Νέα

Μασάζ Λαγουμιτζή 23 και Λεωφ. Συγγρού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.256
Πόντοι
2.306
Καλημέρα και καλή εβδομάδα.
Πρίν απο μία ώρα μίλαγα στο τηλέφωνο με την Σοφία και όλα δουλεύουν κανονικά.
Λέιλα έφυγε οριστικά.
Άρα από τα δυνατά πιστόλια ποια έχει μείνει? Μαρίνα?

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.794
Πόντοι
6.946
Καλημέρα και καλή εβδομάδα.
Πρίν απο μία ώρα μίλαγα στο τηλέφωνο με την Σοφία και όλα δουλεύουν κανονικά.
Λέιλα έφυγε οριστικά.
Από περιέργεια, εννοείς ότι έφυγε τελείως από τον χώρο ή από το συγκεκριμένο μασατζίδικο; Είχα περάσει καλά μάζι της 2-3 φορές και ήταν και καλή ψυχή.

Ntagkeron

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2019
Like
10
Πόντοι
0
Καλημέρα παίδες...ποίες δουλεύουν τώρα στο μαγαζί;

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Καλημέρα σε όλους. Χθές που πέρασα απο εκεί κοντά το μεσημέρι γιατί είχα δουλειά διαπίστωσα ότι το μαγαζί δουλεύει κανονικά.

Το ρόστερ που είδα. Ρίτα, Αγάπη, Ελλη, Πολίνα, Κάτια, Ναταλί, Βαλέρια, και δυο ακόμα στα δωμάτια απο ότι μου είπε η κυρία Σοφία.

Ετιμήθη το στανταράκι μου η Κάτια για την οποία έχω ήδη γράψει πιο παλιά κριτική.

Βλέπω εκτός απροόπτου επιστροφή στην κανονικότητα.

aaa1980

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2015
Κριτικές
11
Like
464
Πόντοι
326

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
2.880
Πόντοι
746
Πέρασμα στο λιοτρίβι 16:30 σήμερα το μεσημέρι. Τα δύο τουμπανάκια κάτια,ρίτα στο δωμάτιο για λεσβιακό.
Οι άλλες 3 κοπέλες σχεδόν προς καλές. Το έχει η μοίρα μου να μην μπορώ να τις πετύχω.

Ntagkeron

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2019
Like
10
Πόντοι
0
Καλημέρα παίδες..μια ερώτηση ποίες από τις δύο είναι καλύτερη, η Ρίτα ή η Κάτια...πήγα και με τις δύο... αλλά για είμαι είναι τοπ και η δύο .
Πείτε μου την γνώμη σας ?

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.794
Πόντοι
6.946
Καλημέρα παίδες..μια ερώτηση ποίες από τις δύο είναι καλύτερη, η Ρίτα ή η Κάτια...πήγα και με τις δύο... αλλά για είμαι είναι τοπ και η δύο .
Πείτε μου την γνώμη σας ?
Να πω καταρχάς πως μέχρι τώρα έχω πάει περίπου από 5+ φορές με την κάθε μιά τους, είναι τα στανταράκια μου μερικές φορές, αν και πήγα/πάω με τις περισσότερες από εκεί.
Αμφότερες είναι υπέροχες και καβλίτσες/καβλάρες, αλλά μάλλον θα έλεγα η Κάτια, περισσότερο λόγω μεγαλύτερης εμπειρίας ίσως; Προτέρημα ότι προσφέρει και φουλ.
Η Ρίτα πάντως γίνεται όλο και καλύτερη κάθε φορά που την συναντώ, ίσως επειδή την ξέρω και με ξέρει αρκετά, περνάω πολύ καλά.
Και οι δύο είναι κορυφαίες επιλογές, πάντως.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.863
Πόντοι
3.846
Να πω καταρχάς πως μέχρι τώρα έχω πάει περίπου από 5+ φορές με την κάθε μιά τους, είναι τα στανταράκια μου μερικές φορές, αν και πήγα/πάω με τις περισσότερες από εκεί.
Αμφότερες είναι υπέροχες και καβλίτσες/καβλάρες, αλλά μάλλον θα έλεγα η Κάτια, περισσότερο λόγω μεγαλύτερης εμπειρίας ίσως; Προτέρημα ότι προσφέρει και φουλ.
Η Ρίτα πάντως γίνεται όλο και καλύτερη κάθε φορά που την συναντώ, ίσως επειδή την ξέρω και με ξέρει αρκετά, περνάω πολύ καλά.
Και οι δύο είναι κορυφαίες επιλογές, πάντως.
Ε καλά δεν υπάρχει σύγκριση όταν η μια κάνει φουλ πρόγραμμα και η άλλη όχι.

Έχω δοκιμάσει μόνο την Κάτια και είναι αστεράκι σαν υπηρεσία, αν και δεν είναι και το πιο όμορφο ρωσιδακι.

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.199
Πόντοι
4.365
Καλημέρα σε όλους. Χθές που πέρασα απο εκεί κοντά το μεσημέρι γιατί είχα δουλειά διαπίστωσα ότι το μαγαζί δουλεύει κανονικά.

Το ρόστερ που είδα. Ρίτα, Αγάπη, Ελλη, Πολίνα, Κάτια, Ναταλί, Βαλέρια, και δυο ακόμα στα δωμάτια απο ότι μου είπε η κυρία Σοφία.

Ετιμήθη το στανταράκι μου η Κάτια για την οποία έχω ήδη γράψει πιο παλιά κριτική.

Βλέπω εκτός απροόπτου επιστροφή στην κανονικότητα.

Καλησπέρα γίγαντα, για Ρίτα έχεις πρόσφατη άποψη; Την είχα πάρει πολύ αρχή και πέραν της φρεσκαδούρας δεν τρελάθηκα. Πάντως Κάτια δεν έχω δοκιμάσει.. Απ' ότι βλέπω επιβάλλεται

giorgos2226

Μέγας
Εγγρ.
9 Ιαν 2010
Κριτικές
19
Like
2.451
Πόντοι
4.577
Σαιτ δεν υπαρχει να δουμε τις κοπελες ?

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Καλησπέρα γίγαντα, για Ρίτα έχεις πρόσφατη άποψη; Την είχα πάρει πολύ αρχή και πέραν της φρεσκαδούρας δεν τρελάθηκα. Πάντως Κάτια δεν έχω δοκιμάσει.. Απ' ότι βλέπω επιβάλλεται
Καλησπέρα Φίλε :hi:

Να κάνουμε λοιπόν συγκριτικό όπως κάνουν στα αμάξια ??:grin::grin::grin::grin::grin:

Πάμε Κάτια versus Ρίτα.

Η Κάτια είναι μελαχρινή, η Ρίτα καστανόξανθη. Η Κάτια έχει ουδέτερο πρόσωπο αλλά μεγάλα γαλάζια ωραία μάτια. Η Ρίτα έχει πιο σκαμπρόζικο όμορφο προσωπάκι, αντιπροσωπευτικό αυτού που λέγεται diamond shape face.

Τα σώματά τους μοιάζουν. Είναι λεπτά νεανικά και νευρώδη. Η Κάτια πρέπει να είναι 4-5 πόντους ψηλότερη.

Η Ρίτα όμως πρέπει να είναι 4-5 χρόνια νεότερη.

Οσον αφορά τις υπηρεσίες είναι αρκετά καλές και οι δύο. Η Ρίτα έχει περισσότερη ''θεατρικότητα'' στις αντιδράσεις της, αντίθετα η Κάτια το ζεί πραγματικά. Αυτό βέβαια αντιπροσωπεύει την δική μου εμπειρία, άλλοι μπορεί να έχουν διαφορετική. Επίσης η Κάτια κάνει πρωκτικό, η Ριτα όχι.

Θα μου ήταν πολύ δύσκολο να διαλέξω. Αλλά με την μαλακία που με δέρνει με τις γυναίκες δεν μπαίνω σε διλήματα. Πάω και με τις δυο και τελειώνει το θέμα. Εχω πάει σίγουρα απο 3 φορές με την καθεμιά χωρίς να θυμάμαι ακριβώς πόσες. Περισσότερα στις κριτικές

Ελπίζω να βοήθησα :hi:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
Η Ζωη δουλευει ακομα παιδια? Ξερετε?

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
3.939
Πόντοι
2.846
Το αστέρι του μαγαζιού , η καυλωστρα Μαίρη που μας χαρίζει απλόχερα το κωλουρι της ξέρουμε πότε γυρνάει ?? Ας πει κάποιος αν γνωρίζει , Θέλω να ξαναφαω το τραγανό κουλούρι της !!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom