οπως λεμε τα καλα λοιπον για το μαγαζι,ετσι πρεπει να λεγονται και τα ασχημα.
επισκεψη χθες μετα απο συνεννοηση στο τηλεφωνο και κλεισιμο ραντεβου με την Ειρηνη.
το ραντεβου κλειστηκε νωρις το μεσημερι,γυρω στις 13:00 για το απογευμα,μετα απο τεσσερις-πεντε ωρες δηλαδη για τις και μιση (+30').
φτανω στις +20' για να ειμαι κυριος στο ραντεβου μου και τυπικος.
με εκπληξη μου μολις ανεβηκα με πληροφορει η κυρια Σοφια οτι η Ειρηνη θα βγει σε 40' απο το δωματιο!!!!!
μα λεω εχουμε κλεισει ραντεβου σε 10' απο τωρα.
κατι ετυχε μου λεει και μου προτεινε καποιες αλλες που ηταν διαθεσιμες ή να περιμενω στο δωματιο την Ειρηνη για τα επομενα 40'.
φυσικα αρνηθηκα κι εφυγα.
ορμωμενος απο το γεγονος οτι αλλες δυο φορες που εχει τυχει αναλογο περιστατικο με κανονισμενο ραντεβου μου,η συμπαθεστατη κυρια Σοφια με ειδοποιησε εγκαιρως για να το αλλαξουμε.
αυτη τη φορα λοιπον ουτε ειδοποιηση υπηρξε,ουτε τιποτα.
ευκολα βγαινει το συμπερασμα λοιπον οτι παρουσιαστηκε πελατης τελευταια στιγμη,την ωρα που πλησιαζε το ραντεβου μου και τον ''στριμωξαν'' αναμεσα ,για να μην τον χασουν,πονταροντας στο οτι ή θα καθισω να περιμενω 40' ή οτι θα επαιρνα καποια αλλη οντας καβλωμενος.
ε δεν τους βγηκε λοιπον.
αγαπητη και συμπαθεστατη κυρια Σοφια θα σου προτεινα ή θα σε συμβουλευα αν θελεις,να μην ακολουθεις τα βηματα της συναδελφισσας σου στο αδελφο καταστημα της Σ40-42,που ολοι μας την βριζουμε νυχθημερον για τον τροπο με τον οποιο διαχειριζεται την κατασταση στο μαγαζι που εργαζεται.
μεχρι τωρα μια χαρα τα καταφερνετε. αν αρχισετε να κανετε τα ιδια με εκεινη,πολυ γρηγορα ολοι θα αρχισουν τα παραπονα και τις αναφορες και εδω.
ειναι κριμα γιατι ολοι εχουμε εναν καλο λογο να λεμε για σενα και για το ποσο καλα χειριζεσαι την κατασταση και κριμα να αρχισει να χαλαει.
εχει χαλασει που εχει χαλασει η ποιοτητα των κοριτσιων με τις μη ανανεωσεις του ροστερ,μη χαλασει και αυτο.
αγαπητη Ειρηνη,επειδη ξερω οτι ολα τα κοριτσια μας διαβαζετε.
δεν νομιζω να μην εισαι γνωστης ολων αυτων που αναφερω.
το πελατολογιο της η καθε κοπελλα το χτιζει με το σωστο σερβις που προσφερει και τη συνεπεια της στους χρονους και δεν νομιζω το χθεσινο να σε τιμα.
την καλη φημη ναι μεν μπορει καποια να την κατακτησει ευκολα με δυο - τρεις καλες κριτικες και σχολια,πρεπει ομως και να την διατηρησει στο χρονο και αυτο ειναι το πιο δυσκολο.
ειναι κριμα να ''κρεμας'' αυτους που σε εμπιστευονται οτι θα περασουν καλα με τετοιες συμπεριφορες.
ακομα και πελατης καλυτερος να ηταν αυτος που προεκυψε,επρεπε και εσυ και η κυρια Σοφια να εχετε εγκαιρως ειδοποιησει για αλλαγη της ωρας.
πρωτη κιτρινη καρτα λοιπον στο μαγαζι απο μενα και ας ελπισουμε να μην ξανασυμβει και γινει κοκκινη καρτα.
Υ.Γ. και για να μην νομιζουν τα κοριτσια ή το μαγαζι οτι δεν υπαρχουν επιλογες,να σας πληροφορησω οτι μολις εφυγα,σηκωσα το κινητο και πηρα δυο τηλεφωνα.
στο δευτερο εκλεισα αμεσως με αλλη κοπελλα ανεξαρτητη,χωρις πολλη σκεψη.
περασα δυο ωριτσες ζαχαρη με το στανταρακι μου και το συμβαν για μενα ηταν σαν να μην εγινε.
θελω να πω οτι εμεις εχουμε επιλογες πολυ περισσοτερες απο οτι ισως νομιζετε και πονταρετε στην καβλα της στιγμης.
ας ελπισουμε λοιπον να μην ξανασυμβει,πραγμα που το ευχομαι.
ολοι κερδισμενοι θα βγουμε.