napoleonV1
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 69
- Like
- 8.010
- Πόντοι
- 24.436
θα φας καλα...Μάλιστα....Και τις δυο φορες οπου επισκέφτηκα το ίδρυμα δεν ήταν....
θα φας καλα...Μάλιστα....Και τις δυο φορες οπου επισκέφτηκα το ίδρυμα δεν ήταν....
φίλε και γω ΕΜΠ1 με 1000Αν δεν βάλει φανέλα,η λαρισα γεν γίνεται δουλειά..
καλημερα φιλε κ εγω αυτο εχω ζητησει... κ μετα τριο με καθε κοριτσι για να μαθαινουν καλυτερες υπηρεσιεςΑν δεν βάλει φανέλα,η λαρισα γεν γίνεται δουλειά..
Όχι.Είναι ανοιχτά και Κυριακές;
Ο λόγος;Να κανονίσουμε μια μέρα όποιος θέλει, Να τής πάρουμε όλες μαζί να γίνει δουλειά, ένα μίνι πάρτυ
να κλείσουμε το.μαγαζι μονο για μας για κάποιες ώρες;Να κανονίσουμε μια μέρα όποιος θέλει, Να τής πάρουμε όλες μαζί να γίνει δουλειά, ένα μίνι πάρτυ
Καλησπερα μαγκες...επειδη απο της φωτο δεν καταλαβαινω και πολλα και σκεφτομαι να επισκεφτω το μαγαζι, εχεις καππιος να προτεινει καποια απο της κοπελες?επισης επειδη ειμαι βυζακιας υο εν λογω μαγαζι εχει κατι καλο σε αυτον τον τομεα?
να κλείσουμε το.μαγαζι μονο για μας για κάποιες ώρες;
ψηθηκες και συ; να κανουμε κάτι σαν παρτακι για το τέλος των διακοπών με μασάζ και αιθέριες υπάρξεις +Μαρια +Λάρισσα; δεν ειναι κακη ιδέα αν μαζευτούμε και αν θέλει το κατάστημα φυσικά
μέσα να γίνει δουλειά..ποιός θα κάνει την επαφή.. Εγώ λέω ο Βασίλης μπρουχος που έχει μάστερ σε τέτοια..να κλείσουμε το.μαγαζι μονο για μας για κάποιες ώρες;
μέσα να γίνει δουλειά..ποιός θα κάνει την επαφή.. Εγώ λέω ο Βασίλης μπρουχος που έχει μάστερ σε τέτοια..
οχ οχ σού έφαγα το α,ήταν γιατί μόλις είχα γυρίσει,από ένα δυνατό αγώνα με ένα μιλφ Βασίλη,με πέθανε την πέθανα πάντως ήταν δυνατό ματς για αυτό,πιστεύω στο πάρτι να είναι και η λαρισα, έτσι σοκολατένια που είναι τώρα από την θάλασσα, χαμός θα γίνειΜπαρούχος όχι μπρουχος....
Θες παρτι εσυ ε;?;
οχ οχ σού έφαγα το α,ήταν γιατί μόλις είχα γυρίσει,από ένα δυνατό αγώνα με ένα μιλφ Βασίλη,με πέθανε την πέθανα πάντως ήταν δυνατό ματς για αυτό,πιστεύω στο πάρτι να είναι και η λαρισα, έτσι σοκολατένια που είναι τώρα από την θάλασσα, χαμός θα γίνει