Καλησπέρα, θέλω να αναφερώ λίγο στην πρόσφατη επίσκεψή μου και στην εμπειρία μου (που τελικά έφυγα) μιας και υπάρχει κουβεντούλα λίγο παραπάνω για συμπεριφορές μασατζήδικου vs studio. Πέρασα το Σάββατο όπου μου άνοιξε μια κοπελίτσα που μιλούσε πολύ καλά ελληνικά, ίσως να ήταν και Ελληνίδα. Μου είπε πως η κοπέλα της υποδοχής έλλειπε, με έβαλε να κάτσω, μου κλείσαν κάτι κουρτίνες με μανταλάκια και κάτι τέτοια πρωτόγνωρα. Στο μεσοδιάστημα ήρθε και συναγωνιστής όπου του κάναν το ίδιο στο ίδιο δωμάτιο στον δίπλα καναπέ. Δεν βλεπόμασταν αλλά ακουγόμασταν μια χαρά. Τέλοσπάντων έρχονται τα κορίτσια, πολύ μικρές και πολύ καυλίτσες όλες. Είδα και την Ιωάννα που έχουν γραφτεί οι κριτικές, και θα την έπαιρνα αν ήταν ελεύθερη μόνο για τις κριτικές και γιατί είναι ωραίο μωρό. Αλλά η μάπα της είναι σαν της μεγάλης Παρασκευής. Δηλαδή αυτό που λέει πριν ο συναγωνιστής οτι έχει ακούσει για αποστειρώμένες υπηρεσίες, αυτό ακριβώς σου βγάζει σαν όψη.
Τέλως παντων είδα νομίζω 4 και διάλεξα μία ξανθούλα νομίζω Όλγα. Μου είπαν οτι δεν έχουν δωμάτιο και πρέπει να περιμένω λίγο. Λέω ΟΚ και τσουπ, έρχεται και μου μπαστακώνεται το κορίτσι δίπλα μου, για να μου κάνει παρέα (φαντάζομαι να μιλήσουμε) με τον έταιρο συναγωνιστή σε ανοιχτή γραμμή. Άσε που, δεν είχα καμία διάθεση για κους κους μιας και δεν έχω τίποτα να πω με μια κοπέλα στα 20κάτι που μιλάει σπαστά Ελληνικά και έχω πάει να κάνω σεξ επι πληρωμής. Πλην τα γνωστά απο που εισαι πως σε λενε ποσο καιρό είσαι στην Ελλάδα αααα τόσο λίγο και μιλάς τόσο καλά τα Ελληνικά και άλλα τέτοια που κρατάνε το πολυ 2 λεπτα. Γενικά επειδή έτσι είμαι εγώ ενω κάποιος άλλος μπορεί να γουστάρει, καλό είναι να ρωτάτε. "Θέλετε να έρθει η κοπέλα να σας κάνει παρέα όσο εσείς περιμένετε?" και εμείς να απαντάμε. Βέβαια τελικά, αυτό μου βγήκε σε καλό όπως θα δείτε παρακάτω...
Ρωτάω την Όλγα σε κάποια φάση αν κάνει στοματικό ανευ και μου είπε πως δεν κάνει και άρχισε να μου μιλάει περι υγειηνής κτλ. Σεβαστό, αλλά εγώ αν υπάρχει ένας λόγος που πάω στα μασατζίδικα είναι για το στοματικό ανευ. Είναι η μόνη σεξουαλική απόλαυση που ευχαριστιέμαι τόσο ώστε να έδινα 60 ευρώ. Απλά να το αναφέρω γιατί απο τις κριτικές δίνεται η εντύπωση πως οι κοπέλες κάνουν ανευ. Όχι, δεν κάνουν όλες πρέπει να το ρωτήσετε. Της λέω λοιπόν πως δεν μπορούμε να περάσουμε γιατί προτιμώ ανευ. Της είπα να πει να έρθουν πάλι μόνο οι κοπέλες που κάνουν ανευ να ξαναδιαλέξω. Έρχεται λοιπόν μόνο η Αντριάννα (φαντάζομαι και άλλες θα κάνουν αλλά μπορεί να ήταν σε δωμάτιο). Μια κοντούλα 20χρονή οπτικά ξανθιά Ρουμάνα. Μου μπαστακώνεται. Της λέω δεν χρειάζεται να περιμένεις εδώ μπορείς να πάς και μέσα. Όχι λέει θα αδειάσει δωμάτιο δε μισή ώρα θα σου κάνω παρέα. Της λέω μισή ώρα είναι πολύ δεν έχω τόσο χρόνο. Πάει μέσα γυρνάει μου λέει ΟΚ σε ενα τέταρτο θα αδειάσει(??). ΟΚ λέω. Αφού είπαμε τα τυπικά σταματάω να της μιλάω γιατί δεν έιχα κάτι άλλο να της πω και ούτε η ίδια ήταν τσαχπινούλα και επικοινωνιακή.
ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΤΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΕΣ??? Έχουμε μισή ώρα με 50 ευρω με στοματικό με προφυλακτικό και 45 λεπτά στα 70 ευρώ με στοματικό χωρίς προφυλακτικό. Της απάντησα πως δεν θα πάρω κάτι απο τα 2 τελικά και σηκώθηκα να φύγω. Με ρώτησε που πάω και της εξήγησα πως έχω πάει σε πολλά μασατζήδικα και δεν πληρώνω ποτέ εξτρα για το στοματικό ανευ. Το μόνο που πάει εξτρα είναι αν κάνει κάποιος παραπάνω χρόνο ή κάποιες φορές το πρωκτικό. Βέβαια μου είπε πως ΟΚ θα μου κάνει ανευ με 50 ευρώ και πήγε να το μπαλώσει, αλλά δυστυχώς είχε είδη ρίξει την πρώτη λαδιά απο τηγανισμένο λάδι και ξενέρωσα για το τι μπορούσε να επακολουθήσει στο δωμάτιο.
Και τώρα εκεί εσείς που είστε απο το μαγαζί. Το μασατζίδικο πρέπει να κάνει το παν για να νιώσει ο πελάτης όσο το δυνατόν λιγότερο οτι πληρώνει για να γαμήσει και οτι μαζί με αυτόν γαμάγανε πριν και άλλοι το ίδιο μουνί. Ναι, το ξέρουμε πολύ καλά, αλλά μας αρέσει το παραμύθι, ο χαμηλός φωτισμός, ο ολίγον τι αισθησιασμός, η αίσθηση της καθαριότητας (κάνουμε μπανιο εμεις αμεσως πριν ξαπλώσουμε και έχουμε την αίσθηση οτι και τα κορίτσια κάνουν το ίδιο) και αλλά τρικ του τύπου α) ο πελάτης να πληρώνει μετά το γαμήσι(που πλέον αρχίζει και κόβεται στα καινούρια) ή 2) να μην συναντάει ποτέ κάποιον συναγωνιστή στο διάδρομο εξυπηρετούν πολυ αυτόν τον σκοπό. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΣΕ μασατζηδικο να ζητάνε μόνα τους τα κορίτσια εξτραδάκια και όποιον πιάσουν μαλάκα. Εγώ προσωπικά δεν ξαναέρχομαι μέχρι να δω απο πολλούς οτι το μαγαζί έχει αποκτήσει στοιχεία μασατζήδικου.
Επίσης θέλω να ρωτήσω τους mods αν μπορώ το παραπάνω να το ανεβάσω σαν κριτική, και ας μην πέρασα μέσα στο δωμάτιο. Θα ήθελα να μην χαθεί το μήνυμά μου απο απανωτές φωτογραφίες κοριτσιών και άλλων βαλτών. Θέλω η ταλαιπωρία μου, τα λεφτά που δεν έδωσα αλλα παραλίγο να δώσω και έχω δώσει πολλάκις στο παρελθόν, και η γενικότερη δυσαρέσκειά μου να αποτυπώνεται κάπου που θα βλάψει το μαγαζί και θα το αναγκάσει να γίνει καλύτερο. Δυστυχώς είναι το μόνο μας όπλο απέναντι στην μαζική μετατροπή των μασατζήδικων που όλοι αγαπήσαμε, σε οίκους ανοχής καλοβαμμένους με μοντέρνο φωτάκι.