Νέα

Master chef 2018

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Μίστερ μαλακας 2018

• Πιπαλεκος

Ψήφοι: 2 25,0%
  • Ντοπας

Ψήφοι: 1 12,5%
  • Ο ίδιος κλώνος είναι αυτοί οι τρυπιοι

Ψήφοι: 4 50,0%
  • Μπαρνταμου

Ψήφοι: 1 12,5%
  • Τσιμυς

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    8

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
τυπε ειναι πολυ γκουρμε για αυτες το τοστ... :S κανα φραπε θα τις βαλουν να φιαξουν

Tύπε για να τις κρατάνε μέσα, παίζει να τον έχουν φτιάξει ήδη τον "φραπέ"...
URL]]

Celebc

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2017
Like
102
Πόντοι
66
τυπε ειναι πολυ γκουρμε για αυτες το τοστ... :S κανα φραπε θα τις βαλουν να φιαξουν
αντι για καφε θα βαλουν κακαο και αντι για ζαχαρη αλατι...και θα πουν οι αμεροληπτοι ακριβοδικαοι :jerking: ωωω τι ωραιος συνδυασμος :vomit: :vomit: :vomit:

Rififis

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2017
Κριτικές
1
Like
64
Πόντοι
1
Κσεροχίνο για τελικό Γωγουλίνι - Ηλέκτρα να φτιάχνουν κάνα τοστ... https://[URL unfurl="true"]www.petrolheads.gr/images/smilies/smooth/laughat.gif[/img[/URL]]
[/quote]

Στον τελικό επιστρεφούν στον εξώστη και όλοι οι προηγούμενοι παίκτες του masterchef...πιατάρες θα φτιάξουν οι κοριτσάρες

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.476
Πόντοι
4.746
Στον τελικό επιστρεφούν στον εξώστη και όλοι οι προηγούμενοι παίκτες του masterchef...πιατάρες θα φτιάξουν οι κοριτσάρες
θα ξεκινησουν παλι τα σκονακια οι κορασιδες, γιατι χωρις αυτα δεν μπορουν να βρασουν ουτε ενα αυγο  :S
Τωρα γιατι τις βοηθουν οι γυναικωτοι πυρφοροι απ την εξεδρα, αψυχολογητο.

Συνημμένα

• αρχείο λήψης (13).jpg
    αρχείο λήψης (13).jpg
    6,6 KB · Εμφανίσεις: 10

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.069
Πόντοι
456
αντι για καφε θα βαλουν κακαο και αντι για ζαχαρη αλατι...και θα πουν οι αμεροληπτοι ακριβοδικαοι :jerking: ωωω τι ωραιος συνδυασμος :vomit: :vomit: :vomit:
τυπε στο επισοδειο που εφυγε ο σελιμ, εχουνε βαλει απο πανω τη φωνη του παπαρα να λεει οτι επειδη αντι για βανιλια εβαλε καφε το απογειωσε για να δικαιολογησουνε τη μαλακια που κανανε :S

και να ητανε ρε πουστη μου και καμια μουναρα να πω οκ, σα τζαμαϊκανος σκατζοχοιρος ειναι :S

Celebc

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2017
Like
102
Πόντοι
66
τυπε στο επισοδειο που εφυγε ο σελιμ, εχουνε βαλει απο πανω τη φωνη του παπαρα να λεει οτι επειδη αντι για βανιλια εβαλε καφε το απογειωσε για να δικαιολογησουνε τη μαλακια που κανανε :S

και να ητανε ρε πουστη μου και καμια μουναρα να πω οκ, σα τζαμαϊκανος σκατζοχοιρος ειναι :S
τυπε εχουμε φτασει σε τελμα..ειδες εκφραση σελιμ στο τελος του βιντεο?τελειως ξεφτιλα,επρεπε να αποχωρησουν οι κριτες αν τους πιεζουν να προωθησουν καποιον.. :S :S

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
γαμω το νες καφε φραπεδια που εβαλε το ζωαδι στο φαγητο

Chef69

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2010
Κριτικές
4
Like
27
Πόντοι
1
Οι 2 σημερινοί κριτές Τσιοτίνης-Πέσκιας είναι κορυφαίοι όπως και ο Κουτσόπουλος, όχι σαν τον Ιωαννίδη και τον Κινέζο...

Jigsaw24

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Like
748
Πόντοι
96
Ο χασάπης νηστικός ποιός ήταν ρε σεις, ο "Τηλέμαχος"??  :2funny: :2funny:

Ψήφισα τον Ζουγανέλη επειδή το έπαιζε λίγο ιστορία.

