε θα βαλουν κακαο και αντι για ζαχαρη αλατι...και θα πουν οι αμεροληπτοι ακριβοδικαοιωωω τι ωραιος συνδυασμος
![]()
![]()
![]()
τυπε εχουμε φτασει σε τελμα..ειδες εκφραση σελιμ στο τελος του βιντεο?τελειως ξεφτιλα,επρεπε να αποχωρησουν οι κριτες αν τους πιεζουν να προωθησουν καποιον.. :S :Sτυπε στο επισοδειο που εφυγε ο σελιμ, εχουνε βαλει απο πανω τη φωνη του παπαρα να λεει οτι επειδη αντι για βανιλια εβαλε καφε το απογειωσε για να δικαιολογησουνε τη μαλακια που κανανε :S
και να ητανε ρε πουστη μου και καμια μουναρα να πω οκ, σα τζαμαϊκανος σκατζοχοιρος ειναι :S
Οι 2 σημερινοί κριτές Τσιοτίνης-Πέσκιας είναι κορυφαίοι όπως και ο Κουτσόπουλος, όχι σαν τον Ιωαννίδη και τον Κινέζο...
τυπε στο επισοδειο που εφυγε ο σελιμ, εχουνε βαλει απο πανω τη φωνη του παπαρα να λεει οτι επειδη αντι για βανιλια εβαλε καφε το απογειωσε για να δικαιολογησουνε τη μαλακια που κανανε :S
και να ητανε ρε πουστη μου και καμια μουναρα να πω οκ, σα τζαμαϊκανος σκατζοχοιρος ειναι :S
τυπε η νωντοσια εχει τα πιο συγχρονα μηχανηματα αποκωδικοποιησης ;) σιγα μη μας ξεφευγεΤυπε Μου...Κατι Και Εμενα Ηχητικα Δεν Μου Κολλησε Στο Αυτι Οταν Το Εβλεπα Live Αλλα Δεν Το "Επιασα" Μεχρι Τωρα Τωρα Που Το Εγραψες...
Οπότε Ανετρεξα Και Ξαναειδα Το Βιντεο...
...Και Εχεις Απολυτο ΔΙΚΙΟ Τυπε Μου !!! Απο Το 03:00 Εως To 03:11 Στο Ανω Βιντεο Φαινετε Οτι Εχει Γινει Ηχητικο Μονταζ Τοσο Αγαρμπα....
Χωρια Που Οταν Τα Λεει Αυτα Ο Ιωαννιδης Η Καμερα Δεν Τον Δειχνει ΚΑΘΟΛΟΥ !!!
& Πως Να Τον Δειξει Αφου Εχει Μονταριστει Οπως Λες Απο Πανω Η Φωνη Του !!! [size=15pt]ΣΚΑΝΔΑΛΟ & ΣΤΗΜΕΝΟ Το Παιχνιον Φετος[/size]
τυπε η νωντοσια εχει τα πιο συγχρονα μηχανηματα αποκωδικοποιησης ;) σιγα μη μας ξεφευγε![]()