pilofori
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 19
- Like
- 9.917
- Πόντοι
- 9.095
σωστα! και τα τατουαζ διαφορετικα...wishful thinkingδεν ειναι η πορνοσταρ reggina moon φιλτατε. Αυτη συνεργαζεται με τους γερμανους
σωστα! και τα τατουαζ διαφορετικα...wishful thinkingδεν ειναι η πορνοσταρ reggina moon φιλτατε. Αυτη συνεργαζεται με τους γερμανους
Δεν διαφωνούμαι σε αυτό, απλά αν θέλετε καλύτερη αντιμετώπιση, μην διαλέγετε το "φτωχό" πρόγραμμα. Η απειρία, είναι ένας λόγος που τις κάνει να σκέφτονται έτσι, αυτό όμως δεν αλλάζει το αποτέλεσμα!Τωρα θα επιμεινω οτι οι Ρουμανες, Ρωσιδες και οι Ουκρανιδες που εχουν φερει ειναι καταπληκτικες ...
Ομορφες ... γλυκες ... και πολυ sexy ...
Θα σας προτεινα να ενυσχησεται με τα χρηματα σας τα κοριτσια του ανατολικου μποκ που ειναι ανωτερο ειδος ...
Για πάρτην σε πρόγραμμα των 120, και θα δεις άλλη συμπεριφορά..... (αυτό ισχύει για σχεδόν όλες τις νεαρές του πρώην ανατολικού μπλοκ), λέω εγώ ο.... άσχετος τώρα! Το μυστικό για τα μοντελάκια είναι, πόσο βαθιά μπορείς να βάλεις το χέρι στην τσέπη. Εκεί μεταλλάσσονται!
Εγω πιστευω στην απειρια δεν διαβαζα οτι ουτε ζητησε παραπανω ουτε οτι δεν ανοιξε τα ποδια απλα δεν ηξερε να διαχειρηστη την κατασταση σιγα σιγα με τον καιρο ολα γινονται για παραδειγμα διαβαζω κριτικες για αντριαννα που ειναι και αυτη σε αυτη την ηλικια πριν δυο χρονια οτι κοιταγε νταβανι και τωρα αν διαβασεις ειναι πολυ καλη.ολα αυτα θελουν τον χρονο τους.
χαχαχα ξέρεις εσύ από σέρβις και δεν ξέρουμε εμείς το κακό είναι ότι δεν διαβάζεις κριτικές για διάβασε 36 έχει και είναι όλες καλεςακόμα ταβάνι κυττάζει η Αντριάννα φίλε...
μάλλον δεν γνωρίζεις και σύ ο ίδιος τι εστί καλό σέρβις...
νομίζω πως πρέπει να βρείς άλλον τρόπο για να στηρίζεις τα αγαπημένα μαγαζιά σου... έχεις ψιλοκαρφωθεί...
τι να κάνουμε... κάποια κορίτσια πουλάνε το σέρβις τους...Το σέρβις που θέλεις εσύ φίλε κλοναριους τελείωμα στο στόμα και κωλαρακια θα στο κάνουν η μιλφαρες που γαμας πήγα είδα την ζιζελ που έγραφες ότι τα δίνει όλα αυτή έπρεπε να με πληρώσει για να την γαμησω
σιγά μην μου πεις και που θα πάω για πες μου για τις 10 ψετοκριτικες που έγραψες σε μια μέρα αφού εγώ είμαι βάλτος όπως λες εσένα ποιος σε έβαλε.γειά σου της ψωλής σου γεωμέτρη!
αυτή είναι η δουλειά μου εμένα να κράζω τους βαλτούς!!!
θα σου έλεγα να αρχίσεις να κυκλοφορείς κι αλλού εκτός από τα τρία μαγαζιά της αλυσίδας
να χτίσεις λίγη αξιοπιστία πρώτα και μετά... να ενημερώσεις...
εσένα ποιος σε έβαλε.
Λοιπόν κοίτα αν κάνεις τον μάγκα όπως πας εδώ και στις γκόμενες θα θες να πληρώσεις να γαμησεις και δεν σου κάθονται.1-1 χαχαχα φιλάκια αγαπούλα.