Εγγρ.
23 Φεβ 2018
Like
10
Πόντοι
0
Οι 2 σημερινοί κριτές Τσιοτίνης-Πέσκιας είναι κορυφαίοι όπως και ο Κουτσόπουλος, όχι σαν τον Ιωαννίδη και τον Κινέζο...

Ο Πέσκιας την έλεγε πολύ στον Τσιοτίνη αλλά είχε πολύ πλάκα το όλο σκηνικό

Το δεύτερο πιάτο της μπλε ομάδας πήρε την χαμηλότερη βαθμολογία που έχει πάρει ποτέ πιάτο 3/30

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16

Τυπε Μου...Κατι Και Εμενα Ηχητικα Δεν Μου Κολλησε Στο Αυτι Οταν Το Εβλεπα Live Αλλα Δεν Το "Επιασα" Μεχρι Τωρα Τωρα Που Το Εγραψες...
Οπότε Ανετρεξα Και Ξαναειδα Το Βιντεο...

...Και Εχεις Απολυτο ΔΙΚΙΟ Τυπε Μου !!! Απο Το 03:00 Εως To 03:11 Στο Ανω Βιντεο Φαινετε Οτι Εχει Γινει Ηχητικο Μονταζ Τοσο Αγαρμπα....
Χωρια Που Οταν Τα Λεει Αυτα Ο Ιωαννιδης Η Καμερα Δεν Τον Δειχνει ΚΑΘΟΛΟΥ !!!
& Πως Να Τον Δειξει Αφου Εχει Μονταριστει Οπως Λες Απο Πανω Η Φωνη Του !!!  [size=15pt]ΣΚΑΝΔΑΛΟ & ΣΤΗΜΕΝΟ Το Παιχνιον Φετος[/size]

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.476
Πόντοι
4.746
Κατι λενε για τον sελιμ. Ποιος ξερει να ειναι  αληθεια;

Mitsos D. Αυτός είναι ο Σελίμ. Ένας από τους εργοδότες στο εστιατόριο Anadolu στο Πεδίον του Άρεως. Ο Σελίμ έχει απλήρωτους τους εργαζόμενους και απολύει και εκβιάζει όποιους του ζητάνε τα χρήματα για τα οποία έχουν δούλεψει. Μην γίνεις σαν τον Σελίμ

ΣΤΟ ANADOLU ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ
Το θράσος της εργοδοσίας του Anadolu έχει ξεπεράσει κάθε όριο,αφού:
δεν πλήρωναν νυχτερινά, αργίες, δώρα, κ επιδόματα
τα ένσημα που δήλωναν για κάθε εργαζόμενο ήταν 9 ώρες εβδομαδιαίως, ενώ οι πραγματικές ώρες εργασίας έφταναν τις  40 κ τις 50
προσπάθησαν να διασπάσουν την ενότητα των εργαζομένων με το γνωστό κολπάκι " διαίρει κ βασίλευε", όταν οι συνάδελφοι διεκδίκησαν τα ελάχιστα νόμιμα που τους οφείλονταν
απείλησαν με φράσεις τύπου "τώρα θα δείτε ποιοι είναι τ αφεντικά"
απέλυσαν 6 από τους 9 εργαζόμενους ( 2 παραιτήθηκαν)

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.069
Πόντοι
456
Τυπε Μου...Κατι Και Εμενα Ηχητικα Δεν Μου Κολλησε Στο Αυτι Οταν Το Εβλεπα Live Αλλα Δεν Το "Επιασα" Μεχρι Τωρα Τωρα Που Το Εγραψες...
Οπότε Ανετρεξα Και Ξαναειδα Το Βιντεο...

...Και Εχεις Απολυτο ΔΙΚΙΟ Τυπε Μου !!! Απο Το 03:00 Εως To 03:11 Στο Ανω Βιντεο Φαινετε Οτι Εχει Γινει Ηχητικο Μονταζ Τοσο Αγαρμπα....
Χωρια Που Οταν Τα Λεει Αυτα Ο Ιωαννιδης Η Καμερα Δεν Τον Δειχνει ΚΑΘΟΛΟΥ !!!
& Πως Να Τον Δειξει Αφου Εχει Μονταριστει Οπως Λες Απο Πανω Η Φωνη Του !!!  [size=15pt]ΣΚΑΝΔΑΛΟ & ΣΤΗΜΕΝΟ Το Παιχνιον Φετος[/size]
τυπε η νωντοσια εχει τα πιο συγχρονα μηχανηματα αποκωδικοποιησης ;) σιγα μη μας ξεφευγε  :tooth:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom