petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.558
- Πόντοι
- 41.813
απο αλλους περιμενουμε να πουν.Κανένας μπουστης δεν λέει
εγω εχω τρεις μηνες να παω,το ειπα.
απο αλλους περιμενουμε να πουν.Κανένας μπουστης δεν λέει
Θά μάθω καί θά ενημερώσω αφού υπάρχει έρωτας μεγάλοςαπο αλλους περιμενουμε να πουν.
Αυτό το 'ευτυχώς' ήταν ένα πεταμένο 100άρικο ......(ακολουθεί κριτική)Καλησπερα και απο μενα,
Επειδη ειδα πως αναφερθηκε το ονομα της(Μυρα) ηταν να βρεθω χθες μαζι της Bill(αντιτιμο 150 1h)
Με εστησε.
Πλεον δουλευει σε στυλομαγαζο, δεν ξερω ποιο και ουτε με νοιαζει.
Στο διαλο να παει.
Ευτυχως υπαρχει η Ριτα.
Αυτα και καλα γαμησια.
ρε για την και καλά πορνοστάρ λέτε την alice???αυτή ήταν πριν 2-3 χρόνια εκεί για πολύ λίγο και την έδιωξε η κυρα σοφία άρον άροναν παει κανεις να τσεκαρει τα τατου.
η Αλικη εχει μεγαλα γραμματα τατου κατω απο το στηθος κι ενα πιστολι στο μπουτι.
αυτα θυμαμαι.
εχω χρονια να την δω.
περισσοτερα θα μας πει ο @pilofori που ειναι το κοριτσι του
Το θέμα είναι πότε έχουμε επιστροφή Ρωσίδαρας μιλφαρας Ντιάνα η Τζιανα οπως την έλεγε η κυρία ΣοφίαΓια όποιον τυχών τόν ενδιαφέρει έχουμε επιστροφή Πωλίνας, όι λίγο ποίο παλιοί θά ξέρουν.
Ήταν για Σεπτέμβρη επιστροφή αλλά ακόμα τίποτα, και δεν την πρόλαβα την μιλφαρα.Το θέμα είναι πότε έχουμε επιστροφή Ρωσίδαρας μιλφαρας Ντιάνα η Τζιανα οπως την έλεγε η κυρία Σοφία
Ειρηνη δουλεύει;Ήταν για Σεπτέμβρη επιστροφή αλλά ακόμα τίποτα, και δεν την πρόλαβα την μιλφαρα.
Κανονικά αλλά όχι όλες τής ημέρες.Ειρηνη δουλεύει;
Ξερεις καμμία στανταρντ μέρα ή να πάρουμε τηλ?Κανονικά αλλά όχι όλες τής ημέρες.
Συνήθως δούλευε Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο και Κυριακή.Ξερεις καμμία στανταρντ μέρα ή να πάρουμε τηλ?
Δυνατό μιλφακι...Ήταν για Σεπτέμβρη επιστροφή αλλά ακόμα τίποτα, και δεν την πρόλαβα την μιλφαρα.
απο αλλους περιμενουμε να πουν.
Για αυτό κάνουνε μαύρα μάτια να σε δουν στο μαγαζί .προσφατη συναντηση με Βαλ κυριοι.
το ραντεβου κλειστηκε πολυ ευκολα και γρηγορα με δυο-τρια μηνυματα στο viber της για τον Βασιλακη.