massage musses
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 15 Ιουν 2018
- Like
- 2.294
Επίσκεψη στο ιδρυμα το μεσημεράκι... ;)
Υποδοχή από τη Μαρία και παρέλαση των κορασίδων....
Πρώτη πρώτη η Ειρήνη η μελαχρινή κοπέλα που έχουν ακουστεί θετικά σχόλια για τις υπηρεσίες της.
Εύα,έκφυλο πρόσωπο,καλλίγραμμο σώμα με ωραίο κώλο και στήθος.Τιμήθηκε στα ενδότερα με μέτριες εντυπώσεις σχεδόν ότι εχουν αναφέρει οι συναγωνιστές.Αλλά το κορμί κορμί...
Δώρα μία κοπέλα σχεδόν απ τις καινούργιες καθώς δε νομίζω να έχει κλείσει μήνα...Ωραίο σχετικά σώμα αλλά μακριά απ τα γούστα μου.
Αντριάννα στο δωμάτιο.
Κατερίνα η ξανθιά χαμογελαστή κοπέλα.Απ την τελευταία φορά που είχα πάει έχει ομορφείνει αρκετά θα έλεγα.
Εμανουέλλα η ξανθιά με ράστα μαλλί και αρκετά τατουαζ να "διακοσμούν" το κορμί της.Έκφυλο θα το χαρακτήριζα το πρόσωπο της...
Έλεν στο δωμάτιο.
Και η Αλίνα η καινούργια άφιξη όπου μετρά μέρες στο κατάστημα...Καστανόξανθη με συμπαθητικό πρόσωπο και ωραίο σώμα όπως έχει αναφερθεί.
Αυτά από εδώ...
Κανονικα με σεντονια...Ειχε και κοσμο οταν πηγα...ησουνα μονος ή σου βαλαν τα σεντονια στην υποδοχη?
δε είναι σεντόνια είναι κουρτινες που είναι πάνω σε σιδηροδρομους και ανοίγουν μόνο όταν έχουμε πολλά άτομα στο σαλόνι ήταν 3 διαφορετικές παρέες και τα δωματια όλα γεμάτα. .Για να μη βλέπει η παρέα στο σαλόνι τη άλλη τότε ανοίγουν τη κουρτίνες για να έχει για λίγο η κάθε παρέα το δικό της χώρο. Αυτό μπορεί και να σας το πει και ο κύριος Βασίλης που περίμενε στο σαλόνι για να έρθει η ώρα να περάσει.ησουνα μονος ή σου βαλαν τα σεντονια στην υποδοχη?
δε είναι σεντόνια είναι κουρτινες που είναι πάνω σε σιδηροδρομους και ανοίγουν μόνο όταν έχουμε πολλά άτομα στο σαλόνι ήταν 3 διαφορετικές παρέες και τα δωματια όλα γεμάτα. .Για να μη βλέπει η παρέα στο σαλόνι τη άλλη τότε ανοίγουν τη κουρτίνες για να έχει για λίγο η κάθε παρέα το δικό της χώρο. Αυτό μπορεί και να σας το πει και ο κύριος Βασίλης που περίμενε στο σαλόνι για να έρθει η ώρα να περάσει.
Ναι κουρτίνες είναι.Αστειευτηκε ο συναγωνιστής...Μαζευτήκαμε παρέες και ήταν επικίνδυνο...
Κύριε μου συγνωμη δε κατάλαβα το χιούμορ σας .. χίλια συγγνώμη αλλά νόμιζα ότι δε έχετε έρθει στο χώρο μας και σας είχαν κάνει λάθος πληροφόρηση. Καλό βράδυδεν καταλαβαινουν το χιουμορ μας τυπε, παντως στις 1 εγω ημουνα με την μικρη ;)
εγω πάντως θα περάσω μια βόλτα σημερα...[size=20pt] Καλημέρα σήμερα στο χώρο μας θα εργάζονται η εξής
[size=24pt]6 [/size] δεσπινιδες: Αντριάνα Ειρηνη Δωρα Εύα Αλινα Κατερίνα .ΓΙΑ περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 6978091034 [/size]
εγω πάντως θα περάσω μια βόλτα σημερα...
live ενημερωση από το κατάστημα! Στην αναμονή με άλλους 2 πορνοκαταδρομεις... Αποχώρηση προηγουμενης φρουράς ξαλαφρωμένων πορνοκαταδρομεων. Ροστερ: Καυλαρα Ειρηνη, τούμπανο Κατερινα , Ευα , Αλινα Και sexy Δώρα η οποια επιλέχθηκε για τα ενδότερα .. Έτερος συναγωνιστής με έβγαλε απο το δίλλημα Αλινα-Δώρα! Επέλεξε Αλινα
Σε προλαβα συναγωνιστη... ;).... Έτερος συναγωνιστής με έβγαλε απο το δίλλημα Αλινα-Δώρα! Επέλεξε Αλινα
πιπα με ή ανευ ανθρακικου??Σε προλαβα συναγωνιστη... ;)
Για την Αλινα λοιπον... Αρκετα ομορφη κ ευγενικη παρουσια.. χαμογελαστη.. κ προθυμη.. απο σωμα αδυνατο..ωραιο στρογγυλο κωλαρακι..μακρυ μαλι, αλλα βυζι ανυπαρκτο.Απο προσωπο.. πολυ γλυκο! Στα του αγωνα ,αντεχει τα 'δυνατα' και δειχνει να καυλωνει κιολας!!!
εσυ ήσουν σατανά; Το πέθανες το κοριτσάκι. Οι φωνές του ακούστηκαν σε όλο το μαγαζίΣε προλαβα συναγωνιστη... ;)
Για την Αλινα λοιπον... Αρκετα ομορφη κ ευγενικη παρουσια.. χαμογελαστη.. κ προθυμη.. απο σωμα αδυνατο..ωραιο στρογγυλο κωλαρακι..μακρυ μαλι, αλλα βυζι ανυπαρκτο.Απο προσωπο.. πολυ γλυκο! Στα του αγωνα ,αντεχει τα 'δυνατα' και δειχνει να καυλωνει κιολας!!!