Νέα

Master chef 2018

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Μίστερ μαλακας 2018

• Πιπαλεκος

Ψήφοι: 2 25,0%
  • Ντοπας

Ψήφοι: 1 12,5%
  • Ο ίδιος κλώνος είναι αυτοί οι τρυπιοι

Ψήφοι: 4 50,0%
  • Μπαρνταμου

Ψήφοι: 1 12,5%
  • Τσιμυς

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    8

Επισκέπτης
Αυτο το καριολοειδες υποθετο με ποδια...η σκατοκαριολα Ελλεινιδα που τις περισσοτερες φορες δεν βγαζει ολοκληρωμενο πιατο και εχει ενα υφακι οτι στα αρχιδια μου κιολας συμφωνα με τους τρεις λελεδες κριτες ειναι μεσα στους 12 καλυτερους υποψηφιους σεφ.

Θα μου πειτε εδω βαλανε μεσα τον χασαπακλα που πηγαινε το πιατο τις προαλλες λες και κουβαλουσε κοκορετσι στα βλαχικα.... :jerking:

OP
OP
μπαρμπαγιαννης

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.232
Πόντοι
2.646
Αυτο το καριολοειδες υποθετο με ποδια...η σκατοκαριολα Ελλεινιδα που τις περισσοτερες φορες δεν βγαζει ολοκληρωμενο πιατο και εχει ενα υφακι οτι στα αρχιδια μου κιολας συμφωνα με τους τρεις λελεδες κριτες ειναι μεσα στους 12 καλυτερους υποψηφιους σεφ.

Θα μου πειτε εδω βαλανε μεσα τον χασαπακλα που πηγαινε το πιατο τις προαλλες λες και κουβαλουσε κοκορετσι στα βλαχικα.... :jerking:
τυπε,οι κριτές είναι ακριβοδικαιοι και ξέρουν καλύτερα.Το επίπεδο είναι πολύ χαμηλό.Αξιζουν  :effemine:Τιμολέων, :effemine:συμεωνίδης και  :effemine:Αργύρης.Ολοι οι άλλοι  :effemine: :effemine: :gay: είναι για γκουντυς,μακ ντου και παρακμιακα ταβερνάκια.

Σνουκερ

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Like
4
Πόντοι
16

βλεπεις τυπε, μονο σου τα λες...δεν γεννηθηκε ακομα παικτης μαριος που θα πεταξει την γωγαρα εξω απο το μαστερ τσεφ...δεν ειχε ελπιδα ο χασαπης, εδω του εφτυναν το φαγητο σε πετσετα ο φουτζιτσου και ο ιωαννιδης :S :S :S

Επισκέπτης
βλεπεις τυπε, μονο σου τα λες...δεν γεννηθηκε ακομα παικτης μαριος που θα πεταξει την γωγαρα εξω απο το μαστερ τσεφ...δεν ειχε ελπιδα ο χασαπης, εδω του εφτυναν το φαγητο σε πετσετα ο φουτζιτσου και ο ιωαννιδης :S :S :S

Ναι ρε τυπε αλλα η συγκεκριμενη ενα γαμημενο πιατο ολοκληρωμενο δεν εχει κανει...ακομα και στις δοκιμασιες αποχωρησης που εχει τη συνταγη μπροστα της πρεπει να εχει 40 καθοδηγητες για να κανει το παραμικρο.

Τεσπα τωρα αντικειμενικα ειναι μακραν η χειροτερη μαζι με την αλλη τη πιθηκω με το ραστα...

OP
OP
μπαρμπαγιαννης

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.232
Πόντοι
2.646
:headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:εδώ το αρχιδι ο γλωσσιδης τον είχε γλιτωσει την άλλη φορα και είχε στείλει τον Κύπριο για μονομαχία γιατί φοβόταν ότι ο χοντρός Θα έχανε από τη χοντρή λόγω άγχους και καλα.

OP
OP
μπαρμπαγιαννης

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.232
Πόντοι
2.646
Ναι ρε τυπε αλλα η συγκεκριμενη ενα γαμημενο πιατο ολοκληρωμενο δεν εχει κανει...ακομα και στις δοκιμασιες αποχωρησης που εχει τη συνταγη μπροστα της πρεπει να εχει 40 καθοδηγητες για να κανει το παραμικρο.

Τεσπα τωρα αντικειμενικα ειναι μακραν η χειροτερη μαζι με την αλλη τη πιθηκω με το ραστα...
τυπε είχαμε κάποιες αστοχίες στην επιλογή των παιχτών.

Σνουκερ

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Like
4
Πόντοι
16
:headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:εδώ το αρχιδι ο γλωσσιδης τον είχε γλιτωσει την άλλη φορα και είχε στείλει τον Κύπριο για μονομαχία γιατί φοβόταν ότι ο χοντρός Θα έχανε από τη χοντρή λόγω άγχους και καλα.

ετσι τυπε, θα τον ξεκωλιαζε η χοντρη η νικολ τον μαριο και το ηξεραν ολοι εκει μεσα, γι'αυτο της γυρισαν τα ματια αναποδα οταν ειδε τον χαραμπελλο αντι για τον κρεοπωλη...

OP
OP
μπαρμπαγιαννης

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.232
Πόντοι
2.646
ετσι τυπε, θα τον ξεκωλιαζε η χοντρη η νικολ τον μαριο και το ηξεραν ολοι εκει μεσα, γι'αυτο της γυρισαν τα ματια αναποδα οταν ειδε τον χαραμπελλο αντι για τον κρεοπωλη...
κρεοπωλης κάνει μόνο για να συσκευαζει κρέατα στα Λιντλ

Επισκέπτης
Η 3η επιλογη στη ψοφοφορια τι συμβολιζει τυπε; :think:

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
353
Πόντοι
186

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
353
Πόντοι
186

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom