Νέα

Massage Musses Αγιων Πάντων 9 και Δοϊράνης Καλλιθεα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 393K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

massage musses

Μασατζίδικο
Εγγρ.
15 Ιουν 2018
Like
2.294
Είδα μια κοπέλα με γυαλιά ψιλή με ίσιο μαλλί. Μπορεί και να την λέγαν Οανα και να νόμισα πως ήταν η Ιωάννα. Δεν είπα ποτέ οτι η Όλγα μου ζήτησε χρήματα παραπάνω για ανευ απλά την ανέφερα σαν μέρος του story και σαν εισαγωγή για να καταλήξω οτι κάποιες κοπέλες εκει δεν κάνουν ανευ.

Όσον αφορά την Αντριάννα ναι, δεν μου ζήτησε παραπάνω χρήματα για άνευ ευθέως. Εκμεταλεύτηκε όμως την επιθυμία μου για ανευ, είπε στην αρχή πως κάνει και μετά πως κάνει μόνο στο πρόγραμμα των 45 λεπτών, που στοιχίζει παραπάνω. Εγω λοιπόν θα έδινα τα παραπάνω χρήματα όχι για τα 45 λεπτά, γιατί ποτέ δεν κάθομαι τόσο, αλλά για το άνευ. Άσε που η προτροπή της μετά να περάσουμε στη μισή ώρα και θα μου κάνει ανευ, έδειξε οτι μια χαρά κάνει και στη μισή ώρα απλά είπε να παίξει τα ρέστα της. Όσα χρόνια είστε εσείς στο χώρο, άλλα τόσα είμαστε και εμείς.
Σωστά τα λέτε έτσι και είναι ηρθατε το Σάββατο τι ώρα που έλειπε για λίγο η υπεύθυνη η δεσποινίς Λάρισα... Σας υποδεχτηκε στη είσοδο η Ειρήνη... Τα κοριτσια για να μη νιώθετε άσχημα ότι σας έχουν παραμελησει ήρθαν να σας κάνουν λίγο παρέα και να γνωριστείτε λίγο καλύτερα να σπάσει και ο πάγος μεταξύ σας για να περάσει ποιο ευχάριστα η ώρα όταν κάνετε μαζί το πρόγραμμα που έχετε διάλεξη... Όσο για τη Ιωάννα αν ανατρέξουμε 1 Η 2 σελιδες ποιο πρίν. Το μαγαζί μας έχει αναρτήσει στο φορουμ ότι η Ιωάννα εχει φυγει και θα επιστρέψει σε λίγες μέρες και φυσικά ούτε είχε αναρτηθεί το όνομα της ότι εργάζεται το Σάββατο...Παντός σας ευχαριστούμε για τα σχόλια σας και καλή σας μέρα

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

massage musses

Μασατζίδικο
Εγγρ.
15 Ιουν 2018
Like
2.294
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ: Η ΣΑΝΤΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ..Η υπόλοιπες δεσποινίδες που εργάζονται είναι Αντριάνα  :rose: Οανα  :rose: Ειρηνη  :rose: Ολγα  :rose: Κατερίνα  :rose: Λανα  :rose: :smitten:

• Like

mastura

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2016
Like
400
Πόντοι
26
Λα, λα, λα, λα
Άντε γεια μας, να τα πιούμε όλοι μαζί
Χαλαρουίτα

είν' η ζωή μικρή
Ρούφα απ' τη τσίκα
Σήμερα είναι Κυριακή
Χαλαρουίτα

Είναι η ζωή μικρή
Για διάθεση αρνητική
Άντε γεια μας, γεια μας αδερφέ
Στα καλύτερα που έρχονται, ναι!

Στα παράνομα και στα κυριλέ
Ο καιρός θα δείξει, μεσιέ

Στα παράδοξα του κόσμου, λωλέ
Μην μασάς τον ταραμά, όλα είναι ντετέ

Γεια μας, αδερφέ!
Όλα είναι ντετέ!
Άντε γεια μας!
Χαλαρουίτα!

Όλα καλά, ας όψεται η Μαγδάλω
Που έφαγε το νόημα και δεν έχουμε άλλο
Μάγκα, περπάτα με αβάντα
Θα σου 'λεγα τα υπόλοιπα, όμως τα έφαγε η μαρμάγκα

Άσε τα πολλά, τρελέ
Μια απόφαση είναι όλα, μη ζορίζεσαι
Είσαι και εσύ ένα γρανάζι, λωλέ
Στη μηχανή που δε δουλεύει ποτέ

Στιγμές κεφάτες, όχι, δεν ζούμε σε αυταπάτες
Περνάμε καλά, χίλιες νύχτες γεμάτες
Σκυλιά στο Γκάζι κυνηγάνε γάτες
Του Δράμαλη οι μπέηδες, του Μάμαλη οι αγάπες
Πώς; Τι; Πού θα συμβεί;
Είναι, άμα θα σου λάχει, ρε συ ντερβίση

Να αρπάξεις την καλή από το μαλλί
Και πως θα πάει ο καιρός, στη πορεία θα δείξει
Χαλαρουίτα

Μάγκα, είν' η ζωή μικρή
Ρούφα απ' τη τσίκα
Σήμερα είναι Κυριακή
Χαλαρουίτα

Μάγκα, είναι η ζωή μικρή
Είναι η ζωή μικρή
Για διάθεση αρνητική
Στα παράνομα και στα κυριλέ
Ο καιρός θα δείξει, μεσιέ
Στα παράδοξα του κόσμου, λωλέ
Μην μασάς τον ταραμά, όλα είναι ντετέ
Γεια μας, αδερφέ!
Άντε γεια μας!
Χαλαρουίτα!
Έι, τι περιμένεις, δες τι σε συμφέρει
Άσε τα καμώματα και το γουδοχέρι
Άσε τι σου λένε, εσύ είσαι αστέρι
Και όποτε μπορείς να 'χεις το πάνω χέρι
Θέλω χαρά και μη λες πολλά
Όσο η αγάπη κυριεύει, το κακό σταματά
Και όσο θα έχω στο voυ τα καλά
Τόσο θα σβήνω από την μνήμη τα κακά
Εγώ είμαι μαζί σου, ένας φίλος καλός
Και όταν θέλω να ξεσπάσω, τραγουδάω Λος
Σε λίγο κόσμο ή σε πολύ, έχει καλώς
Άμα δεν ξέρεις να βαριέσαι, είσαι, μαν, τυχερός
Πάμε και ένα ποτηράκι, στην υγειά μας
Ίσως να 'ναι η τελευταία μας φορά μας
Και τα καλύτερά μας, η ανάσα στη χαρά μας
Να χέσω, ρε μεγάλε, τα λεφτά μας
Χαλαρουίτα
Μάγκα, είν' η ζωή μικρή
Ρούφα απ' τη τσίκα
Σήμερα είναι Κυριακή
Χαλαρουίτα
Μάγκα, είναι η ζωή μικρή
Είναι η ζωή μικρή
Για διάθεση αρνητική
Γεια σου, ρε Χρηστάρα με το μπουζούκι σου!
Χρηστάρα μου Ηλιάδη!
Έλα να κουνηθεί και ο κυριλέ κόσμος!

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Η εμπειρία μας τοσα χρόνια στα μαγαζιά αυτα,μας εχει δείξει οτι τα μαγαζιά κρατιούνται η κλείνουν απο την υπεύθυνη......ο σωστός χειρισμός τοσο των πελατών,οσο και των κοριτσιών,παιζει πολύ μεγάλο ρόλο...
Καταλαβετε λοιπον κυρια Λαρισα,που δεν σας γνωρίζω προσωπικά,αλλά εχω ακουσει τα καλύτερα για σας,οτι ο πελάτης ερχεται να ξεσκάσει,να χαλαρώσει και να διασκεδάσει.....δεν χρειάζονται ουτε εντάσεις,ουτε παζάρια,ουτε κουτοπονηριές.Ξεκάθαρα πράγματα απο την αρχή,ωστε ο πελάτης να παει στο δωμάτιο,να χαλαρώσει και να απολαύσει το οποιο πρόγραμμα εχει διαλέξει......Και αν κάποια κοπέλλα εχει κακές συνηθειες και αρχίζει τα κόλπα,καλύτερα διωξτε την,προτού σας χαλάσει το μαγαζί.....εχετε κανει μεγάλη επένδυση απ' ότι καταλαβαίνω,ειναι κρίμα να πάει χαμένη απο κακους χειρισμούς......πολύ φιλικά σας τα λέω ολα αυτά,εμεις σαν πελάτες θέλουμε να υπάρχουν καλά και ποιοτικά μαγαζιά.

massage musses

Μασατζίδικο
Εγγρ.
15 Ιουν 2018
Like
2.294
Καλημέρα σε όλους τους λάτρεις του μασάζ.. Και σημερα θα σας περιμένουμε στο ωραίο και δροσερό χώρο μας η πανεμορφες δεσποινίδες μας. Θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά και να κάνουμε έστω και γνωριμια  :rose: :heavymetalbig:

Johnny87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2016
Κριτικές
9
Like
3.677
Πόντοι
736
Καλημέρα σε όλους τους λάτρεις του μασάζ.. Και σημερα θα σας περιμένουμε στο ωραίο και δροσερό χώρο μας η πανεμορφες δεσποινίδες μας. Θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά και να κάνουμε έστω και γνωριμια  :rose: :heavymetalbig:

Καλημέρα, είμαι λάτρης της ποδολαγνειας, και θέλω να ρωτήσω ,αν όλες οι κοπέλες το έχουν στο πρόγραμμα τους  στις βασικές υπηρεσίες ή το χρεώνετε έξτρα? :think: Ευχαριστώ και προβλέπω σύντομα επίσκεψη! :respect:

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Any  καλά τα γράφεις αλλά όπως βλέπεις αυτοί το βιολί τους. Κάθε μέρα το ίδιο σπαμαρουν το ίδιο στιχάκι λες και δε συμβαίνει τίποτα νομίζοντας ότι αν ποσταρουν συνέχεια θα φέρουν πελάτες.

Καταλάβετε το κι εσείς και τα άλλα φυντάνια που ξεφυτρωσατε ταυτόχρονα. Το μόνο που καταφέρνετε είναι να μας κουράζεται

Αν κάποιος θέλει να έρθει ξέρει που θα σας βρει.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.674
Πόντοι
6.515
Τον αντυ τον εκανες ανυ  :happy:

• Like
Αντιδράσεις: andy51

massage musses

Μασατζίδικο
Εγγρ.
15 Ιουν 2018
Like
2.294
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ:  :rose: σήμερα ήρθε καινούργια δεσπινης από τη Ρουμανία 24 ετών με το όνομα  :rose: ΕΎΑ  :rose: ..Θα σας περιμένουμε να τη γνωρίσετε από κοντά

Συνημμένα

• 2018-07-11 12.54.22.jpg
    2018-07-11 12.54.22.jpg
    507,4 KB · Εμφανίσεις: 68

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Any  καλά τα γράφεις αλλά όπως βλέπεις αυτοί το βιολί τους. Κάθε μέρα το ίδιο σπαμαρουν το ίδιο στιχάκι λες και δε συμβαίνει τίποτα νομίζοντας ότι αν ποσταρουν συνέχεια θα φέρουν πελάτες.

Καταλάβετε το κι εσείς και τα άλλα φυντάνια που ξεφυτρωσατε ταυτόχρονα. Το μόνο που καταφέρνετε είναι να μας κουράζεται

Αν κάποιος θέλει να έρθει ξέρει που θα σας βρει.

