Να δηλώσω εξαρχής ότι δεν έχω πάει στο μαγαζί από αρχές Νοεμβρίου 2020. Επίσης, δεν έχω πάει σε κανένα στούντιο.
Συμφορουμίτη petergsp, δεν γνωριζόμαστε, αλλά έχω διαβάσει τα ποστ και τις κριτικές σου
και θεωρώ ότι είσαι αξιόπιστος.
Σχετικά με αυτά που λες, εγώ βλέπω 2 πράγματα: Δηλαδή, νομίζω ότι έχεις δίκιο να λες ότι 1) εάν κάποια δεν κάνει για τη δουλειά να μην έλθει καθόλου, και 2) εάν κάποια κάνει μεν για τη δουλειά, αλλά φοβάται τα μικρόβια, καλύτερα να μην έλθει.
Και προσθέτω εγώ: εάν κάποια ΚΑΝΕΙ για τη δουλειά, τη ΘΕΛΟΥΜΕ. Και εάν ΦΟΒΑΤΑΙ τώρα, το ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ και δεν πειράζει, ας ΜΗΝ έλθει ΤΩΡΑ. Ας έλθει όταν ΛΗΞΕΙ η ιστορία με τον ιό.
Εάν όμως κάποια άλλη δοκιμαστεί και ΔΕΝ κάνει για τη δουλειά, τότε ευχαριστούμε πολύ αλλά ΔΕΝ θα πάρουμε.
Όμως, υπάρχει και η τρίτη περίπτωση: κάποια 100% να ΚΑΝΕΙ μεν για τη δουλειά (δεν εννοώ την ατυχία σου), αλλά να κάνει ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΟ πρόγραμμα επειδή ΦΟΒΑΤΑΙ. Είναι ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ και ΛΟΓΙΚΟ να φοβούνται και να θέλουν να προφυλαχτούν. Πάνε στη δουλειά από ΑΝΑΓΚΗ. Αναλογίζομαι δηλαδή την οικονομική και υγειονομική κατάσταση…. !!!
Να δηλώσω εξαρχής ότι δεν έχω πάει στο μαγαζί από αρχές Νοεμβρίου 2020. Επίσης, δεν έχω πάει σε κανένα στούντιο.
Συμφορουμίτη petergsp, δεν γνωριζόμαστε, αλλά έχω διαβάσει τα ποστ και τις κριτικές σου και θεωρώ ότι είσαι αξιόπιστος.
Σχετικά με αυτά που λες, εγώ βλέπω 2 πράγματα: Δηλαδή, νομίζω ότι έχεις δίκιο να λες ότι 1) εάν κάποια δεν κάνει για τη δουλειά να μην έλθει καθόλου, και 2) εάν κάποια κάνει μεν για τη δουλειά, αλλά φοβάται τα μικρόβια, καλύτερα να μην έλθει.
Και προσθέτω εγώ: εάν κάποια ΚΑΝΕΙ για τη δουλειά, τη ΘΕΛΟΥΜΕ. Και εάν ΦΟΒΑΤΑΙ τώρα, το ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ και δεν πειράζει, ας ΜΗΝ έλθει ΤΩΡΑ. Ας έλθει όταν ΛΗΞΕΙ η ιστορία με τον ιό.
Εάν όμως κάποια άλλη δοκιμαστεί και ΔΕΝ κάνει για τη δουλειά, τότε ευχαριστούμε πολύ αλλά ΔΕΝ θα πάρουμε.
Όμως, υπάρχει και η τρίτη περίπτωση: κάποια 100% να ΚΑΝΕΙ μεν για τη δουλειά (δεν εννοώ την ατυχία σου), αλλά να κάνει ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΟ πρόγραμμα επειδή ΦΟΒΑΤΑΙ. Είναι ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ και ΛΟΓΙΚΟ να φοβούνται και να θέλουν να προφυλαχτούν. Πάνε στη δουλειά από ΑΝΑΓΚΗ. Αναλογίζομαι δηλαδή την οικονομική και υγειονομική κατάσταση…. !!!!