Νέα

Μασάζ Λαγουμιτζή 23 και Λεωφ. Συγγρού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (2 μέλη και 19 επισκέπτες)

Christian Kenway

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Απρ 2023
Κριτικές
33
Like
2.654
Πόντοι
2.591
Γιάννη σε διάβασα και σουβαλα και like όχι περισσότερο για την κριτική σου,αλλά γιατί κατάφερες να ξεφύγεις από το μουνι της Παολας....:woldman:
Και την κωλοτρυπίδα της μήν ξεχνάμε :booty:

Elganador

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Οκτ 2022
Κριτικές
166
Like
32.613
Πόντοι
32.548

Pilotos13

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2016
Κριτικές
3
Like
250
Πόντοι
1
Καλησπέρα σε όλους πέρασε κανεις να μας πει αν υπάρχει κάτι καινούργιο καλό στο μαγαζί ή να το αφήσουμε στο χρονοντούλαπο όπως γίνεται τον τελευταίο χρόνο δηλαδή…

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
41
Like
28.446
Πόντοι
11.096
Καλησπέρα σε όλους πέρασε κανεις να μας πει αν υπάρχει κάτι καινούργιο καλό στο μαγαζί ή να το αφήσουμε στο χρονοντούλαπο όπως γίνεται τον τελευταίο χρόνο δηλαδή…
Μάλλον τό δεύτερο. Καινούριο καί καλό όχι δυστυχώς.
Σημερινό ρόστερ Αγγελική, Ειρήνη, Ρίτα, Τατιάνα, Πωλίνα, Έλενα

Pilotos13

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2016
Κριτικές
3
Like
250
Πόντοι
1
Μάλλον τό δεύτερο. Καινούριο καί καλό όχι δυστυχώς.
Σημερινό ρόστερ Αγγελική, Ειρήνη, Ρίτα, Τατιάνα, Πωλίνα, Έλενα
Σ’ευχαριστω πολύ για την απάντηση φίλε καταλαβα συμφωνώ!

panta_sikomenos1

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2024
Like
471
Πόντοι
20
Καλησπέρα μυστες μου μήπως γνωρίζει κάποιος αν θα ξανα έρθει στο ίδρυμα η Άντζελα πήρα την Κ. Σοφία χθες αλλα μου ανεφερε μια Ρίτα οτι ειναι το ιδιο και με καλύτερες υπηρεσίες από την Άντζελα προσωπικά εκεί πήγαινα μόνο για Άντζελα και δεν είχα μπει ποτέ με καμία άλλη Κοπέλα!

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
29
Like
21.209
Πόντοι
5.946

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
29
Like
21.209
Πόντοι
5.946
Μιλφ σίγουρα, Μάλι ξανθό κόκκινο ή κάτι τέτοιο, την είδα στο φεύγα για λίγο πηγαίνοντας πάνω.
κοντό σχετικά όχι μακρύ...

07.jpg

Titser

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2023
Κριτικές
5
Like
621
Πόντοι
300
Καλησπέρα … Λαγουμιτζή κλειστά κ σήμερα λογικά γιατί δεν απαντάει κανείς … στο αδερφό στη Συγγρου εχει 3 κοπέλες : Ελένη, Βίκυ κ Αλεσια .. Χρόνια πολλά σε όλους με υγεία ! Καλές γιορτές να έχουμε

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
1.190
Πόντοι
206
ΙΛΟΝΑ - ΑΡΠΑΧΤΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΙΓΕΣ

Επίσκεψη μέσα στις γιορτές και δεν περίμενα να κλείσει έτσι η χρονιά. Έχω δοκιμάσει αρκετές σλαβες του Σ42 και του Λ23 και πρώτη φορά πετυχαίνω Ουκρανή που φέρεται σαν Ρουμάνα.

Αλλά το σχέδιο έπρεπε να το είχα δει. Με ενημερώνει η κα.Σοφια ότι δεν έχει άλλες κοπέλες πέρα από ιλονα και μια άλλη. Φάνηκε λεπτό σώμα όπως γενικά γουστάρω και έτσι τη διάλεξα την Ιλονα για πρώτη φορά. Μου λέει όμως ότι θέλει μόνο 30 λεπτά, ενώ εγώ ήθελα μόνο 1 ώρα. Εκεί της λέει κάτι Ουκρανικά η κα.Σοφια και τελικά δέχεται. Κρατήστε το αυτό υπόψιν για παρακάτω.

Πάμε στο δωμάτιο, κλασικά φεύγει, μπανάκι και επιστρέφει. Ξεκινάμε με φιλιά, μπουκι όλα καλά. Ανεβαίνει πάνω, τον παίρνει όλον μέσα κανένα θέμα.
Την ξαπλώνω και ξεκινάμε τα περίεργα. Τα πόδια κάπως να τα κλείνει για να μην τον παίρνει όλο μέσα. Λέω να μη μιλήσω. Τη γυρνάω στα 4, πάω να τον βάλω και με κόβει. Λέει είναι πολύ μεγάλο για μένα!!! Ποιος , η Ουκρανη με τα ξεχειλωμενα μουνόχειλα. Που γαμαμε Ταυλανδες με πραγματικά στενά μουνια και δεν διαμαρτύρονται..
Της τον πετάω στο στόμα για τελείωμα και αρχίζω να προβληματίζομαι τι θα γίνει στο υπόλοιπο 40λεπτο. Αλλά το είχε σκεφτεί ήδη και αυτό. Μου κάνει ότι δεν μπορεί να συνεχίσει και να μου γυρίσει τα ρέστα από τα 100€..

Και φταίω εγώ με σκεφτώ τώρα ότι το κανονισε με την κα Σοφία από την αρχή ότι στο 30λεπτο θα έβρισκε δικαιολογία για να με στείλει;
Πετυχαίνω τη κα Σοφία στο φεύγα στα σκαλιά και της λέω τι έγινε. Και μου κάνει απορημένη: Μα αφού είναι αστέρι, πώς έγινε αυτό;
Είπα μέσα μου ότι δεν αξίζει να ασχοληθώ άλλο και απλά έφυγα χωρίς άλλες κουβέντες.

jpm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2010
Κριτικές
6
Like
157
Πόντοι
280
Έχει έρθει μια καινούργια λένε.. Στέλλα.. τώρα πήρα τηλέφωνο και έμαθα.. έχει περάσει κανείς; Ξέρουμε τίποτα ή θα φάμε τα μούτρα;

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4.941
Πόντοι
456

Επίσκεψη μέσα στις γιορτές και δεν περίμενα να κλείσει έτσι η χρονιά. Έχω δοκιμάσει αρκετές σλαβες του Σ42 και του Λ23 και πρώτη φορά πετυχαίνω Ουκρανή που φέρεται σαν Ρουμάνα.

Αλλά το σχέδιο έπρεπε να το είχα δει. Με ενημερώνει η κα.Σοφια ότι δεν έχει άλλες κοπέλες πέρα από ιλονα και μια άλλη. Φάνηκε λεπτό σώμα όπως γενικά γουστάρω και έτσι τη διάλεξα την Ιλονα για πρώτη φορά. Μου λέει όμως ότι θέλει μόνο 30 λεπτά, ενώ εγώ ήθελα μόνο 1 ώρα. Εκεί της λέει κάτι Ουκρανικά η κα.Σοφια και τελικά δέχεται. Κρατήστε το αυτό υπόψιν για παρακάτω.

Πάμε στο δωμάτιο, κλασικά φεύγει, μπανάκι και επιστρέφει. Ξεκινάμε με φιλιά, μπουκι όλα καλά. Ανεβαίνει πάνω, τον παίρνει όλον μέσα κανένα θέμα.
Την ξαπλώνω και ξεκινάμε τα περίεργα. Τα πόδια κάπως να τα κλείνει για να μην τον παίρνει όλο μέσα. Λέω να μη μιλήσω. Τη γυρνάω στα 4, πάω να τον βάλω και με κόβει. Λέει είναι πολύ μεγάλο για μένα!!! Ποιος , η Ουκρανη με τα ξεχειλωμενα μουνόχειλα. Που γαμαμε Ταυλανδες με πραγματικά στενά μουνια και δεν διαμαρτύρονται..
Της τον πετάω στο στόμα για τελείωμα και αρχίζω να προβληματίζομαι τι θα γίνει στο υπόλοιπο 40λεπτο. Αλλά το είχε σκεφτεί ήδη και αυτό. Μου κάνει ότι δεν μπορεί να συνεχίσει και να μου γυρίσει τα ρέστα από τα 100€..

Και φταίω εγώ με σκεφτώ τώρα ότι το κανονισε με την κα Σοφία από την αρχή ότι στο 30λεπτο θα έβρισκε δικαιολογία για να με στείλει;
Πετυχαίνω τη κα Σοφία στο φεύγα στα σκαλιά και της λέω τι έγινε. Και μου κάνει απορημένη: Μα αφού είναι αστέρι, πώς έγινε αυτό;
Είπα μέσα μου ότι δεν αξίζει να ασχοληθώ άλλο και απλά έφυγα χωρίς άλλες κουβέντες.
Το ίδιο ακριβώς συνέβη και σε εναν γνωστό μου με μια Πωλίνα (περιγραφή δεν ξέρω) πλήρωσε 100 και στο μισάωρο έφυγε η κοπέλα και του γύρισαν πίσω τα 20€ !!!
Εσύ πήρες τίποτα πίσω ?

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.340
Πόντοι
5.916
μια βανέσσα με τατουαζ λογικά στρίπερ επανεμφανίστηκε????

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.547
Πόντοι
2.456

Το ίδιο ακριβώς συνέβη και σε εναν γνωστό μου με μια Πωλίνα (περιγραφή δεν ξέρω) πλήρωσε 100 και στο μισάωρο έφυγε η κοπέλα και του γύρισαν πίσω τα 20€ !!!
Εσύ πήρες τίποτα πίσω ?
Μήπως να λέμε στη πονηρή υπηρεσία όταν γίνεται το νταραβερι (θέλω ώρα) ,
αν στο μισάωρο πιάσει πονοκέφαλος την μπούμπου, να στέλνει άλλη χωρίς παραπάνω χρέωση;

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
1.190
Πόντοι
206
Εσύ πήρες τίποτα πίσω ?
Σαφώς.
Έγραψα πιο πάνω ότι γύρισε τα ρέστα πίσω.
Στα λεφτά δεν κλέβουν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom