μπαρμπαγιαννης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 7.232
- Πόντοι
- 2.646
κωλοτρυπιδια πανηγύριζαν για τον Τουρκάλα και ήθελαν και τον χοντρό μέσα οι .Μη μείνει κανένα μουνι μέσα.Κλάψτε φίδια.. :S :S :S
κωλοτρυπιδια πανηγύριζαν για τον Τουρκάλα και ήθελαν και τον χοντρό μέσα οι .Μη μείνει κανένα μουνι μέσα.Κλάψτε φίδια.. :S :S :S
τυπε,οι κριτές είναι ακριβοδικαιοι και ξέρουν καλύτερα.Το επίπεδο είναι πολύ χαμηλό.Αξιζουν Τιμολέων, συμεωνίδης και Αργύρης.Ολοι οι άλλοι είναι για γκουντυς,μακ ντου και παρακμιακα ταβερνάκια.Αυτο το καριολοειδες υποθετο με ποδια...η σκατοκαριολα Ελλεινιδα που τις περισσοτερες φορες δεν βγαζει ολοκληρωμενο πιατο και εχει ενα υφακι οτι στα αρχιδια μου κιολας συμφωνα με τους τρεις λελεδες κριτες ειναι μεσα στους 12 καλυτερους υποψηφιους σεφ.
Θα μου πειτε εδω βαλανε μεσα τον χασαπακλα που πηγαινε το πιατο τις προαλλες λες και κουβαλουσε κοκορετσι στα βλαχικα....
Θα μου πειτε εδω βαλανε μεσα τον χασαπακλα που πηγαινε το πιατο τις προαλλες λες και κουβαλουσε κοκορετσι στα βλαχικα....
βλεπεις τυπε, μονο σου τα λες...δεν γεννηθηκε ακομα παικτης μαριος που θα πεταξει την γωγαρα εξω απο το μαστερ τσεφ...δεν ειχε ελπιδα ο χασαπης, εδω του εφτυναν το φαγητο σε πετσετα ο φουτζιτσου και ο ιωαννιδης :S :S :S
εδώ το αρχιδι ο γλωσσιδης τον είχε γλιτωσει την άλλη φορα και είχε στείλει τον Κύπριο για μονομαχία γιατί φοβόταν ότι ο χοντρός Θα έχανε από τη χοντρή λόγω άγχους και καλα.βλεπεις τυπε, μονο σου τα λες...δεν γεννηθηκε ακομα παικτης μαριος που θα πεταξει την γωγαρα εξω απο το μαστερ τσεφ...δεν ειχε ελπιδα ο χασαπης, εδω του εφτυναν το φαγητο σε πετσετα ο φουτζιτσου και ο ιωαννιδης :S :S :S
τυπε είχαμε κάποιες αστοχίες στην επιλογή των παιχτών.Ναι ρε τυπε αλλα η συγκεκριμενη ενα γαμημενο πιατο ολοκληρωμενο δεν εχει κανει...ακομα και στις δοκιμασιες αποχωρησης που εχει τη συνταγη μπροστα της πρεπει να εχει 40 καθοδηγητες για να κανει το παραμικρο.
Τεσπα τωρα αντικειμενικα ειναι μακραν η χειροτερη μαζι με την αλλη τη πιθηκω με το ραστα...
εδώ το αρχιδι ο γλωσσιδης τον είχε γλιτωσει την άλλη φορα και είχε στείλει τον Κύπριο για μονομαχία γιατί φοβόταν ότι ο χοντρός Θα έχανε από τη χοντρή λόγω άγχους και καλα.
τυπε είχαμε κάποιες αστοχίες στην επιλογή των παιχτών.
κρεοπωλης κάνει μόνο για να συσκευαζει κρέατα στα Λιντλετσι τυπε, θα τον ξεκωλιαζε η χοντρη η νικολ τον μαριο και το ηξεραν ολοι εκει μεσα, γι'αυτο της γυρισαν τα ματια αναποδα οταν ειδε τον χαραμπελλο αντι για τον κρεοπωλη...
Και εμεις τυπε...συμβαινουν και στα καλυτερα σοου αυτα. :S :S :S
το μαύρο κυνηγό σας τυπεΗ 3η επιλογη στη ψοφοφορια τι συμβολιζει τυπε;
το μαύρο κυνηγό σας τυπε
το έφτιαξα τυπε λίγοΤυπε δεν μιλαει ετσι ο δικος μας..."αντανταν μπριτζολααααα ντναντναγκρρρρρρρρρ"
άχρηστοι πάλι.. γαμιωντας θα τους πάνε οι κόκκινοι παλι
κωλοτρυπιδια πανηγύριζαν για τον Τουρκάλα και ήθελαν και τον χοντρό μέσα οι .Μη μείνει κανένα μουνι μέσα.
Αυτο το καριολοειδες υποθετο με ποδια...η σκατοκαριολα Ελλεινιδα που τις περισσοτερες φορες δεν βγαζει ολοκληρωμενο πιατο και εχει ενα υφακι οτι στα αρχιδια μου κιολας συμφωνα με τους τρεις λελεδες κριτες ειναι μεσα στους 12 καλυτερους υποψηφιους σεφ.
Ναι ρε τυπε αλλα η συγκεκριμενη ενα γαμημενο πιατο ολοκληρωμενο δεν εχει κανει...ακομα και στις δοκιμασιες αποχωρησης που εχει τη συνταγη μπροστα της πρεπει να εχει 40 καθοδηγητες για να κανει το παραμικρο.
Τεσπα τωρα αντικειμενικα ειναι μακραν η χειροτερη μαζι με την αλλη τη πιθηκω με το ραστα...