Νέα

Massage Musses Αγιων Πάντων 9 και Δοϊράνης Καλλιθεα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 391K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

f21

Μέγας
Εγγρ.
23 Μαΐ 2011
Κριτικές
23
Like
3.618
Πόντοι
4.060
Παρασκευή  και 13 ειχα ρεπο και επειδή  δεν ειμαι προληπτικός πηγα να παρω το δωρο μου :rockon::zfuck: λοιπον μεσημεράκι πηγα η κοπελα στην υποδοχή ηταν Πολύ  ευγενική  κάθησε διπλα μου στο καναπέ  και μου εξηγούσε  τι κάνει  η κάθε κοπελα στο δωμάτιο διαλέγω  Χριστίνα από
Σερβία  ηταν η ποιό  θέρμη  στην χειραψία .εμφάνιση ξανθια .με ωραία βυζια και λίγο  κοιλίτσα  .Επειδή ηταν φουλ πανω πηγαμε στον κατω οροφο .μασαζ καλο. πίπα  πανω από  το μεσω όρο.στο σεξ  Καλή  και πολύ  στενη με πολυ σάλιο  για να τον βαλω ωραια αίσθηση. Τελείωσα  στις βυζαρες τις .:sunglasses:.το θεμα με τα προφυλακτικά ήταν μαυρα αντιαισθητικά:confused: .αρκετα καλη εμπειρία γενικα .με την Χριστίνα  να με ρωταει συνέχεια αν περασα καλα. Αυτα. Τα λιγα αδέρφια  και καλες γιορτές :hi: να ευχαριστήσω  και το μαγαζι για τα δωρα που .μας προσφέρει

pirateman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2018
Κριτικές
11
Like
1.654
Πόντοι
496
Κάτω όροφο;;;;

6Y44

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Οκτ 2018
Κριτικές
56
Like
6.192
Πόντοι
11.836
Πέρασμα με Καρίνα. Ζεστή κοπέλα μέτριας εμφάνισης, αλλά με σέξι λευκό καλσόν καλτσοδέτα. Ξέρει μασάζ αρκετά καλό αλλά δεν κάνει  για πολύ ώρα ούτε το κάνει προς το τέλος αισθησιακό για να ανάψουν τα αίματα. Στο δεύτερο μέρος κάπως μαγκωμένη, δεν μιλάει ελληνικά αλλά ελάχιστα αγγλικά, με πεταχτά φιλάκια στο στόμα και γενικά σε gfe κλίμα. Έχει πήρσινγκ στο μουνάκι που σε αφήνει να το χαϊδεύεις. Δεν κλαις τα λεφτά αλλά δεν σου μένει και αξέχαστη. Η Λέλα, τούμπανη μελαχρινή, μπαμπάτσικη μπήκε στα υπ' όψιν.
μέτρια...

SailorJerry

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2017
Like
32
Πόντοι
0
γιατί να σε κακολογησουμε γράψε μία τι πεχτηκε να ξέρουμε.

Δεν ξερω απο που να αρχισω.. Στο σαλονι μου φανηκε καπως, ειπα ειναι ιδεα μου. Αφου με εβαλε στο δωματιο μου λεει ερχομαι σε 5-10 λεπτα.
Κανω το μπανακι μου και περιμενω.. Μπαινει λοιπον και με κοιταζει καλα καλα σε φαση ωχου εχουμε και μιση ωρα(Κοιταξε το ρολοι 6-7 φορες σε ολη τη διαρκεια) και μου λεει τι θες να κανουμε πρωτα. Της λεω ας ξεκινησουμε με το ερωτικο και το μασαζ στο τελος να χαλαρωσω.. Μου λεει οκ τι θες να κανω; Και ξαφνικα καθεται στο κρεβατι και μ λεει στοματικο; Της λεω ας ξεκινησουμε λιγο με χαδακια να χαλαρωσουμε και οι δυο και σιγα σιγα μην τρελαινεσαι.. Μου λεει οκ τι να κανω δηλαδη.. (Παιδια σε ολη τη συνευρευση δεν σταματησε να με ρωταει τι να κανει, να λεει ανοησιες οπου θα γραψω παρακατω και γενικα μια συμπεριφορα ΣΙΧΑΜΕΝΗ απο οποια πλευρα και να το δεις).. Με τα πολλα της λεω ξαπλωσε να σε περιποιηθω εγω μεχρι να ειμαι και εγω ενταξει...
Ξαπλωνει και με αφηνει, σηκωνω το βλεμμα και την πιανω να κοιταει τα νυχια της και μετα το ρολοι παλι.. Ε ρε πουστη μου με τα χιλια ζορια μου σηκωθηκε αφου σκεφτομουν αλλα πραγματα και μου λεει οκ καλα ητανε ξαπλωσε εσυ τωρα. Ενα στοματικο οτι χειροτερο, με δοντια της ειπα 2-3 φορες σταματα απο τον πονο μεχρι που μου λεει ελα καλα ειναι κατσε να φερω το προφυλακτικο. Το ανοιγει και μου λεει θα το βαλεις εσυ ή εγω, της απαντησα εσυ και τι γυρισε να πει... Ααα θες να με παιδεψεις εσυ.. Δεν ειπα τιποτα, πρωτη σταση απο πανω (Συνεχισε να λεει ασυναρτησιες και να ρωταει αν το θελω ετσι), μου λεει σιγα μην αλλαξεις σταση τωρα εσυ, αφου τα εχω παρει στο κρανιο της λεω ελα τωρα στα τεσσερα να τελειωνω να φυγω - Εκλεισα τα ματια μου σκεφτομενος αλλα και τελειωσα και η τυπισσα γυρισε κ μου ειπε καλα τοσο γρηγορα. Παλι δεν ειπα τιποτα... Μου λεει σου απομενουν 10 λεπτα για να σου κανω μασαζ ξαπλωσε.
Αφου ξαπλωνω αρχιζει να μου λεει μια ιστορια οτι εχει ενα πελατη οπου παει εκει για εκεινη και αφηνει 50 ευρω για να της κανει εκεινος μασαζ και μονο χωρις σεξ τιποτα, πολυ φιλος της οπως ειπε και μακαρι να ειχε και αλλους τετοιους.
Απο την απιστευτη ξενερα μου και τα νευρα μου, της λεω παιδι μου εσυ δεν κανεις για εδω μεσα και κακως η κοπελα στην υποδοχη μου ειπε οτι εισαι καλη στο δωματιο θα γλυτωνα το 50αρικο και θα περνουσα με καποια αλλη πολυ καλυτερα. Και μου απανταει εδω... Οκ τι με νοιαζει αφου δεν θα με ξαναδιαλεξεις αποψη σου. Εκει τελειωσε και ολη αυτη η κωμωδια αφου μ λεει εχεις 5 λεπτα να κανεις μπανιο για να σε βγαλω κ εξω.
Φευγοντας ειπα ευγενικα στην υποδοχη οτι απλα ΔΕΝ κανει η κοπελα. Απο Συμπεριφορα οτι χειροτερο εχω συναντησει και πραγματικα με τα 50 ευρω υπαρχουν αλλες στην αλυσιδα οπου περνας ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ. Εμφανιση τιποτα το ιδιαιτερο πραγματικα. Λαθος μου που δεν εφυγα εξαρχης αφου η ΑΣΠΑ ηταν κλεισμενη, λαθος εκτιμηση στο σαλοναρισμα και λαθος της υποδοχης να μου πει απο πριν οτι ειναι καλη στο δωματιο και φευγοντας να με ρωτησει αν εμεινα ικανοποιημενος.
Τιποτα δεν ξαναεχει δοκιμες, στα σιγουρα του μαγαζιου για να μην τρωω ουτε αυτη τη ξενερα που ακομα δν μπορω να τη βγαλω απο το μυαλο μου και τα 50αρικα να φευγουν με ομορφες στιγμες οχι αυτα τα χαλια!!!

Να προσθεσω πως εμφανισιακα ειμαι καλα και σχετικα νεαρος.. Επειδη παιζει και αυτο ρολο καποιες φορες στις κοπελες.

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
116
Like
19.236
Πόντοι
20.686
Ευγε μεγαλε.Εχεις εγκυκλοπεδικες γνωσεις βλεπω. :kneel:

ΔΑΜΟΣ

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Οκτ 2018
Κριτικές
27
Like
2.767
Πόντοι
1.196
Συναγωνιστη ...

Εδω εχουμε να διαλεξουμε αναμεσα σε:

Ρουμανες
Ουκρανιδες
Σερβες

και εσυ πας με Ελληνιδα ...?

Ειναι σαν να σου δινω Mercedes και εσυ να θελεις Lada ...!
χαχαχα καλο

Pngls7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2019
Κριτικές
6
Like
346
Πόντοι
281
Δεν ξερω απο που να αρχισω.. Στο σαλονι μου φανηκε καπως, ειπα ειναι ιδεα μου. Αφου με εβαλε στο δωματιο μου λεει ερχομαι σε 5-10 λεπτα.
Κανω το μπανακι μου και περιμενω.. Μπαινει λοιπον και με κοιταζει καλα καλα σε φαση ωχου εχουμε και μιση ωρα(Κοιταξε το ρολοι 6-7 φορες σε ολη τη διαρκεια) και μου λεει τι θες να κανουμε πρωτα. Της λεω ας ξεκινησουμε με το ερωτικο και το μασαζ στο τελος να χαλαρωσω.. Μου λεει οκ τι θες να κανω; Και ξαφνικα καθεται στο κρεβατι και μ λεει στοματικο; Της λεω ας ξεκινησουμε λιγο με χαδακια να χαλαρωσουμε και οι δυο και σιγα σιγα μην τρελαινεσαι.. Μου λεει οκ τι να κανω δηλαδη.. (Παιδια σε ολη τη συνευρευση δεν σταματησε να με ρωταει τι να κανει, να λεει ανοησιες οπου θα γραψω παρακατω και γενικα μια συμπεριφορα ΣΙΧΑΜΕΝΗ απο οποια πλευρα και να το δεις).. Με τα πολλα της λεω ξαπλωσε να σε περιποιηθω εγω μεχρι να ειμαι και εγω ενταξει...
Ξαπλωνει και με αφηνει, σηκωνω το βλεμμα και την πιανω να κοιταει τα νυχια της και μετα το ρολοι παλι.. Ε ρε πουστη μου με τα χιλια ζορια μου σηκωθηκε αφου σκεφτομουν αλλα πραγματα και μου λεει οκ καλα ητανε ξαπλωσε εσυ τωρα. Ενα στοματικο οτι χειροτερο, με δοντια της ειπα 2-3 φορες σταματα απο τον πονο μεχρι που μου λεει ελα καλα ειναι κατσε να φερω το προφυλακτικο. Το ανοιγει και μου λεει θα το βαλεις εσυ ή εγω, της απαντησα εσυ και τι γυρισε να πει... Ααα θες να με παιδεψεις εσυ.. Δεν ειπα τιποτα, πρωτη σταση απο πανω (Συνεχισε να λεει ασυναρτησιες και να ρωταει αν το θελω ετσι), μου λεει σιγα μην αλλαξεις σταση τωρα εσυ, αφου τα εχω παρει στο κρανιο της λεω ελα τωρα στα τεσσερα να τελειωνω να φυγω - Εκλεισα τα ματια μου σκεφτομενος αλλα και τελειωσα και η τυπισσα γυρισε κ μου ειπε καλα τοσο γρηγορα. Παλι δεν ειπα τιποτα... Μου λεει σου απομενουν 10 λεπτα για να σου κανω μασαζ ξαπλωσε.
Αφου ξαπλωνω αρχιζει να μου λεει μια ιστορια οτι εχει ενα πελατη οπου παει εκει για εκεινη και αφηνει 50 ευρω για να της κανει εκεινος μασαζ και μονο χωρις σεξ τιποτα, πολυ φιλος της οπως ειπε και μακαρι να ειχε και αλλους τετοιους.
Απο την απιστευτη ξενερα μου και τα νευρα μου, της λεω παιδι μου εσυ δεν κανεις για εδω μεσα και κακως η κοπελα στην υποδοχη μου ειπε οτι εισαι καλη στο δωματιο θα γλυτωνα το 50αρικο και θα περνουσα με καποια αλλη πολυ καλυτερα. Και μου απανταει εδω... Οκ τι με νοιαζει αφου δεν θα με ξαναδιαλεξεις αποψη σου. Εκει τελειωσε και ολη αυτη η κωμωδια αφου μ λεει εχεις 5 λεπτα να κανεις μπανιο για να σε βγαλω κ εξω.
Φευγοντας ειπα ευγενικα στην υποδοχη οτι απλα ΔΕΝ κανει η κοπελα. Απο Συμπεριφορα οτι χειροτερο εχω συναντησει και πραγματικα με τα 50 ευρω υπαρχουν αλλες στην αλυσιδα οπου περνας ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ. Εμφανιση τιποτα το ιδιαιτερο πραγματικα. Λαθος μου που δεν εφυγα εξαρχης αφου η ΑΣΠΑ ηταν κλεισμενη, λαθος εκτιμηση στο σαλοναρισμα και λαθος της υποδοχης να μου πει απο πριν οτι ειναι καλη στο δωματιο και φευγοντας να με ρωτησει αν εμεινα ικανοποιημενος.
Τιποτα δεν ξαναεχει δοκιμες, στα σιγουρα του μαγαζιου για να μην τρωω ουτε αυτη τη ξενερα που ακομα δν μπορω να τη βγαλω απο το μυαλο μου και τα 50αρικα να φευγουν με ομορφες στιγμες οχι αυτα τα χαλια!!!