Terry,εγω οτι εγραψα το εγραψα με καλή διάθεση να βοηθήσω.......απο κει και πέρα,ο καθενας κανει οτι θελει......επιλογές υπάρχουν πάρα πολλές,ασφαλώς θα φαμε και φόλες,αλλά το σπορ αυτό εχει και ρίσκο.......

• Like

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.435
Πόντοι
786
Καλημέρα σε όλους τους λάτρεις του μασάζ.. Και σημερα θα σας περιμένουμε στο ωραίο και δροσερό χώρο μας η πανεμορφες δεσποινίδες μας. Θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά και να κάνουμε έστω και γνωριμια  :rose: :heavymetalbig:

Έχετε και καμιά κοπέλα με ασιατικού στυλ χαρακτηριστικά;

massage musses

Μασατζίδικο
Εγγρ.
15 Ιουν 2018
Like
2.294
Για τη ενημέρωση σας το πρόγραμμα της Εύα  :rose:  περιλαμβάνει  μασάζ και με ζευγάρια και πάντα κατόπιν τηλεφωνικού  ραντεβού 6978091034  :heavymetalbig:

Συνημμένα

• PicsArt_1531302138928.jpg
    PicsArt_1531302138928.jpg
    416,7 KB · Εμφανίσεις: 36

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.495
Πόντοι
5.916
η καινούργια μας κοπέλα  η Εύα έχει ασιατικα χαρακτηριστικά αλλά δε είναι ασιατισα

έχει ασιατικά χαρακτηριστικά και είναι ρουμάνα??? πως λέμε έχει δανέζικα χαρακτηριστικά αλλά είναι ο αδερφός του Λάσμε από την ΓΚΑΜΠΟΝ ένα πράμα!!!! :happy:

Korydalliotis13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2017
Like
9
Πόντοι
0
Καλησπέρα,Γιά ζευγάρια η τιμή παραμένει ίδια;κ επισης είναι όλες οι κοπέλες διαθέσιμες;

massage musses

Μασατζίδικο
Εγγρ.
15 Ιουν 2018
Like
2.294
ΚΑΛΗΜΕΡΑ:  :happy: ΚΑΙ ΣΉΜΕΡΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ ΤΗΣ ΥΠΕΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ. :gay: Τα πανέμορφα κορίτσια μας Αντριάνα :rose:  Οανα  :rose: Ειρήνη  :rose: Εύα  :rose: Όλγα  :rose: Κατερίνα  :rose: και η Λανα  :rose:

massage musses

Μασατζίδικο
Εγγρ.
15 Ιουν 2018
Like
2.294
Από χθες είναι στο χώρο μας η  πανέμορφη Εύα  :gay: θα χάρη Πολύ να σας γνωρίσει απο κοντα ..Και να γνωριστείτε και με τις υπόλοιπες δεσποινίδες που εργάζονται στο χώρο μας :rose: :rose:

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Κανετε και μασαζ προστατη?

Φίλε μου,αν δεν το γνωρίζεις,υπάρχουν και τα pm (private messages)......ρωτάς οτι θέλεις και σου απαντούν....
Ολη μερα γυρνας ολα τα νήματα,μια ρωτάς αν εχουν τζακούζι,την αλλη αν κανουν ποδολαγνεία,τωρα για μασαζ προστάτη......ειναι λίγο κουραστικό αυτό για τους υπόλοιπους........

Hlias

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
993
Πόντοι
86
Κανετε και μασαζ προστατη?
Αμέ, και όχι μόνο. Τα κορίτσια μας μπορεί να γλύφουν την αρχιδοραφή, πλην όμως είναι απόφοιτες  σχολών αναγνωρισμένων από το κράτος με πτυχία και μεταπτυχιακό στο μασάζ του προστάτη.Για καλύτερη εξυπηρέτηση απευθυνθείτε στη γραμματεία του ινστιτούτου μας, που καποιοι κακεντρεχείς αποκαλούν σερίφισσα ώστε να σας απαντήσει σε κάθε ερώτησή σας. Με εκτίμηση..

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom