Στη τελευταία επίσκεψη μου λοιπόν παρέλασαν 18 παρακαλώ κοπέλες.
.....
Άψογος και χρηστικότατος ο Mind, όπως πάντα δηλαδή... Να συμπληρώσω όπου έχω γνώμη για κάτι παραπάνω ή διαφορετικό:
Μάρτα : Ουκρανή. Το πιο καλό συνδυαστικό overall πακέτο στο κατάστημα. Ακούραστο Sex Machine.
Ζωή : H Milf cougar. Ωραία ώριμη κοπέλα, θα σε φάει ολόκληρο. Εγγύηση.
Νικόλ : Καλό κορμί και τίμια κοπέλα. Σαφώς λειτουργεί σε χαμηλότερες στροφές από τον ανταγωνισμό.
Ρίτα : Μινιόν μοντελο-πιπίνι. Κορμί ΑΑΑ. Για μένα ότι πιο φρέσκο και όμορφο (μόνο λίγο μπόι λείπει) στο κατάστημα, και με δυνατό πρόγραμμα. Για πιπινοφάγους είναι η πρώτη επιλογή.
Βαλέρια : Milf, μικρή στο μάτι και μεγάλη στο κρεβάτι. Επίσης μια εξαιρετική περίπτωση. Θα έλεγα πως η Βαλέρια είναι η Ρίτα στα διπλά της χρόνια (και στο μελαχρινό).
Βίκη : Συμφωνώ και επαυξάνω. Κορμί θηλυκότατο. Επίσης είναι ήρεμη/υποτακτική κοπέλα, δεν σε τρώει, την τρως.
Πολίνα : Νταρντάνα Ρωσίδα. Επίσης πολύ καλή επιλογή, αν και με τα φεγγάρια της.
Αγάπη : Προσωπικά εν την έχω πετύχει σε "καλό φεγγάρι". Πάμε για άλλα.
Και τέλος να σχολιάσουμε και την άριστη και ευγενέστατη υπηρεσία, την κυρία Σοφία, που είναι ίσως η καλύτερη στο χώρο αυτήν την στιγμή.
Γενικά το κατάστημα έχει τόσες πολλές και καλές επιλογές που είναι εγγύηση ότι θα βρεις να περάσεις πολύ όμορφα.