Να προσθεσω πως εμφανισιακα ειμαι καλα και σχετικα νεαρος.. Επειδη παιζει και αυτο ρολο καποιες φορες στις κοπελες.
σιγουρα ενα 50 αρικο δεν βγαινει ευκολα.απλα πιστευω οτι το ξερεις οτι ειναι μεγαλο ρισκο οταν πηγαινεις με γκομενες που ειναι 20 χρονων.απο αυτα που διαβαζω δεν εχει πειρα η κοπελα μακαρι να βελτιωθει γιατι ειναι ωραιο κορμι.η ασπα ειναι σιγουρακη πολυ εμπειρη χρονια στην δουλεια,οταν θες το φρεσκο μουνακι θα ρισκαρεις κανενας μας δεν πηγε απο το δημοτικο στο λυκειο.θα την δοκιμασω και θα γραψω την εμπειρια μου.

taksiarxis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
373
Πόντοι
26
σιγουρα ενα 50 αρικο δεν βγαινει ευκολα.απλα πιστευω οτι το ξερεις οτι ειναι μεγαλο ρισκο οταν πηγαινεις με γκομενες που ειναι 20 χρονων.απο αυτα που διαβαζω δεν εχει πειρα η κοπελα μακαρι να βελτιωθει γιατι ειναι ωραιο κορμι.η ασπα ειναι σιγουρακη πολυ εμπειρη χρονια στην δουλεια,οταν θες το φρεσκο μουνακι θα ρισκαρεις κανενας μας δεν πηγε απο το δημοτικο στο λυκειο.θα την δοκιμασω και θα γραψω την εμπειρια μου.
Για πάρτην σε πρόγραμμα των 120, και θα δεις άλλη συμπεριφορά.....    (αυτό ισχύει για σχεδόν όλες τις νεαρές του πρώην ανατολικού μπλοκ),    λέω εγώ ο.... άσχετος τώρα! Το μυστικό για τα μοντελάκια είναι, πόσο βαθιά μπορείς να βάλεις το χέρι στην τσέπη. Εκεί μεταλλάσσονται!

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
15
Like
4.722
Πόντοι
1.446
Για πάρτην σε πρόγραμμα των 120, και θα δεις άλλη συμπεριφορά.....    (αυτό ισχύει για σχεδόν όλες τις νεαρές του πρώην ανατολικού μπλοκ),    λέω εγώ ο.... άσχετος τώρα! Το μυστικό για τα μοντελάκια είναι, πόσο βαθιά μπορείς να βάλεις το χέρι στην τσέπη. Εκεί μεταλλάσσονται!

Ειναι ευθυνη του καταστηματος να αξιολογει την συμπεριφορα τον κοριτσιων απεναντι στους πελατες ωσται να τηρουνται  high standards...

ειμαι σιγουρος οτι θα γινουν συστασεις στην κοπελα ... γιατι απο την προσωπικη μου εμπειρια ειναι επαγγελματιες και ξερουν τον χωρο...

Τωρα θα επιμεινω οτι οι Ρουμανες, Ρωσιδες και οι Ουκρανιδες που εχουν φερει ειναι καταπληκτικες ...

Ομορφες ... γλυκες ... και πολυ sexy ...

Θα σας προτεινα να ενυσχησεται με τα χρηματα σας τα κοριτσια του ανατολικου μποκ που ειναι ανωτερο ειδος ...

• Like

Pngls7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2019
Κριτικές
6
Like
346
Πόντοι
281
Εγω πιστευω στην απειρια δεν διαβαζα οτι ουτε ζητησε παραπανω ουτε οτι δεν ανοιξε τα ποδια απλα δεν ηξερε να διαχειρηστη την κατασταση σιγα σιγα με τον καιρο ολα γινονται για παραδειγμα διαβαζω κριτικες για αντριαννα που ειναι και αυτη σε αυτη την ηλικια πριν δυο χρονια οτι κοιταγε νταβανι και τωρα αν διαβασεις ειναι πολυ καλη.ολα αυτα θελουν τον χρονο τους.

• Like

SailorJerry

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2017
Like
32
Πόντοι
0
Εγω πιστευω στην απειρια δεν διαβαζα οτι ουτε ζητησε παραπανω ουτε οτι δεν ανοιξε τα ποδια απλα δεν ηξερε να διαχειρηστη την κατασταση σιγα σιγα με τον καιρο ολα γινονται για παραδειγμα διαβαζω κριτικες για αντριαννα που ειναι και αυτη σε αυτη την ηλικια πριν δυο χρονια οτι κοιταγε νταβανι και τωρα αν διαβασεις ειναι πολυ καλη.ολα αυτα θελουν τον χρονο τους.

Ναι σιγουρα δεν ηξερε τι να διαχειριστει ομως και η συμπεριφορα της στα λογια της και στο τροπο που στεκοταν ηταν απαραδεκτη απο καθε αποψη!!!
Παμε στα ιδρυματα αυτα για να ξεφυγουμε για λιγο και οχι να μας δημιουργουνται ακομα περισσοτερα νευρα και ξενερες και ουτε μπορω να ξεχασω ευκολα το ποσο σκατα ενιωσα εκει μεσα και θεωρω επρεπε να την διαολοστειλω που μου το επαιζε και περηφανη Ελληνιδα αναμεσα στις Ουκρανες.
Τελοσπαντων απο ευγενια και μονο ειπα αστο να περασει και τον αλλον μηνα πιο προσεκτικα.

Αλλα μην την δικαιολογειται. Αν σας συμπεριφεροτανε και εσας ετσι θα με νιωθατε μετα τι εζησα.

Χιλιες φορες πια ξενες!!!

Pngls7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2019
Κριτικές
6
Like
346
Πόντοι
281
Τι να δικαιολογήσω σου λέω κατά την γνώμη πως έχει η κατασταση,μην μασάς απλά παίξε μπαλα με πιο έμπειρες και μην χαλιεσαι το σπορ έχει και ρίσκο είτε είναι Ελληνίδα είτε αμερικανα

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
116
Like
19.236
Πόντοι
20.686
Φολα μπορει να φαμε απο ολες τις εθνικοτητες.Και εχουν φαει ολοι.Το παιδι ηταν ατυχο.Δεν ειχε πληροφορηση απλως εφαγε φολα Made in Greece.Υπαρχουν και Ελληνιδες στον χωρο που ειναι πολυ καλες.Οι εμπειροι ξερουν.

• Like
Αντιδράσεις: Pngls7
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom