Νέα

Μασάζ Λαγουμιτζή 23 και Λεωφ. Συγγρού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.477
Πόντοι
2.306
Ταμείο θα κάνουμε όταν με το καλό ανοίξουν τα μαγαζιά και επίσημα. Εκεί θα δούμε τι χάσαμε αλλά και ποια θα είναι τα καινούρια πρόσωπα που θα εμφανιστούν στα μαγαζιά!
Σωστός. Και λογικά η καινούργια φουρνιά θα δίψα για να επιβιώσει του ανταγωνισμού, οπότε ελπίζω να υπάρχουν οφέλη...

DarkMatter94

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2021
Like
179
Πόντοι
1
Hola! :hi:Καινούργιος εδώ μέσα. Κανένα καλό μασατζίδικο υπάρχει προς τα βόρεια προάστεια; Υποψιάζομαι ότι όλα είναι από κέντρο και προς νότια. Το συγκεκριμένο κατάλαβα ότι είναι από τα καλύτερα από άποψη κοριτσιών και τιμής, σωστά;

Masazakiasss

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2021
Like
8
Πόντοι
0
Καλημέρα συναγωνιστές ! Αν κάποιος έχει το τηλ της ΜΑΙΡΗΣ και μπορεί να μου το στειλει πμ ;;

• Like
Αντιδράσεις: gatik

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
55.424
Πόντοι
41.813
επισκεψη στο ιδρυμα μετα απο πολυ καιρο και συνεδρια με Ναταλια.

με δυο λογια ηταν μια αποτυχημενη συναντηση.
το κοριτσι για δικους της λογους δεν εχει τα φοντα για αυτο που θελει να προσφερει. ειναι πολυ μικροβιοφοβικη,δεν εχει νομιζω τη θεληση να κανει αυτο που κανει και γνωμη μου ειναι οτι καλυτερα να σταματησει να το κανει.
εχω γραψει δυο λογια σε κριτικη που αναμενει εγκριση.
ευτυχειτε. :hi:

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
55.424
Πόντοι
41.813
το δωματιο του "πονου" :2funny::2funny:

Συνημμένα

• 1617201080365.jpg
    1617201080365.jpg
    667 KB · Εμφανίσεις: 85

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
68
Like
4.368
Πόντοι
4.130
Διαβάζω την τελευταία κριτικη και πραγματικά θυμώνω! Πως είναι δυνατόν να βάζουν στο προγραμμα κοπελα που μόλις γέννησε και θηλάζει ακόμη και αν αυτη εχει ανάγκη?
Οσο γι αυτήν πραγματικά δεν ξέρω τι να πω....κάθε μέρα σε αυτούς τους χώρους και μια έκπληξη!

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426
Διαβάζω την τελευταία κριτικη και πραγματικά θυμώνω! Πως είναι δυνατόν να βάζουν στο προγραμμα κοπελα που μόλις γέννησε και θηλάζει ακόμη και αν αυτη εχει ανάγκη?
Οσο γι αυτήν πραγματικά δεν ξέρω τι να πω....κάθε μέρα σε αυτούς τους χώρους και μια έκπληξη!
το θεμα αδερφε δεν ειναι το τι κανουν αυτοι! αυτοι κανουν την δουλεια τους! οι κοπελες τι κανουν ειναι το θεμα! Αν ισχυουν αυτα που ειπε ο petergsp - και που δεν εχω κανενα λογο να μην τον πιστεψω - η συγκεκριμενη κοπελα ειλικρινα ειναι για κλωτσιες! :hi:

Τελευταία τροποποίηση:

new_intown

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2021
Like
1.088
Πόντοι
201
δεν ξέρω τι να πω πάντως καμιά φορά εγώ πιστεύω ότι οι "αποστερημένες" κριτικές είναι θετικές για τους μη σκληροπυρηνικούς..
Γάλα μπορεί αν βγαίνει πολλούς μήνες μετά πάντως..

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
55.424
Πόντοι
41.813
το θεμα αδερφε δεν ειναι το τι κανουν αυτοι! αυτοι κανουν την δουλεια τους! οι κοπελες τι κανουν ειναι το θεμα! Αν ισχυουν αυτα που ειπε ο petergsp - και που δεν εχω κανενα λογο να μην τον πιστεψω - η συγκεκριμενη κοπελα ειλικρινα ειναι για κλωτσιες! :hi:

παιδες ψυχραιμια.
κατ αρχην εγω δεν εγραψα στην κριτικη μου οτι μολις γεννησε.
εγω ανεφερα τι δικαιολογια μου ειπε οταν ειδα οτι αρνηθηκε καποιες βασικες για μενα υπηρεσιες.
το αν γεννησε ή οχι εκεινη το ξερει. λογια δικα της μετεφερα,δεν σημαινει οτι τα αποδεχομαι κιολας.
μπορει απλα να ηθελε να αποφυγει το σωστο service.
σημασια ομως δεν εχει τοσο αυτο. αυτο αφορα μονο την ιδια κι οχι εμας.
σημασια εχει οτι για μενα απλα δεν κανει για αυτη τη δουλεια. εκει ειναι το ζουμι για μενα.
ας μας γραψει και καποιος αλλος την εμπειρια του με το συγκεκριμενο κοριτσι,να δουμε αν οντως ειναι ετσι το φερσιμο της ή αν απλα ημουν εγω ο "τυχερος".

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.857
Πόντοι
4.546
Ίσως είναι λίγο "ηλίθια" η ερώτησή μου, αλλά χρειάζεται να έχω κλείσει ραντεβού για να πάω στο συγκεκριμένο λαδάδικο ή όχι?

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
55.424
Πόντοι
41.813
Ίσως είναι λίγο "ηλίθια" η ερώτησή μου, αλλά χρειάζεται να έχω κλείσει ραντεβού για να πάω στο συγκεκριμένο λαδάδικο ή όχι?
εχω την εντυπωση πως πλεον ανοιγουν και χωρις τηλεφωνο απο πριν.

Burn12

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Like
62
Πόντοι
0
Καλησπέρα. Μπορεί κάποιος να μου πει εδώ ή και σε pm πως είναι η Αγάπη, Έλλη και Μαρίνα που κάνουν φουλ πρόγραμμα, εμφανισιακά αλλά και στον αγώνα?

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Η εργασία απο το σπίτι μετά απο κάποιο χρόνο γίνεται βαρετή διαδικασία. Ετσι ζητησα και μου έβγαλαν άδεια για να περάσω απο το γραφείο στη δουλειά μου για ...αλλαγή παραστάσεων ( σημεία των καιρών :grin::grin:)

Η... αλλαγή όμως έπρεπε να συμπληρωθεί με κάτι πιο σκαμπρόζικο. Ετσι κατά το απόγευμα φεύγοντας απο δουλειά πέρασα απο το συγκεκριμένο μαγαζί.

Παρήλασαν οι Κάτια, Μάρτα, Ελλη, Νάταλυ, Αγάπη, Βαλέρια, Νικόλ.

Ετιμήθη η Μάρτα που είχα καιρό να πάω μαζί της.

Πρέπει να έχω πάει 5 φορές μαζί της συνολικά τα τελευταία 2 χρόνια.

Η συνέχεια στην κριτική την οποία και χρώσταγα.

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.857
Πόντοι
4.546
Η εργασία απο το σπίτι μετά απο κάποιο χρόνο γίνεται βαρετή διαδικασία. Ετσι ζητησα και μου έβγαλαν άδεια για να περάσω απο το γραφείο στη δουλειά μου για ...αλλαγή παραστάσεων ( σημεία των καιρών :grin::grin:)

Η... αλλαγή όμως έπρεπε να συμπληρωθεί με κάτι πιο σκαμπρόζικο. Ετσι κατά το απόγευμα φεύγοντας απο δουλειά πέρασα απο το συγκεκριμένο μαγαζί.

Παρήλασαν οι Κάτια, Μάρτα, Ελλη, Νάταλυ, Αγάπη, Βαλέρια, Νικόλ.

Ετιμήθη η Μάρτα που είχα καιρό να πάω μαζί της.

Πρέπει να έχω πάει 5 φορές μαζί της συνολικά τα τελευταία 2 χρόνια.

Η συνέχεια στην κριτική την οποία και χρώσταγα.
To be continued δηλαδή...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom