μπαρμπαγιαννης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 7.237
- Πόντοι
- 2.646
συγγνώμη τυπετυπε ξεχνας το τζωρτζη
συγγνώμη τυπετυπε ξεχνας το τζωρτζη
και εγώ αυτό πιστεύω τυπε,αν και πρέπει να είναι πολύ καθυστερημένοι για να μην ψηφίσουν Σάββα σαν υπαρχηγοκοίτα είπε ο κοντοσέφ στην αποφώνιση, "φεύγει ένα από τα καλύτερα παιδιά που έχουμε γνωρίσει" τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα ίσως να νιαμου έχουν ψηφίσει τον σωφερίδη , γιατί μαζί με τον γλωσσίδη έκαναν το χειρότερο πιάτο με τον γλωσσίδη να έχει ασυλία
πρεζου πιστεύω καλύτερη από Γωγώη ραστα ειναι βελτιωμενη τυποι και χθες δουλευε ρολοι με τους κοκκινους, απο κατι σεφεριδηδες ειναι καλυτερη αυτη την στιγμη :S :S :S
και εγώ αυτό πιστεύω τυπε,αν και πρέπει να είναι πολύ καθυστερημένοι για να μην ψηφίσουν Σάββα σαν υπαρχηγο
πρεζου πιστεύω καλύτερη από Γωγώ
ο νικητης θα παει στο πρωινο του σταρ..Τους σώζει μόνο ότι δεν ψηφίζει ο κόσμος,αν και όταν βγουν έξω δεν πιστεύω να τους δίνει κανένας σημασία ή δουλεια.Με ελάχιστες εξαιρεσεις
και εγώ αυτό πιστεύω τυπε,αν και πρέπει να είναι πολύ καθυστερημένοι για να μην ψηφίσουν Σάββα σαν υπαρχηγο
μεγάλη επιτυχία τυπεο νικητης θα παει στο πρωινο του σταρ..
ήταν και η επικοινωνία τους τυπε το θέμα ομωςγιατι ο σαββας εβγαλε πιαταρα τυπε και ηταν ο μονος που του ελεγε του μουστακαλη οτι τα εχει κανει μανταρα
συμφωνω τυπε και ξερεις οτι την παω την γωγαρα
την ποια?χαχαχαδεν βλέπω να έχουν τη νοημοσύνη να το σκεφτούν αυτό
ακουσες τι λεγανε τα νιαμου?οι ιδεες ολες ηταν του σαββα,μολις ελεγε ο μουστακιας την συνταγη στο σκαμμενο,ο σκαμμενος δεν συμφωνουσε και εκαναν τα δικα τους.. και μολις ηταν να βγαλουν πιατο καταλαβαν οτι δεν πετυχε αυτο που κανανε και δεν βαλαν τιποτα..απ τη μια ακουγαν τη συνταγη δλδ και απ την αλλη εφταιγε η επικοινωνια,κατι ειπαν οι κριτες αλλα χρειαζοταν εκτορας εκει...αμειλικτοςήταν και η επικοινωνία τους τυπε το θέμα ομως
ακουσες τι λεγανε τα νιαμου?οι ιδεες ολες ηταν του σαββα,μολις ελεγε ο μουστακιας την συνταγη στο σκαμμενο,ο σκαμμενος δεν συμφωνουσε και εκαναν τα δικα τους.. και μολις ηταν να βγαλουν πιατο καταλαβαν οτι δεν πετυχε αυτο που κανανε και δεν βαλαν τιποτα..απ τη μια ακουγαν τη συνταγη δλδ και απ την αλλη εφταιγε η επικοινωνια,κατι ειπαν οι κριτες αλλα χρειαζοταν εκτορας εκει...αμειλικτος
τυπε το παραδεχτηκε και αντι να τον ξεμπροστιασουν και να γινει χαμος το περασαν ετσια μπραβο ρε τυπε, μ'εσωσες απο το σεντονι...ο σαββας εκανε οτι μπορουσε στην επικοινωνια αλλα το αρχιδι ο γλωσσιδης το μπαχαλευε το ολο θεμα
δεν το εχω δει στην αρχή,πιο αργά θα το δω.Οτι είναι πουσταραδες οι μισοί και καθυστερημένοι οι άλλοι μισοί ειναι αυτονοητοακουσες τι λεγανε τα νιαμου?οι ιδεες ολες ηταν του σαββα,μολις ελεγε ο μουστακιας την συνταγη στο σκαμμενο,ο σκαμμενος δεν συμφωνουσε και εκαναν τα δικα τους.. και μολις ηταν να βγαλουν πιατο καταλαβαν οτι δεν πετυχε αυτο που κανανε και δεν βαλαν τιποτα..απ τη μια ακουγαν τη συνταγη δλδ και απ την αλλη εφταιγε η επικοινωνια,κατι ειπαν οι κριτες αλλα χρειαζοταν εκτορας εκει...αμειλικτος
κατ ευθειαν διωξιμο ήθελαν αν είπαν ότι δεν έβγαλαν πιάτο επίτηδες.Και οι 3 της υποομαδας.αυτο που σου λεω ειναι σαν να προσπαθεις να δικαιολογηθεις για μλκ που εκανες και λες οτι να ναι αναιρωντας αυτα που χρησιμοποιουσες πιο πριν σαν επιχειρηματα κλπ..το οτι δεν τους σουταραν αυτοματα που δεν βγαλαν πιατο λεει πολλα.ηταν επιλογη τους να μην βγαλουν.
αυτο που σου λεω ειναι σαν να προσπαθεις να δικαιολογηθεις για μλκ που εκανες και λες οτι να ναι αναιρωντας αυτα που χρησιμοποιουσες πιο πριν σαν επιχειρηματα κλπ..το οτι δεν τους σουταραν αυτοματα που δεν βγαλαν πιατο λεει πολλα.ηταν επιλογη τους να μην βγαλουν.δεν το εχω δει στην αρχή,πιο αργά θα το δω.Οτι είναι πουσταραδες οι μισοί και καθυστερημένοι οι άλλοι μισοί ειναι αυτονοητο
ειπαν οτι εκαναν τα δικα τους,αλλα στο τελος εφταιγε ο αλλος (σαββας) γιατι...δεν μπορεσαν ουτε οι ιδιοι να καταλαβουν..ειδικα ο σκαμμενοςκατ ευθειαν διωξιμο ήθελαν αν είπαν ότι δεν έβγαλαν πιάτο επίτηδες.Και οι 3 της υποομαδας.