Νέα

Master chef 2018

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Μίστερ μαλακας 2018

• Πιπαλεκος

Ψήφοι: 2 25,0%
  • Ντοπας

Ψήφοι: 1 12,5%
  • Ο ίδιος κλώνος είναι αυτοί οι τρυπιοι

Ψήφοι: 4 50,0%
  • Μπαρνταμου

Ψήφοι: 1 12,5%
  • Τσιμυς

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    8

Επισκέπτης
Δύο στους τρεις στην κριτική επιτροπή είναι φλωρούμπες γι' αυτό έβαλαν μέσα όλα τα πουστράκια αντί να βάλουν κάνα ξεκωλάκι να έχουμε και γέλιο.

Σωστα τα λες Τεντυ...σε διαγωνισμο μαγειρικης αντι να βαλουν κανενα μουνι για να τραβας μαλακια εσυ πηγανε και βαλανε ολα τα μπαζα με μοναδικο κριτηριο αν μαγειρευουν καλα ή οχι.

OP
OP
μπαρμπαγιαννης

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.822
Πόντοι
2.646
Σωστα τα λες Τεντυ...σε διαγωνισμο μαγειρικης αντι να βαλουν κανενα μουνι για να τραβας μαλακια εσυ πηγανε και βαλανε ολα τα μπαζα με μοναδικο κριτηριο αν μαγειρευουν καλα ή οχι.
:heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

OP
OP
μπαρμπαγιαννης

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.822
Πόντοι
2.646
Τύποι,σημερα που θα ειμαι σπίτι τέτοια ώρα και θα μπορούσα να δω το σοου μας λαιβ,έχουμε ρεπό. :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:

Giorgos 1972

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2014
Κριτικές
3
Like
108
Πόντοι
1
Μπριζολες by  τζωρτζης

Συνημμένα

• μπιμπιλας.jpg
    μπιμπιλας.jpg
    46,8 KB · Εμφανίσεις: 42

teddyKGB

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2017
Like
28
Πόντοι
1
Τύπε, με παρεξήγησες.
Εγώ με το που το δω τρέχω να φτιάξω ντολμάδες από kinnoa, κομποτέ αχλάδι και ζελέ από λάχανο.
Βέβαια το καλύτερο μου είναι το Gyoza χοιρινού με porridge μανιταριών, πουρέ sobrassada και σαλάτα φινόκιο-πίκλα πράσινου μήλου.
Καύλα σκέτη αυτό το πιάτο

OP
OP
μπαρμπαγιαννης

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.822
Πόντοι
2.646
Τύπε, με παρεξήγησες.
Εγώ με το που το δω τρέχω να φτιάξω ντολμάδες από kinnoa, κομποτέ αχλάδι και ζελέ από λάχανο.
Βέβαια το καλύτερο μου είναι το Gyoza χοιρινού με porridge μανιταριών, πουρέ sobrassada και σαλάτα φινόκιο-πίκλα πράσινου μήλου.
Καύλα σκέτη αυτό το πιάτο
τυπε  :think: :think: :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom