massage musses
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 15 Ιουν 2018
- Like
- 2.294
Καλησπέρα,ποια κορίτσια ξερουν καλο μασαζ?
Τελικά δεν κρατήθηκα και πήγα για απογευματινο τσεκάρισμα των νέων κορασίδων. Το ροστερ πλήρες, η μια κοπέλα πιο όμορφη απο την άλλη αλλά η Λίζα και η Αλινα ειναι τρελα μουνια!!! Ειδικά οταν είδα την Αλινα εσταξε λιγο σαλακι και πέρασα άμεσα στα ενδότερα για προγραμμα μιας ώρας Περισσότερες λεπτομέρειες στην κριτική που θα ανεβάσω .
Υ.Γ. Ψηστε και τα κορίτσια που ειναι στην υποδοχή να περνανε στα δωμάτια! Η Μαρια σήμερα ήταν κόλαση!
φίλε καταγωγή δε ρώτησα για καμια κοπέλα. Προσωπικά μου είναι αδιάφορη. Λιγο οι κωλαρες των κοριτσιών, λιγο οι ποδάρες τις Μαρίας που να συγκεντρωθώ σε τέτοιες πληροφορίεςΦιλε Napoleon, ειχε καμια καλη καυλομουνα Ρουμανα?
Καλημέρα η καταγωγή το κοριτσιων μπορείτε να τη δείτε στο επίσημο σαιτ του μαγαζιού εχει όλα τα σΦιλε Napoleon, ειχε καμια καλη καυλομουνα Ρουμανα?
Καλημέρα για όλα τα κορίτσια από που κατάγονται και όλα τα στοιχεία τους είναι γραμμένα στο επίσημο σαιτ μας . Για τι ερώτηση σας ποιες είναι ρουμανες είναι η Αντριανα η Εύα και η ειρήνη είναι Μολδαβία. Καλή σας μερσΦιλε Napoleon, ειχε καμια καλη καυλομουνα Ρουμανα?
Καλημέρα σήμερα πήρε ρεπό η Λίζατο άλογο η Λίζα? δεν θα μας τιμήσει το ΣΚ?
Καλησπέρα φίλε Ναπολέον.
Θέλω να σε ρωτήσω κάτι: Η Αλίνα κάνει ελεύθερο στοματικό???
με πρόλαβε ο φίλος απο κατω απο όσο ξέρω οχι. Για τη Λίζα δεν ξερω γιατι δεν την πήραΚαλησπέρα φίλε Ναπολέον.
Θέλω να σε ρωτήσω κάτι: Η Αλίνα κάνει ελεύθερο στοματικό???
καλησπέρα καλό μασάζ κάνουν η Δωρα Βικτώρια Κατερίνα.. Όλες η άλλες κοπέλες εδώ και ένα μήνα κάνουν μαθήματα με επαγγελματία μασερ 2 φορές τη βδομάδα υποχρεωτικά για να μπορούν σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα να κάνουν καλό μασάζ στη εκλεκτική πελατια μας .. Σε διάφορες κριτικές και στο σάιτ που μας φιλοξενεί και στο φορουμ πολλοί πελάτες λένε ότι το επίπεδο στο μασάζ στο μαγαζί μας έχει βελτιωθεί σε πάρα πολύ καλό επίπεδο .Και κάθε μέρα θα προσπαθήσουμε όλα τα κορίτσια να ειναι ανταξιες στη απαίτηση τη πελατια μας για ένα καλό μασαζκαλησπέρα,το μαγαζι μουσες ξαναρωτω ποιες κοπελες κανουν καλο μασαζ?
ΝΕΑ ΑΦΙΞΗ
ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΟΝΟΜΑ ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ ΗΛΙΚΙΑ : 21 ΧΡΩΜΑ ΜΑΤΙΩΝ : ΓΑΛΑΖΙΑ ΧΡΩΜΑ ΜΑΛΛΙΩΝ : ΞΑΝΘΙΑ φωτογραφίες εντός τις ημερας
Επίσης στο χώρο μας θα εργάζονται η Αντριάνα Ειρήνη Λίζα Ελεν Αλινα . Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 6978091034