Νέα

Master chef 2018

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Μίστερ μαλακας 2018

• Πιπαλεκος

Ψήφοι: 2 25,0%
  • Ντοπας

Ψήφοι: 1 12,5%
  • Ο ίδιος κλώνος είναι αυτοί οι τρυπιοι

Ψήφοι: 4 50,0%
  • Μπαρνταμου

Ψήφοι: 1 12,5%
  • Τσιμυς

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    8

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Τους βαζουνε να καθαρισουνε ψαρια τις προαλλες, βγαινουν και λενε "δεν εχω καθαρισει ψαρι ξανα". Τους λενε να φτιαξουν φρεσκα ζυμαρικα, "δεν εχω φτιαξει ξανα φρεσκα ζυμαρικα". Τους λενε να φτιαξουν χειροποιητο λουκανικο, "δεν εχω φτιαξει ξανα χειροποιητο λουκανικο".

Τι στο διαολο πηγατε τοτε εκει ρε απιθανοι? Επειδη φτιαχνατε καλή ομελετα στον/στην γκομενο/γκομενα και σας φουσκωσανε τα μυαλα?

Σαν κατι φίτσουλες που πανε στα x-factor επειδη τραγουδανε ωραια στο μπανιο τους ενω σαπουνιζουν την κωλοτρυπιδα τους.

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Τους βαζουνε να καθαρισουνε ψαρια τις προαλλες, βγαινουν και λενε "δεν εχω καθαρισει ψαρι ξανα". Τους λενε να φτιαξουν φρεσκα ζυμαρικα, "δεν εχω φτιαξει ξανα φρεσκα ζυμαρικα". Τους λενε να φτιαξουν χειροποιητο λουκανικο, "δεν εχω φτιαξει ξανα χειροποιητο λουκανικο".

Τι στο διαολο πηγατε τοτε εκει ρε απιθανοι? Επειδη φτιαχνατε καλή ομελετα στον/στην γκομενο/γκομενα και σας φουσκωσανε τα μυαλα?

Σαν κατι φίτσουλες που πανε στα x-factor επειδη τραγουδανε ωραια στο μπανιο τους ενω σαπουνιζουν την κωλοτρυπιδα τους.

Xa xa
Σωστος

dodinos

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2016
Κριτικές
2
Like
218
Πόντοι
66

βαζουν κ το μικροφωνο στον πατο ενω τον σαπουνιζουν τυπε για να εχουν τις ψηλες νοτες...    :S

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Gay sushi by tzortzis

dodinos

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2016
Κριτικές
2
Like
218
Πόντοι
66
Πηδηκουλας ο φουτζιτσου 2....σηκωνει μονο τα νιμου... :heavymetalbig:

dodinos

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2016
Κριτικές
2
Like
218
Πόντοι
66
Να φας σουσι απ τα βρωμοχερα του μουνογλωσσιδη.....η επιτομη της αηδιας..... :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
355
Πόντοι
186

Εκεί τύπε δεν είναι επαγγελματίες σαν κ αυτούς που θα έχει το παιχνίδι που θα αρχίσει την πέμπτη...
Πήγαν για να μάθουν κ ότι βγει... Μην ξεχνάς πως εκτός του ότι θα κερδίσουν χρηματικό ποσό
θα τους πάρουν κ για δουλειά σε γνωστό ρεστοράν..  :S :S :S

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Εκεί τύπε δεν είναι επαγγελματίες σαν κ αυτούς που θα έχει το παιχνίδι που θα αρχίσει την πέμπτη...
Πήγαν για να μάθουν κ ότι βγει... Μην ξεχνάς πως εκτός του ότι θα κερδίσουν χρηματικό ποσό
θα τους πάρουν κ για δουλειά σε γνωστό ρεστοράν..   :S :S :S

Σωστο κ αυτο

OP
OP
μπαρμπαγιαννης

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.238
Πόντοι
2.646
Το καλύτερο μάστερ κλας ήταν σήμερα.Οποιος δεν το είδε να το ψάξει στο γιουτουμπ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom