Νέα

Μασάζ Λαγουμιτζή 23 και Λεωφ. Συγγρού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.732
Πόντοι
41.813
Τί έγινε τόν κατάπιε ή λαδοκορι; :2funny::2funny::2funny::2funny:
Βρε λες νά ήταν αυτός τό τετράωρο ραντεβού; Γούστο θά έχει!!!! Καί μου τό παίζει παρθένα μετά :2funny::2funny::2funny:

Όχι βέβαια ότι εσύ πάς πίσω με τά δίωρα αλλά λέμε τώρα.....:tooth:
απο δω το πας,απο κει το φερνεις,ολο σε μενα καταληγεις. :knuppel:
εγω εφυγα σημερα,δεν εκατσα και διωρο εχω να κανω μηνες.
για τον αλλον μιλαγαμε.
ρε λες να μην βγηκε ζωντανος? :grin:

:priest::priest::priest::priest::priest::priest::priest:

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
61
Like
29.335
Πόντοι
22.886
ο @dimigoall ακομα γαμαει εν τω μεταξυ απο το μεσημερι?
απογευμα φτασαμε :grin:
:coffee::coffee::coffee::coffee:
και λετε για μενα οτι παιρνω διωρα με το κοριτσι. :badair:
Τί έγινε τόν κατάπιε ή λαδοκορι; :2funny::2funny::2funny::2funny:
Βρε λες νά ήταν αυτός τό τετράωρο ραντεβού; Γούστο θά έχει!!!! Καί μου τό παίζει παρθένα μετά :2funny::2funny::2funny:

Όχι βέβαια ότι εσύ πάς πίσω με τά δίωρα αλλά λέμε τώρα.....:tooth:
Βαλεντίνα κύριοι ....
Μία όαση στην έρημο της Συγγρού ... :cussing:
Όταν επανέλθει το ζάχαρο μου σε φυσιολογικά επίπεδα και πέσουν πίεση και παλμοί θα καθήσω να γράψω κριτική ... :dancing:

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
27.100
Πόντοι
11.096
απο δω το πας,απο κει το φερνεις,ολο σε μενα καταληγεις. :knuppel:
εγω εφυγα σημερα,δεν εκατσα και διωρο εχω να κανω μηνες.
για τον αλλον μιλαγαμε.
ρε λες να μην βγηκε ζωντανος? :grin:

:priest::priest::priest::priest::priest::priest::priest:
Μα είναι γνωστά τά έργα σού στό ίδρυμα :2funny: μήπως θες νά φωνάξουμε καί τόν @baroc νά μας πει την άποψη τού :grin:
Βαλεντίνα κύριοι ....
Μία όαση στην έρημο της Συγγρού ... :cussing:
Όταν επανέλθει το ζάχαρο μου σε φυσιολογικά επίπεδα και πέσουν πίεση και παλμοί θα καθήσω να γράψω κριτική ... :dancing:
Συμβουλές πάρε από τόν @petergsp ξέρει αυτός :tooth:

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
61
Like
29.335
Πόντοι
22.886
Μα είναι γνωστά τά έργα σού στό ίδρυμα :2funny: μήπως θες νά φωνάξουμε καί τόν @baroc νά μας πει την άποψη τού :grin:

Συμβουλές πάρε από τόν @petergsp ξέρει αυτός :tooth:
Βρε σαν πουλάκι θα κοιμηθώ το βράδυ :zzzzz:
Μλκ άδειασα μέχρι τις πατούσες :2funny::2funny::2funny:
Είχα και κάτι ρευματικά που με ταλαιπωρούσαν :fuck1: ...
Βρήκε όλους τους κόμπους :buck2:

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
27.100
Πόντοι
11.096
Βρε σαν πουλάκι θα κοιμηθώ το βράδυ :zzzzz:
Μλκ άδειασα μέχρι τις πατούσες :2funny::2funny::2funny:
Είχα και κάτι ρευματικά που με ταλαιπωρούσαν ...
Βρήκε όλους τους κόμπους :buck2:
Βρε τόν μπαγασα κάτι ξέρει αυτός πού παίρνει διωρακια :D:

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846
Από λεπτά κορμιά ποιές έχουν μείνει τώρα που λείπουν Ριτα, Κάτια;

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.911
Πόντοι
9.275
Από λεπτά κορμιά ποιές έχουν μείνει τώρα που λείπουν Ριτα, Κάτια;
Η Αναστασία πάντως εκεί ήταν τις προάλλες που πέρασα.
Είναι Ρωσίδα, μελαχρινή, πολύ λεπτή, 40 βάλε, επίπεδο Conference League.
Υπάρχουν κριτικές να διαβάσεις...

zolie

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2010
Like
122
Πόντοι
1
Η Αναστασία πάντως εκεί ήταν τις προάλλες που πέρασα.
Είναι Ρωσίδα, μελαχρινή, πολύ λεπτή, 40 βάλε, επίπεδο Conference League.
Υπάρχουν κριτικές να διαβάσεις...
Όμορφη η Αναστασία αλλά δεν κάνει ούτε για σφήνα στον γκασμά .

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846
Δυστυχώς άθλια η κατάσταση σήμερα.
4 κοπέλες μόνο και διαθέσιμες 2 πενηνταρες...
Απλά χαιρέτησα

Pilotos13

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2016
Κριτικές
3
Like
242
Πόντοι
1
Δυστυχώς άθλια η κατάσταση σήμερα.
4 κοπέλες μόνο και διαθέσιμες 2 πενηνταρες...
Απλά χαιρέτησα
Καλημερα συνάδελφε θυμάσαι ονόματα να μας πεις όχι από τις πενηνταρες :cheesy:

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.732
Πόντοι
41.813
οπως λεμε τα καλα λοιπον για το μαγαζι,ετσι πρεπει να λεγονται και τα ασχημα.

επισκεψη χθες μετα απο συνεννοηση στο τηλεφωνο και κλεισιμο ραντεβου με την Ειρηνη.
το ραντεβου κλειστηκε νωρις το μεσημερι,γυρω στις 13:00 για το απογευμα,μετα απο τεσσερις-πεντε ωρες δηλαδη για τις και μιση (+30').
φτανω στις +20' για να ειμαι κυριος στο ραντεβου μου και τυπικος.
με εκπληξη μου μολις ανεβηκα με πληροφορει η κυρια Σοφια οτι η Ειρηνη θα βγει σε 40' απο το δωματιο!!!!!
μα λεω εχουμε κλεισει ραντεβου σε 10' απο τωρα.
κατι ετυχε μου λεει και μου προτεινε καποιες αλλες που ηταν διαθεσιμες ή να περιμενω στο δωματιο την Ειρηνη για τα επομενα 40'.
φυσικα αρνηθηκα κι εφυγα.

ορμωμενος απο το γεγονος οτι αλλες δυο φορες που εχει τυχει αναλογο περιστατικο με κανονισμενο ραντεβου μου,η συμπαθεστατη κυρια Σοφια με ειδοποιησε εγκαιρως για να το αλλαξουμε.
αυτη τη φορα λοιπον ουτε ειδοποιηση υπηρξε,ουτε τιποτα.
ευκολα βγαινει το συμπερασμα λοιπον οτι παρουσιαστηκε πελατης τελευταια στιγμη,την ωρα που πλησιαζε το ραντεβου μου και τον ''στριμωξαν'' αναμεσα ,για να μην τον χασουν,πονταροντας στο οτι ή θα καθισω να περιμενω 40' ή οτι θα επαιρνα καποια αλλη οντας καβλωμενος.
ε δεν τους βγηκε λοιπον.

αγαπητη και συμπαθεστατη κυρια Σοφια θα σου προτεινα ή θα σε συμβουλευα αν θελεις,να μην ακολουθεις τα βηματα της συναδελφισσας σου στο αδελφο καταστημα της Σ40-42,που ολοι μας την βριζουμε νυχθημερον για τον τροπο με τον οποιο διαχειριζεται την κατασταση στο μαγαζι που εργαζεται.
μεχρι τωρα μια χαρα τα καταφερνετε. αν αρχισετε να κανετε τα ιδια με εκεινη,πολυ γρηγορα ολοι θα αρχισουν τα παραπονα και τις αναφορες και εδω.
ειναι κριμα γιατι ολοι εχουμε εναν καλο λογο να λεμε για σενα και για το ποσο καλα χειριζεσαι την κατασταση και κριμα να αρχισει να χαλαει.
εχει χαλασει που εχει χαλασει η ποιοτητα των κοριτσιων με τις μη ανανεωσεις του ροστερ,μη χαλασει και αυτο.

αγαπητη Ειρηνη,επειδη ξερω οτι ολα τα κοριτσια μας διαβαζετε.
δεν νομιζω να μην εισαι γνωστης ολων αυτων που αναφερω.
το πελατολογιο της η καθε κοπελλα το χτιζει με το σωστο σερβις που προσφερει και τη συνεπεια της στους χρονους και δεν νομιζω το χθεσινο να σε τιμα.
την καλη φημη ναι μεν μπορει καποια να την κατακτησει ευκολα με δυο - τρεις καλες κριτικες και σχολια,πρεπει ομως και να την διατηρησει στο χρονο και αυτο ειναι το πιο δυσκολο.
ειναι κριμα να ''κρεμας'' αυτους που σε εμπιστευονται οτι θα περασουν καλα με τετοιες συμπεριφορες.
ακομα και πελατης καλυτερος να ηταν αυτος που προεκυψε,επρεπε και εσυ και η κυρια Σοφια να εχετε εγκαιρως ειδοποιησει για αλλαγη της ωρας.
πρωτη κιτρινη καρτα λοιπον στο μαγαζι απο μενα και ας ελπισουμε να μην ξανασυμβει και γινει κοκκινη καρτα.

Υ.Γ. και για να μην νομιζουν τα κοριτσια ή το μαγαζι οτι δεν υπαρχουν επιλογες,να σας πληροφορησω οτι μολις εφυγα,σηκωσα το κινητο και πηρα δυο τηλεφωνα.
στο δευτερο εκλεισα αμεσως με αλλη κοπελλα ανεξαρτητη,χωρις πολλη σκεψη.
περασα δυο ωριτσες ζαχαρη με το στανταρακι μου και το συμβαν για μενα ηταν σαν να μην εγινε.
θελω να πω οτι εμεις εχουμε επιλογες πολυ περισσοτερες απο οτι ισως νομιζετε και πονταρετε στην καβλα της στιγμης.
ας ελπισουμε λοιπον να μην ξανασυμβει,πραγμα που το ευχομαι.
ολοι κερδισμενοι θα βγουμε.:wink:

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
27.100
Πόντοι
11.096

επισκεψη χθες μετα απο συνεννοηση στο τηλεφωνο και κλεισιμο ραντεβου με την Ειρηνη.
το ραντεβου κλειστηκε νωρις το μεσημερι,γυρω στις 13:00 για το απογευμα,μετα απο τεσσερις-πεντε ωρες δηλαδη για τις και μιση (+30').
με εκπληξη μου μολις ανεβηκα με πληροφορει η κυρια Σοφια οτι η Ειρηνη θα βγει σε 40' απο το δωματιο!!!!!
κατι ετυχε μου λεει και μου προτεινε καποιες αλλες που ηταν διαθεσιμες ή να περιμενω στο δωματιο την Ειρηνη για τα επομενα 40'.

ορμωμενος απο το γεγονος οτι αλλες δυο φορες που εχει τυχει αναλογο περιστατικο με κανονισμενο ραντεβου μου,η συμπαθεστατη κυρια Σοφια με ειδοποιησε εγκαιρως για να το αλλαξουμε.
ευκολα βγαινει το συμπερασμα λοιπον οτι παρουσιαστηκε πελατης τελευταια στιγμη,την ωρα που πλησιαζε το ραντεβου μου και τον ''στριμωξαν'' αναμεσα ,για να μην τον χασουν,πονταροντας στο οτι ή θα καθισω να περιμενω 40' ή οτι θα επαιρνα καποια αλλη οντας καβλωμενος.
ε δεν τους βγηκε λοιπον.

αγαπητη και συμπαθεστατη κυρια Σοφια θα σου προτεινα ή θα σε συμβουλευα αν θελεις,να μην ακολουθεις τα βηματα της συναδελφισσας σου στο αδελφο καταστημα της Σ40-42,που ολοι μας την βριζουμε νυχθημερον για τον τροπο με τον οποιο διαχειριζεται την κατασταση στο μαγαζι που εργαζεται.
μεχρι τωρα μια χαρα τα καταφερνετε. αν αρχισετε να κανετε τα ιδια με εκεινη,πολυ γρηγορα ολοι θα αρχισουν τα παραπονα και τις αναφορες και εδω.
ειναι κριμα γιατι ολοι εχουμε εναν καλο λογο να λεμε για σενα και για το ποσο καλα χειριζεσαι την κατασταση και κριμα να αρχισει να χαλαει.
εχει χαλασει που εχει χαλασει η ποιοτητα των κοριτσιων με τις μη ανανεωσεις του ροστερ,μη χαλασει και αυτο.

το πελατολογιο της η καθε κοπελλα το χτιζει με το σωστο σερβις που προσφερει και τη συνεπεια της στους χρονους και δεν νομιζω το χθεσινο να σε τιμα.
την καλη φημη ναι μεν μπορει καποια να την κατακτησει ευκολα με δυο - τρεις καλες κριτικες και σχολια,πρεπει ομως και να την διατηρησει στο χρονο και αυτο ειναι το πιο δυσκολο.
ειναι κριμα να ''κρεμας'' αυτους που σε εμπιστευονται οτι θα περασουν καλα με τετοιες συμπεριφορες.
ακομα και πελατης καλυτερος να ηταν αυτος που προεκυψε,επρεπε και εσυ και η κυρια Σοφια να εχετε εγκαιρως ειδοποιησει για αλλαγη της ωρας.
πρωτη κιτρινη καρτα λοιπον στο μαγαζι απο μενα και ας ελπισουμε να μην ξανασυμβει και γινει κοκκινη καρτα.

Υ.Γ. και για να μην νομιζουν τα κοριτσια ή το μαγαζι οτι δεν υπαρχουν επιλογες,να σας πληροφορησω οτι μολις εφυγα,σηκωσα το κινητο και πηρα δυο τηλεφωνα.
περασα δυο ωριτσες ζαχαρη με το στανταρακι μου και το συμβαν για μενα ηταν σαν να μην εγινε.
θελω να πω οτι εμεις εχουμε επιλογες πολυ περισσοτερες απο οτι ισως νομιζετε και πονταρετε στην καβλα της στιγμης.
Έτσι όπως τά λες ποντάρουν στήν καύλα να μείνεις και στο ότι έλα μωρέ κάπου θά τά στριμωξουμε όλα νά μήν χάσουμε και τό ραντεβού που ήρθε, δηλαδή όλα δικά τους.

Ένα έχω να πώ αν νομίζουν ότι θά βγάλουν τά σπασμένα τής αναδουλειας και τό συνεχίσουν τότε θά χάσουν και αυτά τά λίγα από τούς σταθερούς πελάτες.
Δεν φτάνει πού από ρόστερ είναι άστα, βλέπω ότι πάει να γίνει συνήθεια αυτή ή τακτική.

Σέ επίσκεψη μου πριν μέρες χωρίς ραντεβού πέρασα νά δω ποιες είναι ελεύθερες όπου δεν χρειάστηκε να δω τίς κοπέλες γιατί τίς ξέρω, μου ανακοίνωσε ή κ. Σοφία και ελεύθερη για μισή ώρα την Ειρήνη μετά έχει κλεισμένο ραντεβού, λέω ευχαριστώ αλλά θέλω για μία ώρα θά έρθω κάποια άλλη φορά, ή απάντηση που είχα από την ευγενική κ.σοφια "έλα πέρασε για μία ώρα και θά τά βολεψω κάπως κάτι θά πώ"
Μα λέω έχει άλλο ραντεβού σέ μισή ώρα, χαιρέτισα ευγενικά και έφυγα γιατί πρώτον ό αλλος δεν είναι μαλάκας νά περιμένει μισή ώρα και παραπάνω με τά μπες βγες και τά μπάνια τής κοπέλας θά ήταν σίγουρα 45' λεπτά αναμονή, και δεύτερον δεν τό γουσταρα γιατί την άλλη φορά μπορεί νά ήμουν εγώ στήν θέση του περιμένοντας σαν τόν μαλακα εγώ στο δωμάτιο.

Φεύγοντας τό είπα ευγενικά ότι δεν είναι σωστό αυτό καί έλπιζα σε τυχαίο μεμονωμένο γεγονός.
Καί όπως καλά τά λέει ό φίλος peter όλες και ολοι διαβάζουν ειδικά οι κοπέλες στο χώρο που κάθονται, οπότε μήν σχολιάζεται μόνο τον κάθε πελάτη καί τά ραντεβού αλλά δείτε καί τά λάθη πού γίνονται.
Εναλλακτικές υπάρχουν ό πορνοκαταλογος γεμάτος, ελπίζω να μήν ακουστεί κάτι άλλο παρόμοιο από άλλον συναγωνιστή.

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
46
Like
4.263
Πόντοι
5.595
Eχει τυχει κ σε εμενα να το κανει αυτο η Κα Σοφια...
κλεισμενο ραντεβου δηλαδη.. κ να παω.. κ η κοπελα να ειναι στο δωματιο...
Φαουλ...
Αλλα εγω την δικαιολογησα... γιατι ετυχε μια φορα....
ε και δεν ειναι κ ευκολο να κουλαντρισεις 8-10 κοπελες...

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846
Σε σημερινή βόλτα, μόνο η Αλεξάνδρα διαθέσιμη...
Υποτίθεται ότι σήμερα θα είχε και πιο πολλές κοπέλες από χτες.
Απλά ξεφτίλα.

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
61
Like
29.335
Πόντοι
22.886

ε δεν τους βγηκε λοιπον.

Έτσι όπως τά λες ποντάρουν στήν καύλα να μείνεις και στο ότι έλα μωρέ κάπου θά τά στριμωξουμε όλα νά μήν χάσουμε και τό ραντεβού που ήρθε, δηλαδή όλα δικά τους.

Ένα έχω να πώ αν νομίζουν ότι θά βγάλουν τά σπασμένα τής αναδουλειας και τό συνεχίσουν τότε θά χάσουν και αυτά τά λίγα από τούς σταθερούς πελάτες.
Δεν φτάνει πού από ρόστερ είναι άστα, βλέπω ότι πάει να γίνει συνήθεια αυτή ή τακτική.

Σέ επίσκεψη μου πριν μέρες χωρίς ραντεβού πέρασα νά δω ποιες είναι ελεύθερες όπου δεν χρειάστηκε να δω τίς κοπέλες γιατί τίς ξέρω, μου ανακοίνωσε ή κ. Σοφία και ελεύθερη για μισή ώρα την Ειρήνη μετά έχει κλεισμένο ραντεβού, λέω ευχαριστώ αλλά θέλω για μία ώρα θά έρθω κάποια άλλη φορά, ή απάντηση που είχα από την ευγενική κ.σοφια "έλα πέρασε για μία ώρα και θά τά βολεψω κάπως κάτι θά πώ"
Μα λέω έχει άλλο ραντεβού σέ μισή ώρα, χαιρέτισα ευγενικά και έφυγα γιατί πρώτον ό αλλος δεν είναι μαλάκας νά περιμένει μισή ώρα και παραπάνω με τά μπες βγες και τά μπάνια τής κοπέλας θά ήταν σίγουρα 45' λεπτά αναμονή, και δεύτερον δεν τό γουσταρα γιατί την άλλη φορά μπορεί νά ήμουν εγώ στήν θέση του περιμένοντας σαν τόν μαλακα εγώ στο δωμάτιο.

Φεύγοντας τό είπα ευγενικά ότι δεν είναι σωστό αυτό καί έλπιζα σε τυχαίο μεμονωμένο γεγονός.
Καί όπως καλά τά λέει ό φίλος peter όλες και ολοι διαβάζουν ειδικά οι κοπέλες στο χώρο που κάθονται, οπότε μήν σχολιάζεται μόνο τον κάθε πελάτη καί τά ραντεβού αλλά δείτε καί τά λάθη πού γίνονται.
Εναλλακτικές υπάρχουν ό πορνοκαταλογος γεμάτος, ελπίζω να μήν ακουστεί κάτι άλλο παρόμοιο από άλλον συναγωνιστή.
Ο κατήφορος έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό . Έχω μία ελπίδα ότι θα λειτουργήσει ο νόμος του ανταγωνισμού μετά το τζέρτζελο που έχει αρχίσει με το νέο κατάστημα , για να δούμε , αν και είναι τόσο μεγάλη η πίτα σε ένα λεκανοπέδιο 5 εκατομμυρίων ανθρώπων ... :coffee:

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
27.100
Πόντοι
11.096
Ο κατήφορος έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό . Έχω μία ελπίδα ότι θα λειτουργήσει ο νόμος του ανταγωνισμού μετά το τζέρτζελο που έχει αρχίσει με το νέο κατάστημα , για να δούμε , αν και είναι τόσο μεγάλη η πίτα σε ένα λεκανοπέδιο 5 εκατομμυρίων ανθρώπων ... :coffee:
Για νά λειτουργήσει ό ανταγωνισμός θά πρέπει νά αλλάξει γραμμή το ίδρυμα αλλιώς ή πίτα θά μοιραστεί σέ λίγα μαγαζιά που θα παίζουν χωρίς αντίπαλο. Κάποιες και κάποιοι τό μυρίστηκαν εδώ και καιρό και άρπαξαν την ευκαιρία, προσπαθούν καί άλλοι με αντιγραφές καί κλεμμένες ιδέες νά ακολουθήσουν αλλά τό πρωτότυπο είναι συνήθως καί καλύτερο.

Αρχοντικος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2022
Like
1.290
Πόντοι
206

ε δεν τους βγηκε λοιπον.

Το κανει αυτο σε εσας που ειστε τακτικοι πελατες, φαντασου τι τραβανε οι περασαριδες!

• Like
Αντιδράσεις: Josex

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.732
Πόντοι
41.813
Eχει τυχει κ σε εμενα να το κανει αυτο η Κα Σοφια...
κλεισμενο ραντεβου δηλαδη.. κ να παω.. κ η κοπελα να ειναι στο δωματιο...
Φαουλ...
Αλλα εγω την δικαιολογησα... γιατι ετυχε μια φορα....
ε και δεν ειναι κ ευκολο να κουλαντρισεις 8-10 κοπελες...
θα διαφωνησω συναδελφε.
μια χαρα κουλαντριζονται ολες και ολοι,φτανει να τηρουνται τα αυτονοητα και να υπαρχει καποια ταξη στα παντα.
οταν αρχιζουν οι ''αρπαχτες'' και τα ''δε βαριεσαι'' και τα ''καπως θα τα βολεψω'' τοτε ολα πανε κατα διαολου.
βλεπε Σ40-42 τι γινεται,τα ξερεις.
σε ενα ωραριο που εχει το μαγαζι 11-21 το βραδυ,σε δεκα εργασιμες ωρες δηλαδη,δε γινεται τα κοριτσια να κανουν 11 ωριαια ραντεβου,δε βγαινει πως να το κανουμε.
στην καλυτερη αν τα κανουν ολα τα ραντεβου βγαινουν 7 αντε 8. βαλε τα μπανια τους,βαλε να καθαρισουν τα δωματια κλπ κλπ αυτο ειναι.
αν αρχισεις να το τραβας απο δω και να το τεντωνεις απο κει ολοι βγαινουν παραπονουμενοι.
η ποιοτητα του σερβις πεφτει,η ποιοτητα των κοριτσιων εχει ηδη τα χαλια της οποτε η συνεχεια ειναι προδιαγεγραμμενη.
και αν τα λεμε καποιοι και γκρινιαζουμε,τα λεμε για να αλλαξει κατι οσο ειναι νωρις,αλλιως χαθηκε το παιχνιδι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom