Διαγραμμένο μέλος 152200
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 12
- Like
- 808
- Πόντοι
- 326
Το μαγαζί αξιζει? Λεω να το επισκεφθώ.
αυτό είναι σίγουρο αν δεν είναι μέσα τα μωρά,πάρτι δεν έχει περιμένουμε την τοποθέτηση από το κατάστημα,και αρχίζουμε προετοιμασίαΚαι η Μαρία......
Καλησπέρα το μαγαζί έχει διαβάσει τα μηνύματα σας και εχθές το βράδυ έγινε συζήτηση για το θέμα.. προσωρινή απόφαση ήταν: Μάλλον θα γίνει 1 πάρτυ μέρα Κυριακή τέλος Σεπτεμβρίου αρχές Οκτωβρίου. Πού περιμένουμε και πολύ ωραιες καινούργιες αφίξεις από ζώδια και Λιθουανία . Φυσικά και στα πάρτυ θα είναι και η Λάρισα και η ΜΑΡΙΑ φυσικά και δεν θα συμμετέχουν στο πάρτυ αλλα θα ειναι εκεί να σας υποδεχθούν.. ΝΕΟΤΕΡΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣαυτό είναι σίγουρο αν δεν είναι μέσα τα μωρά,πάρτι δεν έχει περιμένουμε την τοποθέτηση από το κατάστημα,και αρχίζουμε προετοιμασία
θα κάνω μία γύρα από εκεί να δω Μαρία,, πάντως τα 30λεπτα 50ε είναι καλή τιμή..Εγω παντως θα πηγαινω για τη Μαρια...Την προηγουμενη εβδομαδα πως δεν την βουτηξα στο καναπε να γινει χαμος....
Ρωσία τυπεΑφιξεις απο ΖΏΔΙΑ?
what?
Εγω παντως θα πηγαινω για τη Μαρια...Την προηγουμενη εβδομαδα πως δεν την βουτηξα στο καναπε να γινει χαμος....
εγώ θέλω λαρισα Βασίλη.. Τελικά θα το κάνουμε το πάρτυ στο μαγαζί,θέλω πολλά χέρια για τρίψιμο, παντού
εγώ θέλω λαρισα Βασίλη.. Τελικά θα το κάνουμε το πάρτυ στο μαγαζί,θέλω πολλά χέρια για τρίψιμο, παντού
Μήπως γύρισε και στην υποδοχή η Μαρία....Αν ειναι να τηλεφωνώ κάθε 5 λεπτά...
δηλώστε συμμετοχή..εγω μέσα..Χαμός θα γίνει...!
Η Μαρία θα είναι στο μαγαζί τη Δευτέρα και Τρίτη
Μήπως γύρισε και στην υποδοχή η Μαρία....Αν ειναι να τηλεφωνώ κάθε 5 λεπτά...