γιατί να σε κακολογησουμε γράψε μία τι πεχτηκε να ξέρουμε.
Δεν ξερω απο που να αρχισω.. Στο σαλονι μου φανηκε καπως, ειπα ειναι ιδεα μου. Αφου με εβαλε στο δωματιο μου λεει ερχομαι σε 5-10 λεπτα.
Κανω το μπανακι μου και περιμενω.. Μπαινει λοιπον και με κοιταζει καλα καλα σε φαση ωχου εχουμε και μιση ωρα(Κοιταξε το ρολοι 6-7 φορες σε ολη τη διαρκεια) και μου λεει τι θες να κανουμε πρωτα. Της λεω ας ξεκινησουμε με το ερωτικο και το μασαζ στο τελος να χαλαρωσω.. Μου λεει οκ τι θες να κανω; Και ξαφνικα καθεται στο κρεβατι και μ λεει στοματικο; Της λεω ας ξεκινησουμε λιγο με χαδακια να χαλαρωσουμε και οι δυο και σιγα σιγα μην τρελαινεσαι.. Μου λεει οκ τι να κανω δηλαδη.. (Παιδια σε ολη τη συνευρευση δεν σταματησε να με ρωταει τι να κανει, να λεει ανοησιες οπου θα γραψω παρακατω και γενικα μια συμπεριφορα ΣΙΧΑΜΕΝΗ απο οποια πλευρα και να το δεις).. Με τα πολλα της λεω ξαπλωσε να σε περιποιηθω εγω μεχρι να ειμαι και εγω ενταξει...
Ξαπλωνει και με αφηνει, σηκωνω το βλεμμα και την πιανω να κοιταει τα νυχια της και μετα το ρολοι παλι.. Ε ρε πουστη μου με τα χιλια ζορια μου σηκωθηκε αφου σκεφτομουν αλλα πραγματα και μου λεει οκ καλα ητανε ξαπλωσε εσυ τωρα. Ενα στοματικο οτι χειροτερο, με δοντια της ειπα 2-3 φορες σταματα απο τον πονο μεχρι που μου λεει ελα καλα ειναι κατσε να φερω το προφυλακτικο. Το ανοιγει και μου λεει θα το βαλεις εσυ ή εγω, της απαντησα εσυ και τι γυρισε να πει... Ααα θες να με παιδεψεις εσυ.. Δεν ειπα τιποτα, πρωτη σταση απο πανω (Συνεχισε να λεει ασυναρτησιες και να ρωταει αν το θελω ετσι), μου λεει σιγα μην αλλαξεις σταση τωρα εσυ, αφου τα εχω παρει στο κρανιο της λεω ελα τωρα στα τεσσερα να τελειωνω να φυγω - Εκλεισα τα ματια μου σκεφτομενος αλλα και τελειωσα και η τυπισσα γυρισε κ μου ειπε καλα τοσο γρηγορα. Παλι δεν ειπα τιποτα... Μου λεει σου απομενουν 10 λεπτα για να σου κανω μασαζ ξαπλωσε.
Αφου ξαπλωνω αρχιζει να μου λεει μια ιστορια οτι εχει ενα πελατη οπου παει εκει για εκεινη και αφηνει 50 ευρω για να της κανει εκεινος μασαζ και μονο χωρις σεξ τιποτα, πολυ φιλος της οπως ειπε και μακαρι να ειχε και αλλους τετοιους.
Απο την απιστευτη ξενερα μου και τα νευρα μου, της λεω παιδι μου εσυ δεν κανεις για εδω μεσα και κακως η κοπελα στην υποδοχη μου ειπε οτι εισαι καλη στο δωματιο θα γλυτωνα το 50αρικο και θα περνουσα με καποια αλλη πολυ καλυτερα. Και μου απανταει εδω... Οκ τι με νοιαζει αφου δεν θα με ξαναδιαλεξεις αποψη σου. Εκει τελειωσε και ολη αυτη η κωμωδια αφου μ λεει εχεις 5 λεπτα να κανεις μπανιο για να σε βγαλω κ εξω.
Φευγοντας ειπα ευγενικα στην υποδοχη οτι απλα ΔΕΝ κανει η κοπελα. Απο Συμπεριφορα οτι χειροτερο εχω συναντησει και πραγματικα με τα 50 ευρω υπαρχουν αλλες στην αλυσιδα οπου περνας ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ. Εμφανιση τιποτα το ιδιαιτερο πραγματικα. Λαθος μου που δεν εφυγα εξαρχης αφου η ΑΣΠΑ ηταν κλεισμενη, λαθος εκτιμηση στο σαλοναρισμα και λαθος της υποδοχης να μου πει απο πριν οτι ειναι καλη στο δωματιο και φευγοντας να με ρωτησει αν εμεινα ικανοποιημενος.
Τιποτα δεν ξαναεχει δοκιμες, στα σιγουρα του μαγαζιου για να μην τρωω ουτε αυτη τη ξενερα που ακομα δν μπορω να τη βγαλω απο το μυαλο μου και τα 50αρικα να φευγουν με ομορφες στιγμες οχι αυτα τα χαλια!!!
Να προσθεσω πως εμφανισιακα ειμαι καλα και σχετικα νεαρος.. Επειδη παιζει και αυτο ρολο καποιες φορες στις κοπελες.