Σήμερα 9 κοπέλες. Καλό για Κυριακή.
Αγγελική, Χριστίνα, Αναστασία, Αλεξάνδρα, Γιάννα, Ειρήνη, Ιλονα, Αγάπη2, Άντζελα.
Αγάπη 2 όμορφη γυναίκα ψηλή με πολύ ωραίο πρόσωπο και πολύ όμορφα μάτια, μελαχρινή και από σωματότυπο κρεβατογεμιστρα, όχι χονδρή αλλά γυναικάρα θηλυκή γυναίκα, όσο για τά μπούτια τής που έχει γίνει λόγος εγώ απλά θά πώ μια χαρά είναι ή κοπέλα και κάτι παραπάνω. Κοινωνική χαμογελαστή τίς βάζω άριστα.
Όι κοντοί όμως δεν ξέρω πώς θά την βολεψουν μέσα
θά έχουν ένα πρόβλημα
για τούς ψηλούς είναι μια χαρά. Η κοπέλα είναι νέα στον χώρο και θέλει τόν καιρό τής ακόμα νά προσαρμοστεί και είμαι σχεδόν σίγουρος ότι έχει νά δώσει πολλά...... οπότε θά τιμηθεί αργότερα.
Άντζελα (αν θυμάμαι καλά) ή κάτι τέτοιο, νέα κοπέλα νέα άφιξη στον χώρο τού 23 και νέα στον χώρο γενικά. Αδύνατη λεπτή κοπέλα μελαχρινή με ίσιο μαλλί καί ωραίο πρόσωπο, γενικά ωραία παρουσία. Σφιγμένη κάπως με αμήχανες κινήσεις στο σαλόνι, θά τής δώσω επίσης τόν χρόνο τής για συνάντηση.
Εδώ τό "πουλάκι" που με είχε ενημερώσει πρίν μέρες για νέες αφίξεις έκανε λάθος την προέλευση, ή κοπέλα δηλώνετε εξ Αλβανίας με κάθε επιφύλαξη αλλά εμένα δεν με χαλάει.
Προτίμησα σίγουρες στάνταρ επιλογές δεν ήθελα ρίσκο κλπ.... όπου έφυγα άλλος άνθρωπος, ανανεωμένος, φρέσκος με άδειασε εντελώς έως την επόμενη φορά